Şimdi Ara

Riot Bizi Yasuo İle Sınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasuo Alırlarsa direk Dodge atın.Gerçekten bu hero oyunun değişken herosu bilmiyorum sizede geliyormu ama takımlara gelen Yasuoların geneli ya 1-7 yada 2-8 ortalama ile oynuyorlar birde Yasuo boşta alın diyen adamlarında zorla Yasuo almaları tam bir felaket

• Birde biri yasuo aldığı zaman birine zorla malphite veya benzeri hero aldırtıyo o zaman tam bir felaket oluyor
  • doğru kompozisyonda iş yapıyor. 1-7 gitse bile damagesi statikten sonra bile çok çok fazla. daha ne olsun tabi alacaklar
  • solo yasuo alıom mid orianna jung wuk sup malph adc kalsta alsn %100 wn taşırm ben
  • Şu heroyu bilmeyip derecelide oynamaları daha saçma hadi ara sezonda güçlü hero ama 3-5 oyunla öğrenilecek hero değil ben aldığımda yaklaşık 20 maç feedledikten sonra yavaş yavaş öğrenmeye başlamıştım feedlediğim maçların sayısını hatırlamıyorum bile daha sonra öğrendim heroyu artık nadir feedliyorum ama tabi 30-40 k şampiyon puanı olduktan sonra şu an 68 k falan yine de heroyu öğrensem de bazen hatalar yapabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevmediğim karakterin başında geliyor kendisi. Midde çok rahat ezebildiğim bir karakter olmasına rağmen 0/5/0 gidip dakika 10 da 50 farm yapmasına rağmen statikk aldıktan sonra hortumdan kaçamazsam çok rahat öldürebiliyor karakter beni. Bir arkadaşım çıktığından beri hep Yasuo oynar, aşırı feedlediği maçları da gördüm ve o maçlarda kişiere nasıl tek attığını da gördüm. Statikk IE var sadece dk 40-45 falan düşünün ki ne kadar geride ama rakip adc ve apc'yi 2 vs 1'de almıştı her düz vuruş 800 800 vuruyor.

Edit: Zaten 1 hafta kadar önce TR geçtim, mid oynuyorum midde Anivia Irelia Xerath Azir Cassiopeia Vladimir Rumble Fiora Kassadin Fizz kısacası aklınıza gelebilecek her karakteri oynuyorum karşıma %45 Yasuo %45 Zed geliyor %10 ihtimal akali fizz başka karakter göremedim hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 26 Aralık 2015; 11:31:03 >
  • Ya cidden hani yasuoya neden bu kadar ağlıyosunuz hero çok kolay oyundan düşürülebiliyor ormancının bir baskını ile ayrıca aşırı kırılgan statik ie çıkınca tek atıyo demişsiniz de yasuonun hasar için aşırı yaklaşması lazım latede hortumu dodgelayamazsanız veya yaklaşana kadar tekleyemezseniz bi zahmet vursun hero

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1 , doğru ormancı ile oyundan düşürülebilen en kolay karakterlerden biri. Kusura bakmayın da Midde veya topta 4-5 defa kestiğiniz yasuo , 10 dakika sonra sizi kesebiliyorsa sorun sizdedir
  • Yukardakiler oynayabilen yasuo gormemis heralde. Koridor asamasi guclu, oyun sonu guclu, knock up takimla teamfight kazandiriyor, yaptigi sacma sapan farmla 2 esya tamamlayip tek atiyor. Bunun neresi adil? Istiyosa sampiyonun icine girsin, yasuo broken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Şu heroyu bilmeyip derecelide oynamaları daha saçma hadi ara sezonda güçlü hero ama 3-5 oyunla öğrenilecek hero değil ben aldığımda yaklaşık 20 maç feedledikten sonra yavaş yavaş öğrenmeye başlamıştım feedlediğim maçların sayısını hatırlamıyorum bile daha sonra öğrendim heroyu artık nadir feedliyorum ama tabi 30-40 k şampiyon puanı olduktan sonra şu an 68 k falan yine de heroyu öğrensem de bazen hatalar yapabiliyorum

