Şimdi Ara

RIO Kulübü (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
36
Favori
195.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfbkts77

    Arkadaşlar merhaba herkese, öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.Sizleri yine rahatsız ediyorum. Benim Kia Rio 2013 cvvt sporty modelini bu arac ile takas etmek istiyorlar. Kafa kafa ya ne dersiniz ?

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-x5-3.0-d-2005-makyajli-2008-cikisli-air-matic-var-575100147/detay/
    Şehir içinde 12 litre dizel yakıt tüketimi var, bu da şu an için yaklaşık 80 kuruş demek, bence çok yüksek bir değer.
    Ayrıca araçta kilometre yüksek, motor her an masraf çıkarabilir, yada araç motor isteyebilir, bu da en az 10-15 bin masraf demek.
    Eğer illa SUV düşünülüyorsa Honda CRV yada Nissan Qashqai olabilir, fiyatları yüksek gelirse Kia Sportage da olabilir..




  • Beyler kia rio 1.5 crdi var 2008 model dijital klimalı

    auto tuşu basınca klima otomatik moda geçmiyor sorun nedendir acaba tuş vs mi?
  • arkadaşlar merhaba. ben de 2011 model kia rio hb otomatik araç aldım. aracın ruhsatında kia rio hb gsl ex comfort olarak geçiyor. internette çeşitli aramalar yapmama rağmen arabanın özelliklerine dair bir şey bulamadım. bu aracın model bilgisi doğru mudur acaba? bir de abs sanırım bu araçta yok. araç hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar yeni kasa rio hb için paketler nelerdir. Sitesinde borşürde cool, elegance bir de prestige var (sadece manuel). Ama malum sitede comfort, concept diye paketler de var. Çözemedim.

    Bu 6 ileri otomatik elegance modeline bakıyorum. Arka park sensörü gözükmüyor. Sonradan orjinal takılıyor mu acaba geri görüş kamerası ile beraber?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam peki 84binin içinde mi multimedia yoksa ondan hariç mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

    Bu mesaj silindi.
    Evet haberim var. Aracı takip etmeye başladım ertesi gün dediğiniz gibi yaptılar. Euro düştüğü için artırdılar fiyatı :)
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar 38-40 000 TL bütçe ile micra, swift yada rio düşünüyorum.
    Eşim ile beraber kullanacağız. Bir yaşında bir evladımız var. Düz/Manuel vites farketmez.
    Benzin/Dizel farkezmez. Ufak tefek boya, çaurluk değişimi filan önemli değil.
    Rio için bu bütçe aralığında alınabilinecek model yılı donanım km tavsiyesi verebilir misiniz.
    Gözünüze ilişen araç ilanı varsa link atabilirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husambaster -- 22 Aralık 2018; 13:40:32 >
  • beyler bende 1.25 fancy 2014 almış bulunmaktayım şimdi kontağı ilk çevirince bu ikaz ılıkları yanıyor ama kontağı bir daha çevirene kadar sönmüyorlar normalde önceki kullandıklarım da sönerdi bu bir sorun olduğunumu gçsteriyor yoksa kia da bu böyle mi marş basana kadar sönmüyorlar mı
  • muhendıs bey kullanıcısına yanıt
    Marş basınca sönüyorlar
  • husambaster H kullanıcısına yanıt
    Hızla fazla bir işiniz yoksa,çok yokuşlu yerlerde sürmeyecekseniz,fiyatına göre süper bir araba güvenlik testlerinde bayağı güzel not alan,az yakan bir araba,bütçenize göre fancy modeli en dolu modelidir,dijital klima, vb.vb. her şey var o fiyatlar civarı alınabilir,100.000 i fazla geçmeyen bir araba alabilirsiniz,belki 40-42.000 aralığında.Sınıfına göre çok geniş ve rahat bir arabadır,sağlamdır,daha ne olsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serden

    Hızla fazla bir işiniz yoksa,çok yokuşlu yerlerde sürmeyecekseniz,fiyatına göre süper bir araba güvenlik testlerinde bayağı güzel not alan,az yakan bir araba,bütçenize göre fancy modeli en dolu modelidir,dijital klima, vb.vb. her şey var o fiyatlar civarı alınabilir,100.000 i fazla geçmeyen bir araba alabilirsiniz,belki 40-42.000 aralığında.Sınıfına göre çok geniş ve rahat bir arabadır,sağlamdır,daha ne olsun?
    Max 160 yapsa yeterli olur. Zaten çok fazla o hızlara çıkamıyoruz. İstanbul da kullanacağız. Biraz inceledim aklıma yattı. Fakat 40 - 42 bin bandında bulmak biraz zor gibi sanki.
    Şimdilik babamın 1,5 dci megane2 sini kullanıyorum genişlik dışında donanım ve konfor olarak megane2 yi aratmayacak gibi görünüyor. Takibimde bakalım denk gelirse güzel bir tercih olacağını düşünüyorum. Yardımınız için teşekkürler.




