Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle birşey olacağını sanmıyorum adam gerçekten güzel oyun yapmışlar belkide bu sıkılmanın sebebi artık bu tür online oyunların sıkması olabilirmi ? Kendinize sorun ilk wow oynadığınız zamanları ve şimdiki zamanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iek -- 16 Mart 2011; 7:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

2 aya kalmaz herkes bırakır bu oyunu da. aion tipinde , wow tarzı yapmaya çalışılmıs ama olmamış. oyunun aion durumuna düsmesi icin sanırım 5 ay yeterli. aiondan daha iyi ama grafikler benziyor. aiondan bunalmıştım bu da bunalttı. başka bir oyun bekliyorum. bedava süresi 20 gün sonra bitiyor. obitene kadar arada bir oyuna girecegim ama pvpleri cok karambol. kim ne skill kullandı belli degil. herkes kendi yapacaklarına bakıyorr karsı tarafın ne yaptıgı anlasılmıyor. karsıdaki adam cast mi ediyor, ne büyü atacak filan belli degil karambole dalıyor millet birbirine. burst damage..

pve zevk vermiyor. rift kovalamaktan zaten lvl 20de bıkıyorsunuz. questlerin %98 i git bunu kes tarzında. paso kesiyorsunuz. 2 yaratık cekerseniz clasınız da cc yoksa öldünüz.
    (ranger-marksman oynadım, pet 2 yaratıga dayanamıyor, pet olunce koşup kaçmanız gerekiyor, 5 tane daha cekiyorsunuz )

nightblade hosuna gitti. gorunmez olmak , 2 yanyana yaratıktan birini cc leyip digerini kesebilmek güzel.

warrior daha kolay. ama onda da 2 yaratık cekmeyin. yaratık hızlı kesiliyor ama canınız cabuk iniyor. questleri gorunmez roguelara gore daha zor yapılıyor.

shaman-druid oynadım. yaratık kesemek ölüm.. işkence.. vur Allahım vur.. zaten ben tusları spamlamsam karakter otoattackta birsey yapamıyor. yaratıgın canı 60 kalmıs(lvl 25), son vurus illa yine buyu ile yapcam. mele class ama bu oyunun en sevmedigim yonlerinden birisi de işte bu. vuruşlarınız herseyiniz sanki mage miş gibi büyü atmanıza-skill kullanmnıza baglı...

mage oynamadım hic. tüm karakterlerim 20-30arası . 2 rogue (soullar arası gecis nasıl yapılır bilmedigimden ilk hafta 1 hunter 1 nightstalker açmıştım ) 1cleric, 1 warrior..

paranıza yazık. hic acmayın. aynı "grafikler .. sunlar bunlar süper" tarzındaki sözlerin hepsinin aynısını aionun forumlarında da görebilirsiniz. bu oyunda fail... yakında burda sürekli konuyu canlı tutan 3-4 arkadas da bırakır zannımca..

Aynı lafları söylemekten ne zaman bırakacaksınız?
    İlk olarak, Kim bu oyun Wow'un tahtına oturur dedi? Konularda, forumlarda denilenler sadece iyi gittiği yönünde. Hadi oturdu diyelim ne olacak? Wow'a fanboylardan başka para yatıran kaldı mı? Geçen sene Mike Morhaime(Blizzard patronu)'in açıklamasına göre oyunu trialde deneyenlerin sadece %30'u oyunu uzun süreli oynuyor. Ayrıca yine geçen seneki verilere göre World of Warcraft'ın aktif kullanıcı sayısı 2008'den beri değişmiyor. Şubat'ta okuduğum bir verilere göre de sayı yine aynıydı. (Kaynak olmadığı için sona yazdım.)