sen gec ogreniyosun diye bizdemi oyle olucaz

• Yasuo oynamak çok kolay.Zor diyenleri de anlamıyorum.E-Q yap QQ yap R bas.GG WP.
    Tamam kendine has bir hero ama.Zor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Şu heroyu bilmeyip derecelide oynamaları daha saçma hadi ara sezonda güçlü hero ama 3-5 oyunla öğrenilecek hero değil ben aldığımda yaklaşık 20 maç feedledikten sonra yavaş yavaş öğrenmeye başlamıştım feedlediğim maçların sayısını hatırlamıyorum bile daha sonra öğrendim heroyu artık nadir feedliyorum ama tabi 30-40 k şampiyon puanı olduktan sonra şu an 68 k falan yine de heroyu öğrensem de bazen hatalar yapabiliyorum

sen gec ogreniyosun diye bizdemi oyle olucaz

Geç öğreneceksiniz demedim örnek verdim bazısı bazı heroyu geç öğrenir bazısı bazı heroları erken öğrenir egonu başka yerde tatmin et

• Yasuo kolay diyenleri anlamıyorum.Oyun sonu istediği kadar güçlü olsun acaba neden şampiyonun kdası bu kadar düşük hiç tahmin etmeyi denediniz mi? Çünkü Yasuoyu çok iyi oynayan bir elin parmaklarını geçmez.

• Kesinlikle katiliyorum. Cok zor samp degil diyenler fakerin talon ve jaxi outplay ettigi videoyu izlesin.

• oynayabilene her şampiyon broken , 1 Tane Kitle kontrol atmayı beceremiyorsanız , yada adam ulti atsın diye çaba sarfediyorsanız tabi güçlü şampiyon.
    Uzaktan örnek vermiyorum , Aç Tr Challenger sayfasına bak bi en çok oynadığı şampiyonlara milletin. Kaç kişinin yasuo ?
    Bu kadar op olsaydı , tutulması zor olsaydı herhalde 10 kişiden 9'u yasuo'yu yüzlerce defa oynardı öyle çıkardı çıktığı lige. Neden banlanmıyor dia-master-cha da ?
    Fizz , İrelia , Malphite , Fiora , Renekton gibi gerçekler varken , bu şampiyonun adı geçmez bu oyunda bu skill setiyle. Her şampiyonun zayıf yada güçlü yönleri var , O rüzgarı yersen tek başınaysan öl bi zahmet çünkü şampiyonun başka cc'si yok. Minyon olmadığında 0 mobil , w'sunu kullandığında ap açık ortada olan bi karakter. Bu arada emin ol senden daha çok yasuo oynayan gördüm.
    Ve Bu karakterin sadece zevk için oynanması kanaatindeyim. İstediğin kadar kasıl , 1 yanlış hareketinle 0 etki

• Ilk olarak, ben yasuo oynuyorum felan demedim. Bu lanet olasi sampiyon hem lane bully, hem bu kadar op bir skillseti, hem bu kadar oyun sonu hasari varken birak kitle kontrolu olmasin. Her heronun kitle kontrolu olacak diye bir sart bicmissin sanirim anlam veremedim.
    Renekton, irelia fizz jax ve turevlerinin guclu olmasi yasuoyu gucsuz mu yapiyor? Koca bir hayir. knockup takimla neler yaptigini bilmiyosan senin ayibin.

Kitle kontrolu oyundaki her sampiyonu ctler zaten yazmaya zahmet etmeseydin.

