Şimdi Ara

RIME (ANA KONU) PLAYSTATION 4, PS VITA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fikir güzeldi.yetenekli ellerde güzel bir iş çıkabilirmiş.....beklediğim oyunlardandı.umarım WILD sorunsuz bir şekilde çıkar.
  • Oyun kutulu olarak buralara gelecekmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Oyun kutulu olarak buralara gelecekmi acaba?

Kutulu satılmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan gören var mı? E3 de duyurulduğundan bari bekliyorum. Ico tadında gelmişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Oynayan gören var mı? E3 de duyurulduğundan bari bekliyorum. Ico tadında gelmişti bana.

çıkalı 2 3 gün oldu oynayan yok heralde olumlu yada olumsuz bir eleştiri gelmedi.anladığım kadarıyla (trophyleri kastederek)çok uzun ve zor değil.
    merak ettiğim sadece puzzle mı var oyunda?açık dünyası ufak ve keşfetme duygusuda çok değil gibi.
    oynayanlardan yorumları bekl3medeyim.....
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    bende oyunu çok merak ediyorum videolardan izlediğim kadarıyla güzel gibi duruyor ama bu paraya alınmaz indirime girdiğinde oynanır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ex tanıtılan oyun sonra multi oldu ve 1 sene beklettiler insanlar tabi almaz bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Şu vitaya aaa oyun çıksa keşke killzone ya da gow tadında

psp'de killzone liberation vardı

izometrik bakış açısına sahipti ama inanılmaz keyifliydi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

bende oyunu çok merak ediyorum videolardan izlediğim kadarıyla güzel gibi duruyor ama bu paraya alınmaz indirime girdiğinde oynanır

evet katılıyorum indirimde alınacak bir oyun.anladığım kadarıyla kısa ve birazda kolay bir oyun gibi duruyor.sanırım amaç sadece puzzle çözmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Şu vitaya aaa oyun çıksa keşke killzone ya da gow tadında

psp'de killzone liberation vardı

izometrik bakış açısına sahipti ama inanılmaz keyifliydi oyun

Hep vardı şöyleydi böyleydi şeklinde konuşuyoruz el konsolları bence gayet de zamanında iyi satmıştı ama şirketler ana konsola çok yatırım yaptılar yeni nesili erken başlatmak için bu bir hata ve gereksiz bir yatırımdı ki ps4 pro ve xbox scorpioları görüyoruz. Şirketler artık oyuncuyu dinlemiyor eskisi gibi exc. oyunlar dışında da bir tatları yok her sene çıkan aynı assassins creed cod ve far cry oyunları .. Diğer oyunlar da bunlardan nasibini almış durumda keşke biraz daha oyuncuyu savunur olsalardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 30 Mayıs 2017; 4:2:19 >

• rime diye girdim killzone konusu çıktı
  • Yok mu bizim eski tayfadan oynayan kimse
  • Oyun güzele benziyor ama steamde 50 lirayken psn storedan 100 liraya oyunu almak biraz koyuyor adama. Yakın zamanda indirime girer bende beklemedeyim.
  • Biraz daha ucuzlamasını beklemekte fayda var, acelesi yok.
  • Oyun ortalama 6 saat sürüyor genel olarak oynanış İCO ya benziyor grafikler şahane bulmacalar hoş olmuş mükemmel biir sona sahip 9/10 puan verdim
  • ICO tarzı oyunları sevdiğim için bunuda kaçırmıcam elbet fiyatı düşer, acelemiz yok
  • bildiğin ico gibi olmuş harıka ama fıyatı elbet indirime girecek, o zaman kaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınacaklar listemde ekledim

• Muhteşem bir oyun olmuş 85 puanı yapıştırdım. Atmosferi, bölüm tasarımları, oynanış süresi, müzikleri, hikaye anlatımı her şey muazzam. Journey, Abzu ve türüvlerinin hepsini oynamış biri olarak aralarında en sanatsal olanı Rime idi. Tequila Works gerçekten harika iş çıkartmış ilk oyunları Deadlight'ı da zevkle oynamıştım fiyatı düşünce mutlaka alıp oynayın arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala yarı fiyatına düşmedi oyun beklemedeyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.