Şimdi Ara

Riot'dan 2. Hediye Rp Dalgası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
9.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metocako

Son olarak aralık tatilinde oyunculara 450 rp dağıtıldığını söylüyorlar ve aralıktan sonra yeni üye olupta 3 levele gelenler için merak etmeyin 30 levele giden yolda sizede 400 rp vericez diyorlar ve sizlere ulaşmasından emin olucaz diyorlar. Burda herkes değil 450 rp dağıtılan etkinlikten sonra açılan hesaplar ve minimum 3 level olan hesaplar kastediliyor.
    Anladığım budur en sade diliyle başka bi arkadaş teyit edebilirse iyi olur

Deme ya.400 rp :S . Bende 60 rp var 27 rp lazım oluyor indirim champ almak için
  • en son dağıtılan rpden sonra hesap açan ve 3 levele kadar oynayanlara hediye olarak 400 rp verecekler yani para tuzağı.oyuna yeni başlayan biri tutup rp almaz ama istediği championa yada skine çok az bir miktar kalınca alırlar amaç bu yani firma politikası.
  • 870 rp var gelsin de Headhunter yi alayım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Beyler referral kasarken o zaman son 2 level xp boost alırız hobarey iyi oldu bu olay ya.

+1 benimde aklıma geldi. Zaten önümüzdeki günlerde ref.lerimi 200'e tamamlamayı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

aralıkta 3 lvl olanlara vereceklermiş sadece eski oyuncular hiç heveslenmeyin

Thrall ne zaman dönüyor abi bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ragon

Başlığı "Sağır duymaz uydurur" yapsan cuk oturur. Bu ne arkadaş, herkes farklı telden çalıyor.

Olay şu: Geçen, 450 RP dağıttıkları süreden sonra oyuna başlamış ve 3. seviyeye ulaşmış "yeni" oyunculara 400 RP dağıtıyorlar. Yani, 450 RP almış iseniz bu hediyeyi beklemeyin. O hediye 6. seviye üzeri oyuncuların ceza almayanlarına dağıtıldı.

arkadaş çok iyi özetlemiş
  • rune page

edit:üstteki mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 9 Şubat 2012; 17:43:27 >
  • quote:

Başlığı "Sağır duymaz uydurur" yapsan cuk oturur. Bu ne arkadaş, herkes farklı telden çalıyor.

Olay şu: Geçen, 450 RP dağıttıkları süreden sonra oyuna başlamış ve 3. seviyeye ulaşmış "yeni" oyunculara 400 RP dağıtıyorlar. Yani, 450 RP almış iseniz bu hediyeyi beklemeyin. O hediye 6. seviye üzeri oyuncuların ceza almayanlarına dağıtıldı.

Bu oyunu oynayan herkes İngilizce bilmiyor. Forumdaki haber başlığı da 'hediye' RP dalgası olursa sağır duymaz uydurur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 9 Şubat 2012; 17:45:45 >
  • beyler hani geliyodu rp 23 levelim gelmdi hala
  • Beyler şimdi 450 rp alanlara da gelecek mi ? Nedir bunun şartları ? Her kafadan bir ses geliyor . Ben daha önce ban yemedim ama arkadaşlarla ortak bir hesabımız var o ban yedi daha önceden 1 günlüğüne o hesaba da gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madman999

beyler hani geliyodu rp 23 levelim gelmdi hala
    @dabelebedyu

Coming soon diyor.Yani gelmedi yakında gelecek.Açıklanmış bir tarih yok.

@ Eleutherioss

Üstteki mesajlardada açıklandığı gibi (şimdide ben yazarım başka biri gene sorar şartlarını eminim) 450 rp hediyesinden sonra level 3 ve üzeri olanlarla olacaklara veriliyor.Yani 450yi alana,450den önce level 3 yada üzeri olana verilmiyor.
  • 423 lazımdı lanet olsun.
  • 450 rp alanlara gelmicek
  • Beyler afedersiniz ama s*çayım böyle hediyenin kaynağına. Bayağı ümit yapmıştım oysaki. 3 level adam 400 rp'yi ne yapsın. Ayrıca 400 rp'ye ne alınır. Para yatırmayan adam anca kıytırık bir yi skini çeker 390'dan. Onuda geçtim neden yalnızca 3 leveller. Tamam vermek zorunda değiller ama bunu reklam bile etmesinler. Zira öyle hediye falan değil. Para tuzağı. Hele 3 level adam için olunca.

The bomb has been planted.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Beyler afedersiniz ama s*çayım böyle hediyenin kaynağına. Bayağı ümit yapmıştım oysaki. 3 level adam 400 rp'yi ne yapsın. Ayrıca 400 rp'ye ne alınır. Para yatırmayan adam anca kıytırık bir yi skini çeker 390'dan. Onuda geçtim neden yalnızca 3 leveller. Tamam vermek zorunda değiller ama bunu reklam bile etmesinler. Zira öyle hediye falan değil. Para tuzağı. Hele 3 level adam için olunca.

Adamlar önce 6. seviye üzeri oyunculara RP dağıttı, şimdi de onun uzantısı olan bir etkinlik ile yeni oyunculara RP dağıtıyorlar. Bunu nasıl art niyetli algılayabiliyorsunuz?

1500 RP dağıtsalar "Ulan Legendary Skin almaya bile yetmiyor!" diye kızacak tipler çıkar herhalde.
  • quote:

quote:

Beyler afedersiniz ama s*çayım böyle hediyenin kaynağına. Bayağı ümit yapmıştım oysaki. 3 level adam 400 rp'yi ne yapsın. Ayrıca 400 rp'ye ne alınır. Para yatırmayan adam anca kıytırık bir yi skini çeker 390'dan. Onuda geçtim neden yalnızca 3 leveller. Tamam vermek zorunda değiller ama bunu reklam bile etmesinler. Zira öyle hediye falan değil. Para tuzağı. Hele 3 level adam için olunca.

Adamlar önce 6. seviye üzeri oyunculara RP dağıttı, şimdi de onun uzantısı olan bir etkinlik ile yeni oyunculara RP dağıtıyorlar. Bunu nasıl art niyetli algılayabiliyorsunuz?

1500 RP dağıtsalar "Ulan Legendary Skin almaya bile yetmiyor!" diye kızacak tipler çıkar herhalde.
    Aynen kesinlikle katılıyorum zaten daha önceden 450 rp alamadım diye çok üzülmüştüm. Allahtan westte yeni bir hesapla başlamısım

• quote:

Orijinalden alıntı: TalonSendromu

quote:

quote:

Aynen kesinlikle katılıyorum zaten daha önceden 450 rp alamadım diye çok üzülmüştüm. Allahtan westte yeni bir hesapla başlamısım

Yeni oyuncular hakkındada yazdım ben oraya.

• Ne zaman gelir peki bu rpler?
  • ben ne 450 yi alabildim nede 400 ü ala bilecem :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TalonSendromu

quote:

quote:

Yeni oyuncular hakkındada yazdım ben oraya.

16 lwlim henüz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.