Bide ballandira ballandira anlatmissin senden daha iyi oynayan gordum diye, gercekten ya körsün yada okudugunu anlamakta sorun yasiyosun. Sanki buyuk bir iddiayla yasuo oynuyomusum gibi anlatmissin, toplasan 10 kez oynamamisimdir. Bilen ellerde can yaktigini ister kabul et ister etme, etmezsen de sana anlatmak icin daha caba sarf etmiycem. Bildigini oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

En sevmediğim karakterin başında geliyor kendisi. Midde çok rahat ezebildiğim bir karakter olmasına rağmen 0/5/0 gidip dakika 10 da 50 farm yapmasına rağmen statikk aldıktan sonra hortumdan kaçamazsam çok rahat öldürebiliyor karakter beni. Bir arkadaşım çıktığından beri hep Yasuo oynar, aşırı feedlediği maçları da gördüm ve o maçlarda kişiere nasıl tek attığını da gördüm. Statikk IE var sadece dk 40-45 falan düşünün ki ne kadar geride ama rakip adc ve apc'yi 2 vs 1'de almıştı her düz vuruş 800 800 vuruyor.

Edit: Zaten 1 hafta kadar önce TR geçtim, mid oynuyorum midde Anivia Irelia Xerath Azir Cassiopeia Vladimir Rumble Fiora Kassadin Fizz kısacası aklınıza gelebilecek her karakteri oynuyorum karşıma %45 Yasuo %45 Zed geliyor %10 ihtimal akali fizz başka karakter göremedim hala

Sırf tr deki sabit pickler yuzunden Avrupaya geçtim. Yasuo zed rengar gormekten kusmak geliyordu

• bir heronun %43215123 kritik vurması ne demek biri bana bunu açıklasın. heroyu kendi haline bıraksan 3 item toplar zaten. o da oyunu taşıması için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dommann

oynayabilene her şampiyon broken , 1 Tane Kitle kontrol atmayı beceremiyorsanız , yada adam ulti atsın diye çaba sarfediyorsanız tabi güçlü şampiyon.
    Uzaktan örnek vermiyorum , Aç Tr Challenger sayfasına bak bi en çok oynadığı şampiyonlara milletin. Kaç kişinin yasuo ?
    Bu kadar op olsaydı , tutulması zor olsaydı herhalde 10 kişiden 9'u yasuo'yu yüzlerce defa oynardı öyle çıkardı çıktığı lige. Neden banlanmıyor dia-master-cha da ?
    Fizz , İrelia , Malphite , Fiora , Renekton gibi gerçekler varken , bu şampiyonun adı geçmez bu oyunda bu skill setiyle. Her şampiyonun zayıf yada güçlü yönleri var , O rüzgarı yersen tek başınaysan öl bi zahmet çünkü şampiyonun başka cc'si yok. Minyon olmadığında 0 mobil , w'sunu kullandığında ap açık ortada olan bi karakter. Bu arada emin ol senden daha çok yasuo oynayan gördüm.
    Ve Bu karakterin sadece zevk için oynanması kanaatindeyim. İstediğin kadar kasıl , 1 yanlış hareketinle 0 etki

bu konuda katiliyorum tr serverinda diamonda kadar insta pick-ban var.
    hero zaten squishy ve dedigi gibi renekton gibi bi toplane god var. cc ,gap closer,sustain,aoe dmg i var ki durdurmasi ciddi sekilde zor bir hero . yasuo ise tam tersine dmg i var ancak tek bir hataya olebiliyor dogru takim ile dogru hamleler gerekiyor. su anda bariz broken olan en az 2 support var ve en az 20 tane midlane var bunlarin hepsi nerfmi yemeli ne yani silinsinmi. anivia misal 60 ap oyunu cevirmesine yetiyor ama brokenmi degil. sustaini yok mobility yok ama dmg var ooo broken ritonplz omgognmgmmmg rito nurf plox

• Nerde ne yapacağını biliyorsa,farmıda aldıysa zaten her türlü damage atar.Tabi 5 kişi arasına dalmak bambaşka bişey
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.