Şimdi Ara

Riera'nın arkasında durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam bu adam bizde para için oynuyor gönderemiyoruz falan ama her fırsatta adama saydırmayalım, seneye ayrılıyor yollarımız zaten güzel hatırlasın taraftarımızı geçen twitterdaki tepkiler benim bile çok canımı sıktı

• bu adam gecen sezon mevkısı olmamasına ragmen sol bekde super oynadı hakkını yemıyelım lutfen
  • bu adamın gösterdiği performans çok iyiydi saygı duyarım ama takım göndermek isteyince gitmemesi can sıkıcı. yani can sıkıcı olan şey bence riera'da olmalı sonucta kulüp tatlı dille söylemiş olsa bile istemiyor..
  • Hakan'dan daha faydali oldugu cok acik. Yerine oyuncu gelmedigi muddetce destege devam
  • Takimdaki en teknik oyunculardan biri. Toptan anlayan 4-5 oyuncudan biri. Boyle futbolcular her zaman Turkiye'ye gelmez. Ciddiyim. Degerini iyi bilin. Top oynayan takimlarda boyle kontrollu oyuncularin varligi cok onemli. Hakan Balta'yi gormuyor musunuz ne halde?

Eger bu adam yilda 3 milyon euro ucret almasaydi, gonderilmeye calisilmazdi. Aldigi ucret disinda bence bir sorunu yok. Dany tarzi hizli bir stoper kademesinde olduktan sonra Riera'yi her macta ilk 11 oynatirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

bu adamın gösterdiği performans çok iyiydi saygı duyarım ama takım göndermek isteyince gitmemesi can sıkıcı. yani can sıkıcı olan şey bence riera'da olmalı sonucta kulüp tatlı dille söylemiş olsa bile istemiyor..

o sözleşmeyi imzalarken yönetimin aklı nerdeymişki, o adam ne doğuştan galatasaraylı ne de birşey parasını alıp oynayan bir futbolcu. tamam yıllık 3milyonluk bir futbolcu kesinlikle değil ama düzenli bir şekilde idmanlarını yapıyor en azından her zaman, oyun disiplininden kopmuyor aldığı parayı hakettiğini göstermek için çok çabalıyor
  • riera takimdaki en iyi oyunculardandir. gitmesini istemem. sonucta biz odemiyoruz parasini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçta biz ödemiyoruz diye birşey yok takımımız ödüyor neticede.

Başka bir sol bek gelmeyecekse tabi kalsın ama yıllık ücretinde biraz fedakarlık yapsa fena olmazdı. Bir de sözleşmesi bitip bedelsiz ayrılırsa üzülürüm işte. Giderken para kazandır arkadaş.

• Schalke deplasmanında topa korkusuzca kendini atışı sonucu top Burak'ın önüne düşmesini ölsemde unutmam.
  • Takımda teknik açıdan en üstün oyunculardan biri. Hatta top tekniği olarak takımda üst düzey oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor neredeyse. Ve bu adam bu yaşında sol beke alışıp geçen sene oynadı, bence fazla eleştiriliyor. Ben Riera'yı gayet beğeniyorum açıkçası, sadece belki biraz daha hızlı olabilir ve kademe anlayışını geliştirebilir. Ama kesinlikle kötü bir sol bek değil. Balta'yı hatırlayın ve Riera'yı tarafsız gözle izleyin derim arkadaşlar.

Para mevzusu ayrı bir durum, bizim yönetim de ona 3m vermeseymiş, kimse 3m'luk kontratı varken "Bu para fazla, bunu düşürelim." demez açıkçası.

