Şimdi Ara

Riot Graves skinini almak enayilik mi olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla tüm kafe turnuvalarında kodunu dağıtıyorlar..Skinde pelerin vb. olmadığı için kiting yapması daha kolay geliyor.Mayfa'yı indirime girdiğinde alıcam.Sizce enayilik midir almak?

• mafya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enayilik demeyelim de mafya veya pool party varken alınmaz bence hem bedava da bulabilirsin belki bir yerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında mafyayı almak da enayilik, zamanında beleşe almıştım. :P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye olsun
  • bence evet
  • Pelerin olmadığı için kite yapması daha mı kolay ne alaka ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pool party varken enayilik olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Pelerin olmadığı için kite yapması daha mı kolay ne alaka ya

Ben çok lucian oynarım ve şöyle diyim striker lucian gözüme daha iyi geldi özellikle dash ve kite yaparken..Belki skin etki eder belki etmez ama ben arkada pelerin olmadan daha iyi sonuç aldım

Ama almamak mantıklı geliyor bakarsın belki bedava gelir bir yerden..Ben en iyisi mafya'nın indirimini beklim..

• noobsun sen alma bence skin falan
  • bence evet.
  • skin kodları iptal olmadı mı yeniden mi riot graves skin kodu çıkarıcaklar da bedava getiriyonuz yorum atanlara soruyorum
  • bana kutudan riot qrovés çıkmıştı mafya da var onu kendim almıştım ve mafya çok daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitivi -- 20 Ağustos 2014; 15:32:11 >
  • riot ve mafia bedavaya almıştım.
  • Mafya çok daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia almak da enayilik bence oyunda 2 tane para verilebilecek skin var oyun deneyimini etkileyen.

1) Frostfire Annie
    2) iBlitzcrank

iBlitzcrank'ın q sunun rengi saydamla beyaz arası olduğu için ve üstünüze doğru gelen bir yumruk olmadığı için dodgelemesi çok çok daha zor

Frosfire da ayn şekilde sarı yerine beyaz stun attığı için dodgelemesi daha zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.