Şimdi Ara

Rıdvan'ın Açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Önemli seyler söylüyor
  • Eğer o konuşmalar gerçekse ve Aykut hoca bizi düşürün dediyse helal olsun
  • MAA, Aykut ve Rıdvan'a; UEFA'yla konuştum, cezanızı çektiniz ve seneye Avrupa kupalarına gideceksiniz fakat size - puan vermeyi düşünüyoruz demiş. Aykut Hoca'da - puan kabul etmeyiz. Küme düşürün demiş.
  • ntv de mi yoksa ntv spor da mı yayın?
  • Şike varsa düşürün kardeşim diyoruz. Fenerbahçe kimsenin oyuncağı değil, yok öyle işkence eder gibi eksi puanlar falan. Bravo Aykut hocaya, dik duruş sergilemiş. Yargısız infazcı MAA'ya da iyi cevap vermiş Rıdvan Dilmen. Ultraslan'ın kurucusu arkadaşım Sebahattin bile Fenerbahçe'den sizin kadar nefret etmiyordur demiş ve çıkmış, gitmiş yanından. Kapalı kapılar ardında, gizlice planlar yapmış bu MAA ve tayfası. Demek ki savunmalar prosedür, hukuk falan hikaye. Günü gelecek tarih bunlardan hesap soracak.
  • Nerde konusuyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekir Avşar'ın Bir Yorumu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerde konusuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Şike varsa düşürün kardeşim diyoruz. Fenerbahçe kimsenin oyuncağı değil, yok öyle işkence eder gibi eksi puanlar falan. Bravo Aykut hocaya, dik duruş sergilemiş. Yargısız infazcı MAA'ya da iyi cevap vermiş Rıdvan Dilmen. Ultraslan'ın kurucusu arkadaşım Sebahattin bile Fenerbahçe'den sizin kadar nefret etmiyordur demiş ve çıkmış, gitmiş yanından. Kapalı kapılar ardında, gizlice planlar yapmış bu MAA ve tayfası. Demek ki savunmalar prosedür, hukuk falan hikaye. Günü gelecek tarih bunlardan hesap soracak.

budur işte adam yaptıysak düşürün diyor tüm zavallılar hala bunu konuşuyor. ben maa nın birilerinin maşası olduğunu düşünmeye başladım. madem şike yaptık düşürün kardşim puan sileyim ligde kalayım sonra da başkan olayım çabaları bunlar

• NTV'deydi fakat bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Şike varsa düşürün kardeşim diyoruz. Fenerbahçe kimsenin oyuncağı değil, yok öyle işkence eder gibi eksi puanlar falan. Bravo Aykut hocaya, dik duruş sergilemiş. Yargısız infazcı MAA'ya da iyi cevap vermiş Rıdvan Dilmen. Ultraslan'ın kurucusu arkadaşım Sebahattin bile Fenerbahçe'den sizin kadar nefret etmiyordur demiş ve çıkmış, gitmiş yanından. Kapalı kapılar ardında, gizlice planlar yapmış bu MAA ve tayfası. Demek ki savunmalar prosedür, hukuk falan hikaye. Günü gelecek tarih bunlardan hesap soracak.

fb yöneticilerinin şike yaptığını rıdvana ve aykut hocaya söylemiş maa
  • . dilmen: 3 ocakta m.ali aydınlar ile görüşürken başkanın iziyle aykut hocayı arayıp toplantıya davet ettim. bana '' havaalanındayım.'' dedi. bende fenerbahce için önemli konular var gelmelisin diye söyledim.

muhabbet devam eder rıdvan 5 dk boyunca bla bla bla konusur. toplumu ikna etmeye calısır sonra bombayı isteyerek veya istemeyerek gülteki onay patlatır.

g. onay: hocam sonra siz buraya geldiniz (ntv studyolarını kastediyor.) ben size sordum. aykut hoca ordu macına takımla birlikte gitmemiş. siz de bana haberim yok dediniz.

r. dilmen: mavi ekran öhm... evet kim ne derse desin bla bla bla falan filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

. dilmen: 3 ocakta m.ali aydınlar ile görüşürken başkanın iziyle aykut hocayı arayıp toplantıya davet ettim. bana '' havaalanındayım.'' dedi. bende fenerbahce için önemli konular var gelmelisin diye söyledim.

muhabbet devam eder rıdvan 5 dk boyunca bla bla bla konusur. toplumu ikna etmeye calısır sonra bombayı isteyerek veya istemeyerek gülteki onay patlatır.

g. onay: hocam sonra siz buraya geldiniz (ntv studyolarını kastediyor.) ben size sordum. aykut hoca ordu macına takımla birlikte gitmemiş. siz de bana haberim yok dediniz.

r. dilmen: mavi ekran öhm... evet kim ne derse desin bla bla bla falan filan...