Sonuç olarak konuyu açan arkadaşa katılıyorum, Riera bir yıl daha bizimle gibi gözüküyor, belki çok para alıyor ama profesyonel bir futbolcu ve elinden geleni gerek maçta gerek idmanlarda yapıyor. Bu adamla küsmenin manası yok, sırf çok para alıyor ve yabancı diye elimizdeki en iyi sol beke küsemeyiz, taraftar olarak takıma ve oyunculara sahip çıkmalıyız, özel durumlar dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

bu adamın gösterdiği performans çok iyiydi saygı duyarım ama takım göndermek isteyince gitmemesi can sıkıcı. yani can sıkıcı olan şey bence riera'da olmalı sonucta kulüp tatlı dille söylemiş olsa bile istemiyor..

o sözleşmeyi imzalarken yönetimin aklı nerdeymişki, o adam ne doğuştan galatasaraylı ne de birşey parasını alıp oynayan bir futbolcu. tamam yıllık 3milyonluk bir futbolcu kesinlikle değil ama düzenli bir şekilde idmanlarını yapıyor en azından her zaman, oyun disiplininden kopmuyor aldığı parayı hakettiğini göstermek için çok çabalıyor

Yahu kaç defa söyliycez, Arda gittiği için transferin son günlerinde alındı Riera. Mecbur o kontratı verdik, tutmadı işte. Yoksa yönetimde biliyor o paranın çok olduğunu.

• Yeni moda fortçuluk sanırım

Riera'ya gelirsek aslında tamda Fatih hocanın istediği bir isim, geriden oyun kurabilen ayaklarına hakim bir oyuncu, tek dezavantajı hala kademe hatası yapıyor ve Fatih hocanın bir diğer istediği bek özelliği olan hızlı şekilde ileri geri çıkışları pek yapamaması, bu yüzden Dany neredeyse sol bek gibi kademe yapıyor, bu da bir çok pozisyonda kalemizde tehlike yaratıyor.
  • Adamın tekniği falan süper ona kimsenin lafı yok fakat inanılmaz yavaş bir oyuncu. Bu yavaşlığı yüzünden hızlı kanat oyuncuları oldukça kolay geçebiliyorlar Riera'yı. Adamın 1.90 boyu var top tekniği falanda iyi keşke kariyerine Defansif Orta Saha olarak başlasaymış.
  • Riera ilk geldiği zaman da hiç memnun olmamıştım, ilk sezon boyunca da böyle sürdü.Ama geçen yıldan sonra sol bek aramak ne kadar mantıklı olsa da en büyük eksiğimiz olduğuna inanmıyorum açıkçası.Riera nın hata yaptığı kadar da Eboue yapıyor ama sevimli olduğu için göze batmıyor.

Bir de Riera nın özel yeteneği falan mıdır anlamıyorum ama sert fauller yapmasına rağmen hakemler anlayamıyor olayı
  • Meloyla yaşadıklarından beri Rieraya sempatim var :) Kendi mevkisi olmamasına rağmen işini yapmaya çalıştı. Bence Gs taraftarı Riera'nın arkasında durmalı. Konuyu açan arkadaşın da dediği gibi sezon sonu Riera ayrılacak. Ali Adnanı alsanız, 1 sezon sonra banko oynamaya başlar zaten.
  • Millet garip. Riera çok iyi filan değil.Hakan Balta'yı gören bu gözler yerine kim geçse iyiyi görüyor.

Shalke maçını hatırlayın Farfan otoban yaptı Real Madrid maçını hatırlayın Di Maria otoban yaptı.

Ligde Hurşut'a karşı iyi oynamak değil mesele.Di Maria ya Nani'ye Farfan'a karşı durabilmekte.

Hedef lig ise Riera ligi götürür ama CL de daha üste çıkmak ise kesinlikle yerine daha iyisi gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Millet garip. Riera çok iyi filan değil.Hakan Balta'yı gören bu gözler yerine kim geçse iyiyi görüyor.

Shalke maçını hatırlayın Farfan otoban yaptı Real Madrid maçını hatırlayın Di Maria otoban yaptı.

Ligde Hurşut'a karşı iyi oynamak değil mesele.Di Maria ya Nani'ye Farfan'a karşı durabilmekte.

Hedef lig ise Riera ligi götürür ama CL de daha üste çıkmak ise kesinlikle yerine daha iyisi gelmeli.

Hocam riera iyi diye acmadim ben konuyu su twitterda millet oyle mesajlar attiki o gun, adamin oynayasi varsa da oynamaz

• en azından yakışıklı adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.