Şimdi Ara

Rio De Janeiro - Brezilya'nın en güzel şehri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyada her saat eğlencenin olduğu sayılı ülkelerden olan Brezilya, konumu gereği müthiş bir bitki örtüsüne sahip. Denizin bittiği yerde yeşil ormanlar başlıyor. Yan koylara yapacağınız günlük tekne gezilerinden birine katılmanızı önemle tavsiye ederim. Koylarda ağaçların oluşturduğu tepelerden denize vuran yeşil renk oldukça etkileyici. Bunun yanında günlük ada bile kiralayabiliyorsunuz (Bernardo Adası). Tüm gün sadece size hizmet eden kişilerin olduğu küçük adaları günlük olarak kiralayıp, bembeyaz kumların tadını çıkartabilirsiniz.
    www.facebook.com/kacsakgitsek

• Sayfayı beğendim,iyi iş çıkarmışsınız
  • Vay arhadaş. Mis gibi şehire giden olmamış hiç demek ki. Yazan yok hiç.

Güzel bir şehir. Sıcak yalnız. Copa geniş. Dalgaların karşısında oturmak harika. Ortam güzel.

Gayet de güvenli bir ülke. Kim güvensiz diyorsa da inanmayın. Şahsen ben çok memnun kaldım ama tam yaz ortasında gitmek zor, yani 20 ocakta :)

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxx

Vay arhadaş. Mis gibi şehire giden olmamış hiç demek ki. Yazan yok hiç.

Güzel bir şehir. Sıcak yalnız. Copa geniş. Dalgaların karşısında oturmak harika. Ortam güzel.

Gayet de güvenli bir ülke. Kim güvensiz diyorsa da inanmayın. Şahsen ben çok memnun kaldım ama tam yaz ortasında gitmek zor, yani 20 ocakta :)

.

Mehmetgenç55 geçtiğimiz yıl gitmişti ve güzel bir blog yazısı yayınlamıştı. Geçmiş konularda bulamadım fakat sitesinin linkini veriyorum. Belki ilgini çeker...

http://www.rotasizseyyah.com/brezilya-gezi-notlarim.html

• 22 ocak - 2 şubat arasında sao paolo ve rioya gidiyorum glmek isteyen arkadaşlar var ise konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

22 ocak - 2 şubat arasında sao paolo ve rioya gidiyorum glmek isteyen arkadaşlar var ise konuşalım

Hocam yalnız mı gidyorsunuz. Sao Paulo değil de Buenos ve ardından Bolivya Sucre > Uyuni yapmak istiyorum ve muhtemelen mart gibi yapacağım. Kasım - Aralık - Ocak ve Şubat aylarımda seyahat planlarım hep full :D

Bahsettiğiniz iki şehir de tehlikeli, gündüz gözüyle bile gasp, soygun olabiliyor. Taksi kullanacağınız vakit kesinlikle sokaktan taksi çevirmeyin, kaldığınız otelin taksilerini kullanın. Dışarıdaki taksiler yankesicilerle ortak çalışabiliyorlar, gideceğin adrese abidik bir rota ile giderken yolun kesiliyor ve soyuluyorsun. Yanında pasaport, kredi kartı ve yüklü para bulundurmamak lazım. Her ihtimale karşı pasaport kredi kartı fotokopilerin hem ailede hem de sende olsun. Yanında pasaport gezdirmene gerek yok, fotokopisi olsa yeterli. Gece çok fazla ıssız yerlerde gezmeyin, maalesef Güney Amerika biraz sıkıntılı bi kıta.
    Rio'da favelalardan uzak dur yeter, ayrıca denize giremezsin o dalgalarda yok olur gidersin muhtemelen

• PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    Simdilk yalnizim hocam , tesekkur ederim bilgiler icin.Bende farkindayim tehlikeli bir sehir oldugunu.Brezilya ile ilgili okudugum her web sitesinde tehlikeli oldugu yaziyor.Serinlemek icin islanip cikariz hocam , o dalgalarda yuzmek imkansiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.