Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

quote:

ben de bugun indirip baslamayı dusunuyorum

Zaviel serverine bekleriz dostum. Çok başarılı Türk guildimiz var. Cleric oynarsan item derdin olmaz ;)

cleric nasıl bir sınıf ?

healer

• quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

quote:

quote:

Zaviel serverine bekleriz dostum. Çok başarılı Türk guildimiz var. Cleric oynarsan item derdin olmaz ;)

Abi gelirim gelmesine o sıkıntı degil de en buyuk sıkıntım ben f2p takılcam oyunda ne gibi eksiklerim olacak full oynayan adamdan?

hiçbi eksiğin olmayacak. bineğin biraz yavaş olur belki o kadar benim bildiğim kadarıyla.

Anladım tesekkurler.Valla piyasada cogu fp2 oyundan daha delikanlı cıktı bu zaten oyunu ucretsiz oynayanların hiç bişeyden mahrum kalmayacagını ve pay2win esyaların olmayacagını solemısler.zaten sıtesinde isminin altında da yazıyo its free no tricks no traps diye.helal olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

cleric nasıl bir sınıf ?

healer

Bundan önce ki oyunlara hiç cleric ve healer oynamadım zaten cogu oynadıgım oyunda sınıfın ismi cleric diye geçmiyordu o yuzden pek aşina degilimneyse bana göre degilmiş o zaman mage ya da warrior dusunuyorum.

• Oyunun pvpsi nasıl?classlar arası denge filan.pve pvp itemleri ayrı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    oyunun pvp si gayet hoşuma gidiyo benim denge açısından ama pvp mapleri sıkıntılı. arena geldiği zaman çok daha güzel olacaktır.

ha bi de şöyle bir şey var beni rahatsız eden; normal mapde duel yaparken ya tek atıyosun ya tek yiyosun ama battlegrounda girdiğin zaman bi buff tarzı birşey geliyo öyle kolay kolay ölmüyo kimse.
  • open world pvp yok mu?pve itemleriylemi pvp yapıyorsunuz?upgrade var mı?solo pvp yapmaya uygun mu?itemlerin hepsini drop mu etmek gerekiyor yoksa craft yapıp x materyalini biriktirip alma var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

open world pvp yok mu?pve itemleriylemi pvp yapıyorsunuz?upgrade var mı?solo pvp yapmaya uygun mu?itemlerin hepsini drop mu etmek gerekiyor yoksa craft yapıp x materyalini biriktirip alma var mı

Open World PVP sadece PVP serverlarda var. PVP serverlarda hiç 'PVP' denen şey yaşanmıyormuş ama. Warfrontlara girdikçe token kazanıyorsun, tokenlarla birlikte PvP itemlarını alıyorsun.
    Oyunu PvP amaçlı yükleyeceksen tavsiye etmem. Umduğunu bulamazsın çünkü. PvE seversen güzel.
  • beyler Zaviel de warrior actım benım gıbı yenı kasan varsa beraber kasabılırız
  • quote:

quote:

Usta sizin guildin ismi ne ? warrior actım kasıyorum
  • Rift handler eror hatasını nasıl düzeltebilirim ?
  • eski profesyonel wow oyuncusu olarak indiriyorum bakalım nasılmış :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cleric nasıl bir sınıf ?

healer

Bundan önce ki oyunlara hiç cleric ve healer oynamadım zaten cogu oynadıgım oyunda sınıfın ismi cleric diye geçmiyordu o yuzden pek aşina degilimneyse bana göre degilmiş o zaman mage ya da warrior dusunuyorum.

Cleric, healer mı? Tam söylemedin. Cleric bu oyunda bütün rolları oynayabilen tek class. DPS, Tank, healer ve support. Ama çoğunlukla healer olarak kullanılır. Doğru. Ayrıca cleric ve warrior şu an Top Dps oyunda.
    3.0 patchiyle birlikte warriora ve rogueye healer, mageye tank özelliği gelecek.
    Guild:www.guildcoexist.com siteden kayıt olup başvuru yapman lazım.

• IeJi I kullanıcısına yanıt
    Oyunda portrene sağ tıklayıp clear ascended mentoring level'e tıkla.
  • 3 tane mesleğin olabiliyor fishing ve surviving hariç.
  • oyuna mausu nasıl aktif edecez ben mausla tıklayıp ilerlemek isitiyom
  • tekrardan basladim bende sardi.... Oyun ilk ciktiginda sanirim her classin yaninda petleri olurdu , onlarida kaldirmislar sanirim... Onun disinda oyun mekanikleri hosuma gitti bu sefer. Cleric olarak ilerliyorum bakalim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viik

tekrardan basladim bende sardi.... Oyun ilk ciktiginda sanirim her classin yaninda petleri olurdu , onlarida kaldirmislar sanirim... Onun disinda oyun mekanikleri hosuma gitti bu sefer. Cleric olarak ilerliyorum bakalim =)

Pet değil de her class companion alabiliyor. Pek bir faydası yok tabi onların.
  • kaynak =http://www.oyun habercisi.com/2013/08/07/rift-storm-legionda-bizleri-neler-bekliyor-inceleme/

rifte neler var ;

Hangi Faction ve hangi Sınıf açmalıyım ;

http://www.youtube.com/watch?v=MIA5ojBZiig&feature=c4-overview-vl&list=PLvItBSt9NCUHWWtxDtPQBjXvlos2D321W

umarım beğenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakeren -- 7 Ağustos 2013; 13:24:09 >

• Oyuncu durumlari nasil arkadaslar , kalabalikmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Oyuncu durumlari nasil arkadaslar , kalabalikmi?

evet kalabalik
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.