Şimdi Ara

Riot neden böyle yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum artık. Şu seri saçmalığı olmasa plattım resmen. Son 26 maçıma baktım...

L - (Seri)
    L - (Seri)

W -
    W -
    W -
    W -
    W -
    L -
    W -
    W -
    L - (Seri)
    W -
    W -
    L - (Seri)
    L - (Seri)

W -
    W -
    W -
    W -
    W -
    W -
    L -
    W -
    W -
    L - (Seri)
    L - (Seri)

• ağla knk
  • Bende de aksine seri maçları free win oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri ve 85-98 puan arası maçlar hep lose.

Edit : Hatta 85-100 puan arası lose.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 10 Şubat 2017; 12:54:29 >
  • Serilerde senden ekstra performans göstermeni istiyor. Tamamen saçmalık, eskidendi o 1v5 taşıdığımız oyunlar. Çoğu koridor kaybedince tek taşıması imkansıza yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendâry -- 10 Şubat 2017; 12:56:34 >
  • Birkaç haftadır yakındığım şey.Seriye çıkana kadar güzel,hoş.Serideyken takıma son 5-10 oyunu bozgun olan adamlar geliyor.Sanki riot: ''Ha sen yükseliyorsun,dur yoluna taş koyayım;al taşı bunları da görelim.'' diyor.
  • Bi üstteki mesajımda seri maçlarının free olduğunu söyledim ama benim de seri haricindeki maçlar zor geçiyor özellikle 0-40 lp arasındaki maçlar işkence gibi geçiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşımı gold yaptım dün gece, kaybettiğim maç dışında gayet rahattı oyunlar ben çok inanmıyorum bu olaya
    sıradan oyunları yorumlayayım, önden belirteyim bütün oyunlara doldur yapıp girdim iyiyim dediğim bi lane yok çünkü

2. kez vayne oynayışımdı, ilkinde script dediler bi gaza geldim diye oynadım, kötü oynadım jung-sup iyiydi diğer lane'ler de kazandı biraz free

uzun zamandır vi oynamıyodum denemelik girdim 3-0 başladım oyuna, takım ordan yardırdı ama ben feedledim malesef, free aldım yine. bu maçla seriye çıktım.

morg oyunu kolaydı botu ezdik, karşı jungle'ı düşürdük, diğer lane'ler de kazazandı rahat oyundu

cait oyunu iyiydim ama taşıdım diyemem herkes iyiydi zor olmadı

blitz oyununda çok yordular beni, jung top bariz kötüydü son 20dk def yaparak geçti :/

son maç karşıda 2 jung vardı sövüşüp durdular, midden bitirdik

Riot neden böyle yapıyor?

• Benimde oyunlarım bu ara deli ediyor Adc oynuyorum mükemmel kda herşey harika abi takıma bir bakıyorum rezillik ya. Hepsi fransız birde nasıl ağlıyorlar görmeniz lazım. Ama midde trollemek için zed aldığımda kazanıyorum
  • Oyun senin lig yukselmeni degil daha fazla oyunda vakit gecirmeni istiyor. Smurf hesaplar haricinde bakarsaniz kazanma orani genel de %50 55 arasi olur. Eger bir oyuncu cok kaybederse oyunu birakir.Buda riotun en son isteyecegi sey.

Yukarida dedigim %50 55 kazanma.orani.olan oyuncuya kendi mevcut liginden bir lig ustte hesap versen bir ayda lp kaybi olmasin o oyuncu o ligte oynamaya alisir ve ligde kalir. Ama kendi liginde ortalama oynayan bir oyuncu anca mac spam yaparak cikabilir. Buda riotun en cok istedigi sey senin kisa surede yukselmeni.degil surekli oynamani istiyor.

• Evet bu olayı bende farketmiştim taa sezon 3te

bak kardeşim seriye çıktığın da oto doldur yap. gelen yerde oyna. bunu sadece seri maçlarında yap.

ben eminim ki takımlar rasgele oluşmuyor sistem otomatik sen yeneceksin takımıyla sen yenileceksin takımı oluşturuyor

dediğim gibi seriye çıktığında oto doldur yapıp oyuna gir o seriden çıkacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle oynarsan ezilen laneyi taşırsın.Bir de nasus olayı var.Oyun başında 2v1 atacak kadar atack kasınca ne kadar önde olsalar da sur veriyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.