Herif yalancının önde gideni. Hemde bayrak taşıyan cinsten. Hala bunun laflarına itibar eden çıkar mı merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mahkemeyi bekliyorum şahsen. Aziz Yıldırım'ın savunmasını görelim. Fiziki takiplerle desteklenen suçlamalara karşı nasıl savunma sergileyecek merak ettim.

Rıdvan'ın açıklamalarına gelince... Aydınlar'ı ya Uefa keklemiş ya da Aydınlar insanları uyutmaya çalışıyor. Şike varsa puan falan silinmez, direkt olarak küme düşürme cezası verilir. Sen veremiyorsan da Fifa gelir bir güzel gereğini yapar. Şikenin sayısına göre de bir alt, iki alt, üç alt lig... diye gider.

Avrupa'ya gitmeyerek en iyisini yaptınız. "yöneticilerin şike yaptı" diye kesin bir ifade varsa olası 8 yıl men cezasından kurtulmuş olunur, sadece 2-3 yılla yırtılır.
  • "

"KÜLLİYEN YALAN"

Aykut Kocaman, Orduspor deplasmanına takımla gitmeyip, Rıdvan Dilmen'le birlikte TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı ziyaret ettiği ve küme düşme yerine eksi 25 puan cezası verilmesi pazarlığı yapması iddiaları için ise, "Bunu söyleyenler külliyen yalan söylüyor. Ama yalan söylemenin bir cezası, sorumluluğu yok. Herkes yalan söyleyebiliyor. 3 Temmuz'dan beri o kadar güzel sakız edildik ki... İnsanlar 'futbol konuşalım' diye birbirlerini kandırıyorlar" dedi.

"

Hani Aykut külliyen yalan demişti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Mahkemeyi bekliyorum şahsen. Aziz Yıldırım'ın savunmasını görelim. Fiziki takiplerle desteklenen suçlamalara karşı nasıl savunma sergileyecek merak ettim.

Rıdvan'ın açıklamalarına gelince... Aydınlar'ı ya Uefa keklemiş ya da Aydınlar insanları uyutmaya çalışıyor. Şike varsa puan falan silinmez, direkt olarak küme düşürme cezası verilir. Sen veremiyorsan da Fifa gelir bir güzel gereğini yapar. Şikenin sayısına göre de bir alt, iki alt, üç alt lig... diye gider.

Avrupa'ya gitmeyerek en iyisini yaptınız. "yöneticilerin şike yaptı" diye kesin bir ifade varsa olası 8 yıl men cezasından kurtulmuş olunur, sadece 2-3 yılla yırtılır.

Birileri yalan konuşuyor ama kim bilmiyorum

En iyisi mahkemeyi beklemek

• izledim. Rıdvan diyor ki o gün ben Aykut ve Mehmet Ali Aydınlar vardı. Aydınlar bana dedi ki Fenerbahçe bu sene cezasını çekti seneye Avrupa'ya gidecek UEFA yı ayarladım. Ben de özür dilerim başkanım size hata yaptım dedim , özür dilerim dedim. Aydınlar da Rıdvan daha benden çok özür dilersin dedi. Ama playoff dan önce puan silme cezası vereceğiz çünkü sizin yöneticiler şike yapmış. ben de çektim kapıyı çıktım. O gün %100 futbol programı için gelen Rıdvan'a Güntekin sormuş;

Güntekin :'' Hocam , Aykut hoca Ordu uçağına binmemiş bilginiz var mı ?
    Rıdvan : '' Haberim Yok ''

Bugünkü programdaki diyalog ise şöyle;

Güntekin :'' Hocam ben size o gün sormuştum Aykut hoca Ordu uçağına binmemiş haberiniz var mı dedim. Haberim yok dediniz.''
    Rıdvan : Mavi Ekran
  • Aykut da Rıdvan da yemin billah ederek böyle bir görüşme olmadığını söylemişti. Yine göz göre göre yalan söyledikleri ortaya çıktı.
  • bu kadarda saçmalanmaz arkadaş adam ne diyecekti çat diye bunları anlatacakmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihad123

"

"KÜLLİYEN YALAN"

Aykut Kocaman, Orduspor deplasmanına takımla gitmeyip, Rıdvan Dilmen'le birlikte TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı ziyaret ettiği ve küme düşme yerine eksi 25 puan cezası verilmesi pazarlığı yapması iddiaları için ise, "Bunu söyleyenler külliyen yalan söylüyor. Ama yalan söylemenin bir cezası, sorumluluğu yok. Herkes yalan söyleyebiliyor. 3 Temmuz'dan beri o kadar güzel sakız edildik ki... İnsanlar 'futbol konuşalım' diye birbirlerini kandırıyorlar" dedi.

"

Hani Aykut külliyen yalan demişti?

Puan pazarligini yalanladi Aykut hoca gorusmenin olup olmadigini degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.