Şimdi Ara

Rıdvan hak ettiği yere gitmiş !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tromsö maçının devre arasındaki konuşmlarıyla karizmayı çizdiren Rıdvan sonunda hak ettiği yere yani antu.com'a yazar olmuş... Tarafsız ilkeli yazar(!) Rıdvan Dilmen tam seviyene göre bir site seçmişin...

Rıdvan : Ulan ben Galatasarayın ilk defa eyvah dedim gol yerken biliyor musun baba ...
    http://rapidshare.de/files/5845304/ridvan_dilmen-tromso_maci_devre_arasi.mp3.html

• Rıdvan ne zaman tarafsız oldugunu iddaa etmiş..Adamın ne kadar koyu FB'li oldugnu cümle alem biliyor..Rıdvan gol atmasını istemiş , istemeyen milyonlarca FB'li var..ÜStelik Rıdvan'ın tarafsız olma zorunluğu , GS için sevinme zorunluluğu da yok..Bi kere Rıdvan GS için niye bir misyon üstlensin?

Rıdvan FB'li Rıdvan'dır..Onu spor kamuoyunda bu kadar gündeme getiren şey , tarafsız yazıları değil , çarpıcı futbol yorumları ve önsezisidir..

GS için Rıdvan niye ağlasın..Ağlayacak bir ton GS'lı var..Tormso maglubiyetini bu mu unutturacak size..YEMEZZZZZ
    bu arada şu avatarını değiştir artık birader..
  • hah boş adam boş konuşur sana adam istediği yerde yazamazmı sana mı soracak ilginçsiniz hakkaten..
  • bu adam ömrünü fenere ve fenerlilere bok atmaya harcıo ya helal olsun, bu kdr zmn nasıl buluo şaşırıorm, hayatını fln adadı herhalde bu işe, valla kutluorm bu da bir nevi uğraş sayılır nede olsa
  • Ekşi Sözlük-Rıdvan Tromso Maçı devre Arası-Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 9 Ekim 2005, 3:54:41 >
  • ridvan dilmen tromso maci devre arasi mp3

http://rapidshare.de/files/5896956/ridvanoha.zip.html

musa : hehehehe
    rıdvan : baba! musa abi...
    musa: he guzum?
    rıdvan: özledin mi bak, hakan sukur'u birinci dakika soyledim girmesi lazim diye.
    musa: aynen soyledin abi... bu gerizekali, girdi mi hep boyle dağıttı orayı
    rıdvan: biz ümit kayıhan gibi a..... k.....* kelini görünce altan girsin demiyoruz
    musa: aynen öyle doğru ehahaha
    rıdvan: keh keh
    okay : yıh yıh yıh
    musa : süper laf ya kelini görünce
    rıdvan : şimdi birisi çeker formasından birinin penaltı atarız a..... k....... *
    okay: sabri geliyor hocam
    rıdvan: ulan ben gassarayı ilk defa eyvah dedim golü yerken biliyo musun baba
    okay: tarihe mi geçtin?
    rıdvan: valla eyvah dedim gassaray golü yerken
    rıdvan:yalnız gol olur birde bir, şak diye gol oldu anons ettin a...... k....... *
    okay:reklam filmi gibi oldu di mi
    rıdvan:vallahi reklam filmi... elesin ya galatasaray, valla elesin
    okay:elesin tabi abi ya
    rıdvan:bundan sonra da bizde miymiş?
    okay:bizde bizde
    rıdvan:yapma ya
    okay: tabi canım
    rodvan: ayağımı s........ * ya kehkehkeh ... yayında mıyız ya nooldu?
    okay karacan:yine avea var mı, avea muhabbeti var mı?
    musa: sabri de oyuna sabri de oyuna girdi, birisi, 64 çıktı 64 kim?
    okay karacan:ergün çıktı
    musa:67'ymiş 67
    okay karacan:ikinci 45 dakika başlamak üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 9 Ekim 2005, 4:05:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Rıdvan ne zaman tarafsız oldugunu iddaa etmiş..Adamın ne kadar koyu FB'li oldugnu cümle alem biliyor..Rıdvan gol atmasını istemiş , istemeyen milyonlarca FB'li var..ÜStelik Rıdvan'ın tarafsız olma zorunluğu , GS için sevinme zorunluluğu da yok..Bi kere Rıdvan GS için niye bir misyon üstlensin?

Rıdvan FB'li Rıdvan'dır..Onu spor kamuoyunda bu kadar gündeme getiren şey , tarafsız yazıları değil , çarpıcı futbol yorumları ve önsezisidir..

GS için Rıdvan niye ağlasın..Ağlayacak bir ton GS'lı var..Tormso maglubiyetini bu mu unutturacak size..YEMEZZZZZ

Kapak olmuş eline sağlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

quote:

Rıdvan ne zaman tarafsız oldugunu iddaa etmiş..Adamın ne kadar koyu FB'li oldugnu cümle alem biliyor..Rıdvan gol atmasını istemiş , istemeyen milyonlarca FB'li var..ÜStelik Rıdvan'ın tarafsız olma zorunluğu , GS için sevinme zorunluluğu da yok..Bi kere Rıdvan GS için niye bir misyon üstlensin?

