Şimdi Ara

Rijkaard'ın Planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Rijkaard'ın Planı

    Rijkaard'ın Arda'sız planı!

    * SPOR SERVİSİ
    * 01.06.2010

    Hollandalı teknik adam, G.Saray yönetimine Arda'lı ve Arda'sız iki transfer listesi verdi. Kaptan kalırsa, Marquez geliyor; giderse 6. yabancı forvet olacak

    Galatasaray'daki ilk sezonunda "B planı yok" diye eleştirilen Frank Rijkaard, yeni sezon için transfer planlarını iki alternatif üzerinden yürütüyor. Yardımcısı Johan Neeskens'in de "Arda iyi bir teklif gelirse gidebilir" diyerek sinyalini verdiği B planı, Galatasaray'ın kaptanının takımdan ayrılması halinde devreye girecek. İşte Hollandalı teknik adamın Arda'lı ve Arda'sız planı: "Gelecek sezon da G.Saray'dayım" diyen ve milli takımın ABD kampı sonrasında tatile çıkan Arda'nın takımda kalması halinde Rijkaard, Neill'ın yanında oynayacak olan stoperin yabancı olmasını istiyor. Bu mevki için ilk aday Barcelona'dan eski öğrencisi Meksikalı Rafael Marquez. Stoper-ön libero ve santrfor omurgasını yabancılardan oluşturmak isteyen Rijkaard, orta saha için artık transferi faks ile sözleşme imzalamasına kalan Vince Grella'yı yeterli görüyor. Miroslav Stoch'un sol kanada gelmesi ile kaptan Arda Turan da forvette Milan Baros'un arkasında oynayacak.

    ARDA GİDERSE YABANCI FORVET
    Rijkaard'ın "B Planı" ise Arda'sız Galatasaray. Hollandalı teknik adam, geçen sezon gol ve asistleriyle takımı sırtlayan kaptanı Avrupa'ya giderse son yabancı hakkını hücum hattı için kullanmayı planlıyor. Neill, Grella, Keita, Stoch, Baros beşlisinin yanında altıncı yabancının forvet arkasında oynayacak santrfor özellikleri olan bir isim olacak ve Hollandalı teknik adam belirlediği bu isimle görüşerek prensipte anlaştı.

    JOKER MARQUEZ
    31 yaşındaki Marquez, Barcelona'ya Rijkaard ile birlikte gelmiş ve ilk sezonunda defansta görev yapmıştı. Rijkaard, Meksikalı stoperi ikinci yılında Motta ve Gerard Lopez'in sakatlıkları nedeniyle ön liberoda kullanmaya başlamıştı.







  • Rijkard plan yapmayidami biliyormus him.
  • 10 Yabancı olduğuna göre sınır , konu silinebilir.
  • Bunun a planı b planı yok , Grella Mrella hikaye anlatmayın bizim ihtiyacımız zaten Marquez at kuyruk alıp gelsin işte.Grella'yı yıldız transfer diye kakalamaya kalkarlarsa bu yönetime söverim ki öyle bir işleri olmadı şuana kadar.Çok büyük ihtimalle yine taraftarın da kabul edeceği sağlam oyuncular alacaklardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mancukya

    Rijkard plan yapmayidami biliyormus him.


    Sen yazı yazmayı bildiğine göre Frank hayli hayli plan yapmayı bilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.