Hadi Rift'in Wow'un tahtına oturmasını geçtim, kim Aion hakkında öyle konuştu? Aion'un head startında yer aldın mı? Ben aldım. Oyun sanki F2P oyunlardan farksız olarak botçular, goldsellerlar kol geziyordu. Milletin 'quest zorluğu'ndan kastı nedir biliyor musun? (Bu olayın patlak verdiği dönem de Aion'un ilk zamanlarıdır) Bir görevin 20'ye, 25'e kadar bir eşya istemesi, mob kesilmesini istemesi. Aion'da bu aynen vardı. (Son patchlerle epey düzelttiler) Rift'te ise şimdiye kadar en yüksek 16 tane item toplama görevi gördüm. Onda da bir şeyi aktifleştirince yere 4 tane parçası düşüyordu, onu topluyordunuz. Yani 16 değil 4 tane diyebiliriz.

Wow'un o casualimsi görev sistemi hangi paketle geldi? Cataclysm dimi? Vanilla Wow'u yeterince oynadın mı? Rift'in şimdiki haliyle ne farkı var quest sisteminin?

Kimin ne yaptığı anlaşılmıyor demişsin de, zaten Rift'in en önemli özelliği bu değil mi? Kendi yapılandırmanı yapacaksın, bu kadar basit. Taş kağıt makas oynarken karşıdakinin yapacağı seçeneği görmek oyunu eğlenceli yapar mı? Ben Wow'un pvpsini aynı buna benzetiyorum. Karşına mage çıktı, ne yapacağın belli. Zaten burada yine 'Warfrontlar grup taktiğine bakıyor' denmiyor mu? Sen open world pvpde 1v1 yaptın mı da 'Herşey karambole gidiyor' diyorsun?

Senin petin tank mı da 'Pet 2 yaratığa dayanamıyor' diyorsun? Ben Warrior'umla 4 yaratık aynı anda rahat şekilde öldürebiliyorum. 2 normal + 1 elite de aynı şekilde. Rogue'una tank soulu alıp denesene bir de aynı olayı? Ne diyeceksin bakalım?

@born2bemad

10.5 durumu açıklamış zaten de bir olay daha var. Eğer bir serverda yeterli sayıda queue giren olursa diğer serverlardan kişi alınmıyor lag olmaması açısından. Bir de 50 olduğundan tabiki uzun sürebilir. Sonuçta 50 level insan sayısı çok fazla değil hâla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 15 Mart 2011; 18:47:02 >

• @BelieveMe
    Yazdıklarında haklısın. Hepsi doğru şeyler.
    50 level player'ın fazla olmaması doğal bir durum daha millet yeni başladı oyuna ve sürekli class değiştiren insanlar var. İleride bence birleşme kesin olur. Birde beklediğim olay şöyle guildler arası kapışmalar filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waResurge -- 15 Mart 2011; 19:41:42 >
  • Arkadaşlar soul değiştirme nasıl yapılıyor.(ranger /mark/sabo şeklindeki soulda ranger yerine assasin gibi )
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxpahn

Arkadaşlar soul değiştirme nasıl yapılıyor.(ranger /mark/sabo şeklindeki soulda ranger yerine assasin gibi )
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Trainer'lar var belirli yerlerde onlara giderek reset my souls diyorsun ve N tuşuna basıp soulların sembolerinin olduğu yere tıklayarak istediğin soul'u oraya koyuyorsun. Ha görevleri yapmadıysan önce görevleri yapıp alman gerekiyor. Görevleride meridian'da bulabilirsin.
  • İlk defa bir p2p oyuna başlamayı düşünüyorum ama rift buna değer mi,kalıcı olabilir mi pek öyle durmuyor..
  • 10.5 hallettim sayende teşekkür ettim.
  • Sanırım yapılabilecek en sağlam Warrior ortak buildi yapılmış.

quote:

How to level a Warrior *Devs Sticky*

In order to try and save this class forum from all the spam so we can actually discuss things pertaining to the class instead of leveling it, I'll give you my secret to leveling quickly. I am level 43 with 55 hours played. My highest level char in the beta was level 22. I have done warfronts at every possible queu to gain early level PvP footage. I haven't played a Guardian character until now, so I had no idea where to go for any of the quests. I spent time exploring (Got Ironpine Porticulum WP while I was level 28 by wall jumping over mountains) and testing how various stats affect my damage output (Guess what, with my spec you do the same damage naked as you do fully geared). Yes, this game is just that easy. I am the highest warrior on my shard, 3rd highest on the shard total.

