Şimdi Ara

Riot Bizi Yasuo İle Sınıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmadan bile kaçtığın için sana bu son cevabım ,

1. Yasuo oynuyorsun demedim.

2. Lane'de güçsüz demedim , Kolay pushluyor , Pasifi sayesinde fazla hasar yemiyor.

3. en az 30 şampiyon daha gösterebilirim skill seti '' op '' olan.

4.Renekton , irelia , fizz , jax vb şampiyonların güçlü olması , Yasuo'yu güçsüz yapmaz. Ama bunları bilen bir insan , 2 tane yasuo'yu üst üste koyup keser.

5.Knock-up Comp.'da Yasuo iş yapar evet. Ama Carry dediğimiz Ad ve Ap Carry'ler armut gibi beklerse o adam bırakta iş yapsın. Bu arada sevindirici haber ultisi Tek atmıyor. Ulti attıktan sonra da carry'ler doğru pozisyon alırsa , 1-2 cc uygulanırsa master yi gibi silinir haritadan.

6. Ballandıra ballandıra anlatmıyorum , Ama eğer yasuo'yu oynasaydın , Oyun taşıma potansiyelinin ne kadar zayıf olduğunu , Karşında işi bilen 1-2 adam olduğunda , Ulti atmaktan korkacağını bilirdin.

7. Oyunda her şampiyon kasıldığı zaman tehlikeli , Siz kastırmışsanız , O adam quadra'da atar penta'da. Burda gelip ağlamanın manası yok.

Ben buraya son yorumumu yazıyorum , Senin gibi görüşlere açık olmayan , sığ insanlarla daha fazla vakit harcayamam. iyi forumlar

• Meta sampiyonlari ve brokenligi neden birbirine karistiriyorsun, anlamiyorum. Tartismadan kactigim icin cevap yaziyorum zaten, allahim.

Senden daha cok iyi oynayan gordum gibi ucu acik cumleler kurma o zaman insanlar yanlis anlamasin.

En iyi comeback yapan heronun oyun tasiymadigini soyluyorsun. Oynamayi bilmiyorum desen daha tatmin verici olurdu

Ayrica kendi fikrini savunanlara sig goruslu demeyi kesersen sevinirim, sen kendi fikrini savunmuyorsun sanki.

Son olarak kasmis bir talonla kasmis bir pantheonu ayni kefeye koyabiliyor musun? Kasmis her sampiyon is yapar evet fakat bunun erken oyunu var, mid gamei var, late gamei var, teamfighti var. Yasuo bu asamalarin hepsini mukemmel geciriyorsa bir sikinti vardir. Q duz vurus e ile tankin yari canini aliyorsa sikinti vardir. O op pasifi ve duvariyla defansifligi yuksekken bana kalkip da yasuo cop yasuoyla tasinmaz dersen kalkip sana bunlari soylerim kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BordroluKeriz

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

En sevmediğim karakterin başında geliyor kendisi. Midde çok rahat ezebildiğim bir karakter olmasına rağmen 0/5/0 gidip dakika 10 da 50 farm yapmasına rağmen statikk aldıktan sonra hortumdan kaçamazsam çok rahat öldürebiliyor karakter beni. Bir arkadaşım çıktığından beri hep Yasuo oynar, aşırı feedlediği maçları da gördüm ve o maçlarda kişiere nasıl tek attığını da gördüm. Statikk IE var sadece dk 40-45 falan düşünün ki ne kadar geride ama rakip adc ve apc'yi 2 vs 1'de almıştı her düz vuruş 800 800 vuruyor.

Edit: Zaten 1 hafta kadar önce TR geçtim, mid oynuyorum midde Anivia Irelia Xerath Azir Cassiopeia Vladimir Rumble Fiora Kassadin Fizz kısacası aklınıza gelebilecek her karakteri oynuyorum karşıma %45 Yasuo %45 Zed geliyor %10 ihtimal akali fizz başka karakter göremedim hala

Sırf tr deki sabit pickler yuzunden Avrupaya geçtim. Yasuo zed rengar gormekten kusmak geliyordu

Alıntıları Göster
    Yasuoyu ilk öğrendiğimde 12 yaşındaki çocuk ''Yasuo al teq atıyor''. Aldım oynadım harbiden vuruyor. Ama cc'ye gidiyor.

• Yasuo konusunda bende sizin gibi bir zamanlar ağlayıp sızlardım çok kolay ya tek atıyo off falan derdim ama zaman geçtikçe ve yasuoyla çok fazla maç attıkça şunu farkettim geri düşünce toparlayabilmesi için baya zaman lazım skillerine kafa atmadığın ve o iyi veya sen kötü oynamadığın sürece geri düşmüş bir yasuo seni kesemez ha tflerde iş yapar orası ayrı.Kolaylığa gelince bakınca söylemesi kolay az oynamayı bilen biri gelince karşına bak bakiyim hero e q yapmaktan mı ibaret kolay outplay edebilecek bir skill sete sahip ama kullanana kolay o kadar kalkanı var duvarı var diyorsunuz da hasar vermek için yaklaşan ve aşırı kırılgan olan her şampiyonun bir savunma mekanizması vardır mesela jax e r master q w yasuonun da olsun bi zahmet kolaylığa gelince öyle görünüyor ama değil oynayınca anlarsın kolay olsa her velet alıp feedlemezdi bunca açıklamaya rağmen fikrinizde ısrar ediyosanız tek söyleyeceğim şey şu alın oynayın kazanın o kadar kolay ve güçlüyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asit yağmurundaki baz

