Şimdi Ara

Riekerink'e terbiyesizce soru (bence) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorsan ben gazeteciyim der Beyaz tv özellikle yapıyor böyle şeyleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riekerink hocaya yazıklar olsun o soruyu soran adamın orda ağzına öyle bi sı.malıydı ki soruyu soran bi daha insan içine çıkamamalıydı . gerçi bu yüzsüzleri ne kadar rezil etsende yine aynı haltı yapacakları barizde tepki göstermeliydi.Riekerink ters tepki verecek ki bi daha soramayacaklar böyle şeyler.bu adama yapılan kaçıncı terbiyesizlik
  • Maç sonu sorulacak soru değil.Zaten bence böyle kişleri ki bunlar gazeteci değil bu işten para yemesi yanlış ama başlık da sakıncalı.Terbiyesizlik falan da ağır olmuş.Garsonluk yapmak utanılacak bir şey değil.Sadece magazin sorusunun futbol maçından sonra sorulması saçma.Gidersin adamı etilerde cafe çıkışı yakalarsın sorarsın maçtan sonra bu soru mu sorulur Allah aşkına.Sorsanıza buna benzer bir soruyu Fatih Terim'e göreyim sizi.
  • Çakma imparator iş başında mı yoksa? O adamdan herşeyi beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine aşağılama yine aşağılama. Kimse kimseyi salak yerine koymasın. Açık açık Riekerink'i aşağılıyor. "Altyapı hocası, kızların garson..." Maçla ilgili en ufak bir soru yok. bu muhabirler hadi kendisini düşünmüyorda anacığını da mı düşünmüyor? Anasının kulakları ne biçim çınlamıştır. Maç sonu basın toplantısında sorduğu soruya bak. Sorunun konu dışı olmasının yanında birde hakaret ediyor. Buna gamesmanship denir. Legal ancak etik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 30 Ekim 2016; 8:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

efendice cevap vermis orda ayari verse cezaya gerek kalmadan bi daha agzini acamazdi

Bütün gündem o olurdu sonuç yine beyaz tv kazanırdı.

• Bunu soran gazetecide 1gr beyin yok, lan ne alaka? Seni beni ne ilgilendirir adamın kızları?

• ben bu mert e kurulmaya başladım,inisiyatif almalı böyle durumlarda
  • Kulüp geri adım atmamalı bu adam bu kanal bır daha gırmemeli basın toplantılarına
  • soran adam ve soruyu hazırlayan kişi o kadar şerefsiz ki art niyet olduğu çok bariz ortada. Bence doğru yapmış gs. fenerbahçeninde beyaz tvyi almaması lazım herhangi bir yere.
  • Bu Sezgin denen gavat bundan sonra ne GS'nin ne FB'nin ne de BJK'nin stadına alınmalı. Hatta direk Beyaz TV'den hiç birini almasınlar. Malum Beyaz TV'deki futbol(!) programındaki şaklabanların 3 büyük kulübe demediği, yöneticilerine laf atmadığı kalmamıştır. Hala bunları adam yerine koyup stadına sokan kulüp suçludur.

Arkası sağlam teknik direktörlere ya da yöneticilerden birine bu soruyu sorsan ya ileriki günlerde dövdürür ya da tehdit ettirirdi. Böyle kişilerden götleri korkar çekini soramaz hatta yalakalık yaparlar. Ama ne zaman efendi bir teknik direktör olsa ya da efendi bir yönetici olsa bok atmalar aşağılayıcı laflar, aşağılayıcı sorular...

Bunları gazetecilik,basın, basın özgürlüğü adı altına yapan soysuzlara kulüpler birlik olup karşı koymalıdır. Çünkü bu basın özgürlüğü değil şerefsizliktir.

• "Sen kendi yaptığın işe bak kızları garson olan adamla röportaj yapıp evine ekmek götürüyorsun." denebilirdi.
  • Hiç şey yapmayın o soruları sizin için soruyorlar beyaz tv konusuna bak kaç sayfa şey yazmışsınız. Sonra gelip duyar kasıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 30 Ekim 2016; 13:28:47 >
  • Keşke Riekering " Oynadığımız maçla bunun bir alakasını göremiyorum " tarzı bir cevap deseydi. Sanane kardeşim , maçla ne alakası var bunun. Bence çok iyi yapmış gs.
  • Mert cetinin de mudahale etmesi lazim

Kac yildir kulubun icinde

Boyle sacma sorular sormayin diyip

Hic cevirmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Hiç şey yapmayın o soruları sizin için soruyorlar beyaz tv konusuna bak kaç sayfa şey yazmışsınız. sonra gelip duyar kasıyorsunuz.

Arkadaş sen ne kadar boş beleş bir insansın yav bir iki dakkalığına da olsa saçmalamadan duramıyor musun ?

Senin benle derdin nedir? yazdığım şeylere hakaret edercesine cevaplar veriyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 1 Kasım 2016; 19:10:19 >
  • levent nafizoğlu denen gereksiz bu adamların kanallarına çıkmaya devam etsin bakalım.. Ha ntvspor gibi bikaç gün yasak koyacaklar sonra yine unutulup gidecek adam cirit atmaya devam edecek, olacak olan bu..
  • duyarı karaktersizler kasar beni bunla suçlamak beni karaktersizlikle suçlamaktır. Asıl hakaret budur. Alman gereken karşılığı aldığında hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi bana niye hakaret ediyorsun demek ve sonra bel altı vurmakta aynen bir karaktersize yakışır.
  • quote:

duyarı karaktersizler kasar beni bunla suçlamak beni karaktersizlikle suçlamaktır. Asıl hakaret budur. Alman gereken karşılığı aldığında hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi bana niye hakaret ediyorsun demek ve sonra bel altı vurmakta aynen bir karaktersize yakışır.

Duyar kasıyorsun çünkü. Beyaz futbol konusundan çıkmıyorsunuz o adam o soruyu sizin için soruyor ne için soruyor sanıyorsunuz? dün de maç konusunda alıntılayıp alay edercesine laflar söyledin bugün yine bana boş beleş insan diyerek hakaret ettin. Tek sana demiyorum beyaz futbol konusundan çıkmayan herkese diyorum bu adamları izleyip sonra da duyar kasmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

duyarı karaktersizler kasar beni bunla suçlamak beni karaktersizlikle suçlamaktır. Asıl hakaret budur. Alman gereken karşılığı aldığında hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi bana niye hakaret ediyorsun demek ve sonra bel altı vurmakta aynen bir karaktersize yakışır.

Duyar kasıyorsun çünkü. Beyaz futbol konusundan çıkmıyorsunuz o adam o soruyu sizin için soruyor ne için soruyor sanıyorsunuz? dün de maç konusunda alıntılayıp alay edercesine laflar söyledin bugün yine bana boş beleş insan diyerek hakaret ettin. Tek sana demiyorum beyaz futbol konusundan çıkmayan herkese diyorum bu adamları izleyip sonra da duyar kasmayın.

kişi neyse karşısındakini de o bilir derler. Ben duyar muyar kasmıyorum. Beni kendinle karıştırma.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.