  • Herkese merhabalar,
    Son günlerde uygun bir 2. el otomobil bakmaya başladım. Bütçem 30.000 liraya kadar. Bu ücrete kilometre ve model olarak olabildiğince makul bir araba almak istiyorum. Sahibinden.com'da araştırdığımda karşıma daha çok Symbol, Linea, Hyundai Accent Era çıktı.

    Bakınırken bir KIA Rio ilanına da denk geldim ve bu arabada güzel gibi geldi. Ama ilk kez araba alıyorum, bu konuda tecrübem yok.
    Linki burada:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-mihmandar-2010-kia-rio-1.5-crdi-trend-sorunsuz-masrafsiz-568190555/detay

    Bir bakıp; iyi midir, kötü müdür, siz tavsiye eder misiniz, eğer tavsiye ediyorsanız gidip bakarken nelere dikkat etmeliyim, ne sormalıyım, nereye gidip kontrol ettirebilirim iyi mi kötü mü diye, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.




  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yeni kasa rio otomatik 6 ileri kullanan var mı aranızda? Klasik 4 ileri şanzımanlı modellere göre yakıt tüketimi 1 lt daha az gösteriyor katalogda. Şehir içi reel tüketim verisini ve araçtan genel memnuniyet durumunuzu merak ediyorum?

    Ayrıca 15-20 bin km'de 2018 modelleri 70-72 bin arasına bulunabiliyor elegance paketli olanları. Fiyatını hak ediyor mu sizce, almak mantıklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.6 ileri 1.4 yeni Rio'larla ilgileniyorum,ikinci el alacağım eğer alırsam.Yalnız yakıt konusu kafamı karıştırıyor.Tahminimce şehir içi 7.5-8 den aşağı düşmez o yüzden lpg taktıracağım alırsam.Bu motorun lpg uyumu hakkında bilginiz var mı?Önerdiğiniz lpg markası var mı 1.4 6 ileri otomatikler için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

    2006 Model Kia Rio ex advance modeli sedan araca sahibim. Çocuğum olduğu için arabaya bebek koltuğu almayı planlıyorum ama isofix bağlantısı olup olmadığından emin olamıyorum. Internet üzerinde yaptığım aramalarda kesin var yada yok bilgisi bulabilmiş değilim.

    Arka koltuk arasında kancalar var ama koltukların arkasında olması gereken bağlantı noktalarını bulamadım.

    Bu aracı kullanıp çocuk koltuğu almış olan var ise bu konu hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.
  • ilginize ve cevabınıza Teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar 2006 rio 1.5 ex comfort bakıyorum. bir araca baya niyetlendim ama bunlarda abs standart olarak yer alıyor mu ? nasıl anlayabiliriz absli olduğunu ?
  • Kia Rio CRDI kullanan arkadaşlar! Yakıt tercihini olumlu olumsuz yönleriyle paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaşlar, kia rio 2018-2019 model benzinli otomotik vites araba almayı düşünüyorum. Bu araçların herhangi bir kronik arızası varmıdır? tavsiye edermisiniz.
  • ben serviste sormustum 4500 tl demislerdi. orijinal mi diye sordum arada kaynadi. birkac gun once kia'nin sitesinde tekno paket diye 4500 tl daha pahaliya ayri bir model gosteriyorlardi. simdi onu da ayirip opsiyon yapmislar. sanirim ellerindeki araclar fabrikadan ekran olmadan gelmis ama bu devirde herkes ekran istedigi icin fabrikadan orijinal ekrani siparis edip takiyorlar. acaba istersek biz de orijinal olani taktirabiliyor muyuz? android ne kadar daha fonksiyonel olsa da nihayetinde onemli olan haritalar ve spotify gibi birkac uygulama. sonucta kimse araba kullanirken pubg oynamaz. kia-hyundai grubunun multimedya sistemi de guzel. gayet hizli tepki veriyor. android auto ve apple car play destegi de var ustelik.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.