Şimdi Ara

Riot'dan 2. Hediye Rp Dalgası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
9.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 121 rp lazımdı iyi denk geldi şu nurse akali ve officer caitlyn skinini almak için ^^
  • Once a new summoner reaches level 3 they will receive 400 Riot Points as a reward for their participation and perseverance up to that point.

Bu maddeyi atlamış herkes.

Bize zor geliyo RP. Sadece yeni başlayanlar, ve Aralık/bu "hediye"nin devreye girmesi arasında 3 olanlar yararlanabilecek.

Firma poliçesi bu. Perseus Pantheon gibi. 400 RP adamakıllı bişeye yetmez. Daha fazla RP alır yeni başlayanlar.
    Eski oyunculardan RP alanlar, çoktan aldı. Onlara böyle bi hediye vermenin ekonomik açıdan firmaya faydası yok. Almayan adam almaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caetay -- 8 Şubat 2012; 23:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Şaka gibi ya. Geçen sefer ban yemeyenlere rp verdikleri sırada 1 günlük ban yemiştim. Şimdi bu olay oldu 3 günlük ban yedim bu aralarda.. Ömrü hayatımda 2 kere ban yedim ikisindede ban yemeyenlere rp verdiler..

kanka riotun sana garezi var bnce bırak bu oyunu sonun hayırlı degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: caetay

Once a new summoner reaches level 3 they will receive 400 Riot Points as a reward for their participation and perseverance up to that point.

Bu maddeyi atlamış herkes.

Bize zor geliyo RP. Sadece yeni başlayanlar, ve Aralık/bu "hediye"nin devreye girmesi arasında 3 olanlar yararlanabilecek.

Firma poliçesi bu. Perseus Pantheon gibi. 400 RP adamakıllı bişeye yetmez. Daha fazla RP alır yeni başlayanlar.
    Eski oyunculardan RP alanlar, çoktan aldı. Onlara böyle bi hediye vermenin ekonomik açıdan firmaya faydası yok. Almayan adam almaz zaten.

o kadar dd den rp çektiler bizede el atsınlar dimi
  • 400 rp adam akıllı bir şeye yetmez diyorda bende 300 küsur daha var shyvana skinden artan onunla birlesince gayet yeter :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

400 rp adam akıllı bir şeye yetmez diyorda bende 300 küsur daha var shyvana skinden artan onunla birlesince gayet yeter :)

ocakta üye oldum yeni sayılırmıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

400 rp adam akıllı bir şeye yetmez diyorda bende 300 küsur daha var shyvana skinden artan onunla birlesince gayet yeter :)

ocakta üye oldum yeni sayılırmıyım ?

Metni cevirmedim o yüzden yararlanır misin kesin bir sey ben soyleyemem
  • Beyler referral kasarken o zaman son 2 level xp boost alırız hobarey iyi oldu bu olay ya.
  • nasıl alıyoruz bu hediyeyi ?
  • Benm anladığım artık 30 lwl olanlara 400 rp geliyomuş ve şuan 30 lwl olan herkese 400rp verilcekmiş gibi bişi anladım
  • Başlığı "Sağır duymaz uydurur" yapsan cuk oturur. Bu ne arkadaş, herkes farklı telden çalıyor.

Olay şu: Geçen, 450 RP dağıttıkları süreden sonra oyuna başlamış ve 3. seviyeye ulaşmış "yeni" oyunculara 400 RP dağıtıyorlar. Yani, 450 RP almış iseniz bu hediyeyi beklemeyin. O hediye 6. seviye üzeri oyuncuların ceza almayanlarına dağıtıldı.
  • ben yeni başladım sayılıur 2-3 ay önce başlamıştım oynamadım şimdi yeniden oynuyorum 4 lvl im nolcak yani bana gelicek mi gelmicek mi?
  • sadece yeni oyuncular çekmek için yaptıkları birşeye benziyor. yeni üye olup 3lvle olaşmış kullanıcılara verilecek diyor bu yeni üye olma zaman aralığı da sanırım aralıktaki verdikleri veleş rp'den bu yana olan zaman dilimi. zaten şaşırmıştım daha 2 ay olmadan birdaha mı verilecek diye :))
  • Abicim madem ingilizceniz zayıf kendi kafanızdan uydurup yazmayın şuraya.Bırakın iyi olan birisi Türkçesini yazsın.Birisi 3 level altına 400 rp demiş birisi 3 level kasana 400 demiş.
  • Son olarak aralık tatilinde oyunculara 450 rp dağıtıldığını söylüyorlar ve aralıktan sonra yeni üye olupta 3 levele gelenler için merak etmeyin 30 levele giden yolda sizede 400 rp vericez diyorlar ve sizlere ulaşmasından emin olucaz diyorlar. Burda herkes değil 450 rp dağıtılan etkinlikten sonra açılan hesaplar ve minimum 3 level olan hesaplar kastediliyor.
    Anladığım budur en sade diliyle başka bi arkadaş teyit edebilirse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metocako -- 9 Şubat 2012; 10:23:34 >
  • Yeni hesap açtım west de. Keşke ordaki rpleri aktarabilsem. Böyle bir şansım varmı bilgisi olan varmı ?
  • Yok beyler 400 rp alana 3 level account veriyorlarmış

Yorumlara koptum bu arada
  • konumuzla pek alakasi yokta kredi kartiyl rp alanlar ban yemiyomus varmi boyle bisey acaba
  • 13 şubata kadar gelir mi ya Q__Q
    Officer Caitlyn almam lazım ya Q__Q
  • 540 rp var 400 daha 940 alacağım skin 975 rp :( 35 rp eksik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.