Your talent tree should look like below. If it doesn't, you're doing it wrong. (You can use BM up to 40 for pet if you want)
    http://img718.imageshack.us/img718/1636/20110227075816.jpg

My DPS using Flame Spear -> 3pt Fiery burst is 350-400.

My highest DPS AoEing is...

http://img42.imageshack.us/i/1800dps.jpg/

This build can tank all of the instances.
    This build can solo minor rifts your level all the way to the fifth level.
    This build can AoE packs of mobs for efficient questing.
    This build can solo group quests.
    This build can own in PvP.

Priority on gaining XP: Nearby minor rifts usually give 10% of a level if fully completed solo. Do them. If you have no rifts nearby, then quest. If you run out of quests, start looking for groups to do dungeons.

Video showing how to AoE pullshttp://www.youtube.com/watch?v=RPPY3L5Fp6M

FAQ:
    Q) What do you level first?
    A) RB to 14. Then 10 into Reaver. Then go up to 26 in RB/10 Reaver. Then 26 RB/22 Reaver. Then 32 RB/22 Reaver. Then 32 RB/31 Reaver. Then do whatevs. How to put the points is pretty obvious.

Q) Rotation
    A) Plague Bringer, 3 pt Lightning Burst, Soul Sickness, Necrotic Wounds, Blood Fever, Earth Burst, Thunder Strike, Thunder Strike, Thunder Strike, Lightning Burst, Thunder Strike, Thunder Strike, Thunder Strike, loot mobs. Use MotA as needed (Usually only if you have a hard pull or messed up pulling and got massive expose stacks on you). Use Rift Surge over Lightning Strike if you have over 7 mobs.

Eski skillere alışmıştım şimdi buna alışmak epey zaman alacak ama neyse. Güzel gözüküyor valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 15 Mart 2011; 21:33:56 >

• oyun f2p olacak mı gerçi f2p oyunların hali de ortada ama öğrenciyiz paramız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

oyun f2p olacak mı gerçi f2p oyunların hali de ortada ama öğrenciyiz paramız yok

Ne desem bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

oyun f2p olacak mı gerçi f2p oyunların hali de ortada ama öğrenciyiz paramız yok

Ne desem bulamadım

f2p olması muhtemel ama kısa bi süre içinde değil
  • quote:

WoWdan sonra olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Sanırım yapılabilecek en sağlam Warrior ortak buildi yapılmış.

quote:

In order to try and save this class forum from all the spam so we can actually discuss things pertaining to the class instead of leveling it, I'll give you my secret to leveling quickly. I am level 43 with 55 hours played. My highest level char in the beta was level 22. I have done warfronts at every possible queu to gain early level PvP footage. I haven't played a Guardian character until now, so I had no idea where to go for any of the quests. I spent time exploring (Got Ironpine Porticulum WP while I was level 28 by wall jumping over mountains) and testing how various stats affect my damage output (Guess what, with my spec you do the same damage naked as you do fully geared). Yes, this game is just that easy. I am the highest warrior on my shard, 3rd highest on the shard total.

Your talent tree should look like below. If it doesn't, you're doing it wrong. (You can use BM up to 40 for pet if you want)

Priority on gaining XP: Nearby minor rifts usually give 10% of a level if fully completed solo. Do them. If you have no rifts nearby, then quest. If you run out of quests, start looking for groups to do dungeons.

FAQ:
    A) RB to 14. Then 10 into Reaver. Then go up to 26 in RB/10 Reaver. Then 26 RB/22 Reaver. Then 32 RB/22 Reaver. Then 32 RB/31 Reaver. Then do whatevs. How to put the points is pretty obvious.

