Şimdi Ara

Rijkard, Sistem ve Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz gibi Rijkaard Barcelona ile büyük başarılar yakalamış çok iyi bir antrenördür. Sistemiyle, şu ana en çağdaş ve başarılı takımı oluşturmuş ve diğer takımlara örnek olmuştur. Bu sistem şimdi Galatasaray'a gelecek. Fakat hatırlatmam gereken bir nokta var. Rijkaard ilk Barcelona'ya geldiğinde Barcelona başlangıçta küme düşmeye kadar gerilemişti ve umutlar kesilmişti. Ama Rijkaard'a güvenildi ve bu muhteşem sonuç ortaya çıktı(son sezonu hariç). Bizimde mutlaka bu sisteme alışma sürecimiz olacaktır. Takımımız daha önce böyle hiç oynamadı ve oynayan rakiplerle de karşılaşmadı. Bu yüzden yeni hoca, transferler, sistem derken herkes bir zorlukl çekecektir. Takımımız en başlarda kötü gitse de, destek olmalı ve hemen isyana başlamamalıyız, başarı ve GALATASARAY için.

ajaxı ajax yapan adamlardan müthiş tecrübe ikiside. bu bizim için büyük bir kazanç
    nasıl galatasaray'da çalışmak bnm icin onur diyorsa bizim icinde öyle. beklentilerimizin farkında.
    uefa kupasını tekrardan getirsin yeterli.

Söylediklerine katılıyorum ama UEFA kupasını ne yapacağız bir daha artık Şampiyonlar Ligi'nin devamlı katılımcılarından olmalıyız. Porto, Lyon, PSV gibi her sene en kötü 2. tur, çeyrek final oynuyorlar ve bu yüzden çok sağlam ekonomi ve ünleri var.
  • Yeni sezon öncesinde böyle bir olay yaşanmasın diye söyledim.

yeri değil ama konusunu bulamadım.
    Yakışıklı, sempatik, karizmatik, çok tatlı, pek yakışıklıyımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni sistem için
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogancan-gs-

Bildiğimiz gibi Rijkaard Barcelona ile büyük başarılar yakalamış çok iyi bir antrenördür. Sistemiyle, şu ana en çağdaş ve başarılı takımı oluşturmuş ve diğer takımlara örnek olmuştur. Bu sistem şimdi Galatasaray'a gelecek. Fakat hatırlatmam gereken bir nokta var. Rijkaard ilk Barcelona'ya geldiğinde Barcelona başlangıçta küme düşmeye kadar gerilemişti ve umutlar kesilmişti. Ama Rijkaard'a güvenildi ve bu muhteşem sonuç ortaya çıktı(son sezonu hariç). Bizimde mutlaka bu sisteme alışma sürecimiz olacaktır. Takımımız daha önce böyle hiç oynamadı ve oynayan rakiplerle de karşılaşmadı. Bu yüzden yeni hoca, transferler, sistem derken herkes bir zorlukl çekecektir. Takımımız en başlarda kötü gitse de, destek olmalı ve hemen isyana başlamamalıyız, başarı ve GALATASARAY için.

kesinlikle ilk sezon 10 cu olsak bile SABIR etmemiz lazim

ikinci sezonda kesinlikle iyi olur

Rijkaard dönemi hayirli olsun

• kesinlikle ilk sezon 10 cu olsak bile SABIR etmemiz lazim

ikinci sezonda kesinlikle iyi olur

Rijkaard dönemi hayirli olsun
  • İlk sene 10uncu olmaz sanırım burada,sanmıyorum Barcelona'daki gibi zor günler geçireceğini.Çıksın,kendi oynasın çok zorlanırsa,fotoğrafta Galatasaray'ın en uzun boylu adamı Rijkaard'dı zaten,en fiziklisi de oydu,çıksın oynasın

Galatasaray'ın,arkadaş da yukarıda söylemiş,bir dönemki gibi her sene ŞL'ye katılması lazım,en son ŞL gördüğümüzde Arda Bordeaux maçında kafa atmıştı,onu hatırlıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.