Yasuo konusunda bende sizin gibi bir zamanlar ağlayıp sızlardım çok kolay ya tek atıyo off falan derdim ama zaman geçtikçe ve yasuoyla çok fazla maç attıkça şunu farkettim geri düşünce toparlayabilmesi için baya zaman lazım skillerine kafa atmadığın ve o iyi veya sen kötü oynamadığın sürece geri düşmüş bir yasuo seni kesemez ha tflerde iş yapar orası ayrı.Kolaylığa gelince bakınca söylemesi kolay az oynamayı bilen biri gelince karşına bak bakiyim hero e q yapmaktan mı ibaret kolay outplay edebilecek bir skill sete sahip ama kullanana kolay o kadar kalkanı var duvarı var diyorsunuz da hasar vermek için yaklaşan ve aşırı kırılgan olan her şampiyonun bir savunma mekanizması vardır mesela jax e r master q w yasuonun da olsun bi zahmet kolaylığa gelince öyle görünüyor ama değil oynayınca anlarsın kolay olsa her velet alıp feedlemezdi bunca açıklamaya rağmen fikrinizde ısrar ediyosanız tek söyleyeceğim şey şu alın oynayın kazanın o kadar kolay ve güçlüyse.
    Gel vs atalım low. Ben Yasuo alam sen istediğini al.

Sonraki oyunlarda takımında görünce değil, rakipte görünce korkundan dodge atarsın.

• Bu heroya gergün lanet ediyorm inş silinir lanede kafasını eziyom roam attığı yere gidiom ordada kesiyom lowu bi q tutturunca tf çeviriyolr

Orijinalden alıntı: Slayer Cat

Bu heroya gergün lanet ediyorm inş silinir lanede kafasını eziyom roam attığı yere gidiom ordada kesiyom lowu bi q tutturunca tf çeviriyolr
    Trde kasıyorum şuan o kadar çok yasuo oynanıyorki inanamazsın ve en garip şampiyonlardan birisi adc oynuyosan fedinin karşısında playz yapmak falan imkansız zaten 0-5 adam 2itemle nasıl öyle tek atabiliyor bilmiyorum duvar cdsine nerf gerek / starixa dia 3 duo gelicek varsa bekleris .s

Bunun yanında klasik bir tf ad caster ı. 2 iteme patlama yapsa bile tek CC ye gider.

• İstediği kadar kasıp kritik vursun bu bir takim oyunu ve yasuo 1 cc ile rahat siliniyor. İlk zamanlar westte off tank olarak oynadım o zamanlardan beri nasıl ölüyor görüyorum basit ama unutmayın kritik atan şampiyonlar güçlü olabilir ama bir cc de ölür ve de bir zahmet 1v1 yapmayın şunlarla

Orijinalden alıntı: pys60

İstediği kadar kasıp kritik vursun bu bir takim oyunu ve yasuo 1 cc ile rahat siliniyor. İlk zamanlar westte off tank olarak oynadım o zamanlardan beri nasıl ölüyor görüyorum basit ama unutmayın kritik atan şampiyonlar güçlü olabilir ama bir cc de ölür ve de bir zahmet 1v1 yapmayın şunlarla
    burda qq yapanların çoğu low elo

Orijinalden alıntı: JJimi

burda qq yapanların çoğu low elo

Alıntıları Göster
    Sırf Yasuo alsınlar diye banlamıyorumdur.Sazanlarda hemen boş gördümü yapıştırıyorlardı Fizzi aldığım gibi botlara karşı oynuyor gibi hissediyordum

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Sırf Yasuo alsınlar diye banlamıyorumdur.Sazanlarda hemen boş gördümü yapıştırıyorlardı Fizzi aldığım gibi botlara karşı oynuyor gibi hissediyordum

Alıntıları Göster
    Yasuoya sen 300 cs yaptırırsan tabiki oyunu çevirir.Aslında 300 cs kime yaptırırsan oyunu çevirir fakat Yasuo özellikleri sayesinde bunu en rahat yapan şampiyon ama bu Yasuo'nun güçlü olduğu anlamına gelmez.Hatta bana göre şuan hiç güçlü değil.Zaten kritik itemleri nerf yedi daha ne kadar oyundan düşmesini istiyorsunuz? Şu oyunda gereksiz derecede güçlü 20 tane mid lane şampiyonu varken kafayı Yasuoya mı taktınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Yasuoya sen 300 cs yaptırırsan tabiki oyunu çevirir.Aslında 300 cs kime yaptırırsan oyunu çevirir fakat Yasuo özellikleri sayesinde bunu en rahat yapan şampiyon ama bu Yasuo'nun güçlü olduğu anlamına gelmez.Hatta bana göre şuan hiç güçlü değil.Zaten kritik itemleri nerf yedi daha ne kadar oyundan düşmesini istiyorsunuz? Şu oyunda gereksiz derecede güçlü 20 tane mid lane şampiyonu varken kafayı Yasuoya mı taktınız?

Alıntıları Göster
    Yasuo zaten şuan bence güçsüz ama belli bi farm ve dkdan sonra damge hatrı sayılır düzeyde bide tfde yerini güzel alırsan macı vermen çok zor.

Riot Bizi Yasuo İle Sınıyor

• Yasuo'ya kadar dünya kadar op hero var.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ - BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veins

Yasuo'ya kadar dünya kadar op hero var.
    off bugün yaşua ile ''SOLO''da bi feedlemişim öff

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Blok.

tersi geçerli değildir. karşı takım yasuo aldıysa 2:15 - 3:30 arasında Midlane'den genelde ilk kan haberi alırım. 10 dk civarında rakip yasuo bizim adamın iki katı farm kesmiş olur. oyun çok late'e uzamazsa rahat bir galibiyet alırlar.
    karşı takımdaki x
    bizim takımdaki x
    denkleminin bence en uygun olduğu şampiyondur.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.