Kapak olmuş eline sağlık
    http://aktifhaber.com/read_news.php?nID=41980

şu röportajda: "G.Saraylılar sizin yorumculuk yaparken tarafsız olmadığınızı söylüyor" sorusuna,

"O konuda da kendimle gurur duyuyorum. Mümkün olduğu kadar tarafsız yorumlar yaptığıma inanıyorum"

cevabı ikinize kapak olsun.kapağı da döne döne çevirin,iade olunur.

seviyesizlik ,küfürbazlık size uyuyor,biz sadece size üzülüyor artık rezilliğinde bir sınırı olduğunu hatırlatıyoruz.türkiye zamanında san marinoyla deplasmanda berabere kalarak tüm dünyayı şaşırtmıştır.ama türkiye bu maçla rezil mi olmuştur? bu mümkün değildir.tıpkı galatasarayla tromsoda olduğu gibi.. fener yıllardır rezil olunca bişey demedik ama 0"cılar lakabını da alarak artık bunu ispatlayan bir takımın rezilliği futbol tarihimizde utanç ve kara leke olarak geçti.1 maçla galatasarayın başarısını geçtiğinize,tarihi sildiğinize inandınız.bizde o zaman rezilliğinizi yüzünüze vurduk anlayın diye.ama hala anlamıyorsunuz.az kaldı tekrar anlayacaksınız.

içinizdeki sabıkalıları,seviyesizleri çıkartın,aranızda barındırmayın.türk futbolu olarak ,türkiye olarak iyiye gidelim,geriye değil.

• quote:

cuk diye oturtmuşsun lafı, iyide olmuş... bizim cevap yazmamız gerek kalmamış....

• Bİ BEŞİKTAŞLI OLARAK SEVERİM RIDVANI.FUTBOL BİLGİSİ BAYAĞI İYİ.YORUMLARIDA GÜZEL.AMA BU MUHABBET YAKIŞMAMIŞ RIDVANA.
  • Bi insan kendi içinde takım tutabilir.yorum yaparkende yureğini değilde aklını konusturursa tarafsız yorumda yapabilir..Rıdwan yaptığı yorumlarda son derece tarafsız bence.
  • Umit Kayıhan var bi yerlere yaranmak için Galatasaray maçlarında gıkı çıkmayan.Boşverin Rıdvan'ı

Adam GS-TS maçında 2-3 defa GS hakkında konuştu 90 dakikada Trabzon
  • çok i
    yiydi ya bence çok doğal güzel olmuş.
  • rıdvan geçimsiz bir insan kimse kolay kolay anlaşamaz futbolu biliyor ama onun agzından çıkınca biraz antipatik geliyor insanlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

rıdvan geçimsiz bir insan kimse kolay kolay anlaşamaz futbolu biliyor ama onun agzından çıkınca biraz antipatik geliyor insanlara...

Hiç de geçimsiz biri değil..Rıdvan'ı tanıyan herkes ne kadr uyumlu oldugnu biliyor..Kendi adıma tanıdıgım kadarıyla , ve arkdaşlarının onun hakkında soylediklerine bakarak piyasdada "adam" diye dolşanlardan daha adam oldugunu söyleyebilirim..

İnsanlara antipatik gelen neymiş..yorumları mı? bırakın yaw..üzülmeniz kafanıza takmanız gerekwn başka şeyler var..Ergün GRÜSOY agzını doldura doldura bir taraftara" satılmış "diyor bir tanenniz de "hoop sen kimsin " diyemiyor..Demezsiniz hırsız da dediler size..işte bunlar "sempatik" seyler di mi visualize

• evet o gibi kelimeler sempatik gelio gs ya alıstılar çünkü böle şeylere yarabbi şükür diolar artık.başlığı açan şahsiyete yine söylüyorum ve sen mesaj attıkçada yazıcam o avatarını değiştir
  • quote:

Madem dediğin gibiyse bu adamın Beşiktaş veya Gs maçlarında ne işi var o zaman?

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Madem dediğin gibiyse bu adamın Beşiktaş veya Gs maçlarında ne işi var o zaman?

Sadece maçları yorumlasa... bir de Milliyet'de o maçları yazıyor... Kulakların Çınlasın Rıdvan !

quote:

G.Saraylılar sizin yorumculuk yaparken tarafsız olmadığınızı söylüyor.
    O konuda da kendimle gurur duyuyorum. Mümkün olduğu kadar tarafsız yorumlar yaptığıma inanıyorum. Ben G.Saraylılardan çok F.Bahçeli taraftarlardan şikâyet alıyorum maalesef. Hatta bana ‘Sen nasıl Fenerlisin’ bile diyorlar
    http://aktifhaber.com/read_news.php?nID=41980

Biz de gurur duyuyoruz Rıdvan biz de... antu.com Rıdvan yakışır...

• quote:

jeremy abi helal yoruma gerek kalmadı ama kutliim dedim :).. cs de bişeyde 1. olmuşsun tebrikler bu arada :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

jeremy abi helal yoruma gerek kalmadı ama kutliim dedim :).. cs de bişeyde 1. olmuşsun tebrikler bu arada :)

Jeremy ne iş, ne birinciliği bu?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.