Q) Rotation
    A) Plague Bringer, 3 pt Lightning Burst, Soul Sickness, Necrotic Wounds, Blood Fever, Earth Burst, Thunder Strike, Thunder Strike, Thunder Strike, Lightning Burst, Thunder Strike, Thunder Strike, Thunder Strike, loot mobs. Use MotA as needed (Usually only if you have a hard pull or messed up pulling and got massive expose stacks on you). Use Rift Surge over Lightning Strike if you have over 7 mobs.

Eski skillere alışmıştım şimdi buna alışmak epey zaman alacak ama neyse. Güzel gözüküyor valla.

Nasıl buldun bu build'i ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

quote:

FAQ:

Q) Rotation

http://forums.riftgame.com/showthread.php?95264-How-to-level-a-Warrior-*Devs-Sticky

Role 3'ü saklıyordum uzun süredir DPS buildi için. Tam buildi tamamladım yanımda Minor Death Rift çıktı şansa. Gerçekten de tek başıma bitirdim. Instance girmeye korkuyorum şimdi milleti öldürürüm diye. AoE skilleri de harika.

Sonunda 50'ye kadar idare edecek buildimi buldum kısaca.

Edit: Demin 500 HP ile (3k normal) kendi levelimden yüksek 2 mobu hiç zorlanmadan öldürdüm. druen'e duyurulur.

Bu arada Talon, oynuyor musun sen? Hangi server?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 15 Mart 2011; 22:20:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

quote:

FAQ:

Q) Rotation

http://forums.riftgame.com/showthread.php?95264-How-to-level-a-Warrior-*Devs-Sticky

Role 3'ü saklıyordum uzun süredir DPS buildi için. Tam buildi tamamladım yanımda Minor Death Rift çıktı şansa. Gerçekten de tek başıma bitirdim. Instance girmeye korkuyorum şimdi milleti öldürürüm diye. AoE skilleri de harika.

Sonunda 50'ye kadar idare edecek buildimi buldum kısaca.

Edit: Demin 500 HP ile (3k normal) kendi levelimden yüksek 2 mobu hiç zorlanmadan öldürdüm. druen'e duyurulur.

Bu arada Talon, oynuyor musun sen? Hangi server?

50 olunca Riftblade az gelmeye başlıyor.Bende assassin ile 2-3 mob rahat kesiyorum.

• Oyuncu topluluğu gerçekten oturmaya başladı. RP sitesi açılmış. Çizgi roman hazırlayan bir site daha vardı ismini unuttum ama...

Lore merak edenler bir uğrasın.http://riftrp.net/index.php?topic=1348.0
  • Karakterimi buldum sonunda necromancer :) Aynı anda 3 moba kadar öldürebiliyorum kestikten sonra full hp hala duruyo oluyo. Soul purge skili harbiden op
  • Clericlere tavsiyem shaman/inq/sentinel.Level kasarken imba.5-6 mobu aynı anda temizleme.Birçok group questini solo yapabilme.
    -Ofansif melee.
    -Warrior gibi charge atabilme.(Talentsiz combattada atiliyor)
    -1i reaktif olmak üzere 2 adet instant cast heal.
    -Mana doldurma için su içme derdi yok.Nonstop grinding-questing.
    -Purge-düşmanın bufflarını silme.
    -Resleyebilme.
    -Absorb shield + damage returnı var.
    -Üstün aoe yeteneği.Quest yaparken 5-6 hatta 7 mobu aynı anda indirebilme.Çok kez yatmaktan kurtarır.
    -Fear ward.

Daha ne olsun.Leveling için biçilmiş kaftan.
  • Benim anlamadığım şimdi cdkeyi girdik ve bilgisayara indirdik oyunu diyelim başka bir bilgisayarda oynamak istiyoruz o olayı nasıl yapacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iek

Benim anlamadığım şimdi cdkeyi girdik ve bilgisayara indirdik oyunu diyelim başka bir bilgisayarda oynamak istiyoruz o olayı nasıl yapacağız ?

Diğer MMO"lardan farkı yok. Sadece indirme linkleri accountlara özel.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.