Şimdi Ara

RIDVAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adama hala nasıl yorumculuk yaptırıyorlar , lig maçlarını yorumlasın diye cıkartıyorlar ama adamın hiçbir şeyden haberi yok ,ebue kenardamıydı , galatasaray bugun 6 yabancıylamı oynadı diye soruyor gültekine son üç haftadır takip ediyorum fener dısında adamın hiçbir takımdan haberi yok yazık .

• Hocam ciddi okuyordum Gültekinde güldüm yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

Hocam ciddi okuyordum Gültekinde güldüm yav

güntekin di dimi adı mazur gör kardeş.
  • Harbi ha bende böyle soru soranlara uyuz oluyorum Sergen'de yapıyordu böyle..Kanaltürkteki programda Biz 100.yılda şampiyonluk kazanırken benim arkamdaki oyuncu kimdi diye soruyor falan bazı yorumcular böyle ismi G ile başlıyordu galiba falan hey Allah'ım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Harbi ha bende böyle soru soranlara uyuz oluyorum Sergen'de yapıyordu böyle..Kanaltürkteki programda Biz 100.yılda şampiyonluk kazanırken benim arkamdaki oyuncu kimdi diye soruyor falan bazı yorumcular böyle ismi G ile başlıyordu galiba falan hey Allah'ım ya

Sergen başka ama
  • galatasaray galip geldiği hafta sinirden gözleri ayrı oynuyor adamın. gs nin çok iyi oynayıp kazandığı maçın hemen arkasından ilk kurduğu cümle "hakem galatasarayın 2 ve üçüncü golünde hatalı karar verdi. dikkat edilmesi lazım v.s."

fenerin yendiği maçtan sonra "takım çok iyi bir hava yakaladı, şampiyonluğu istiyorlar falan filan. ofsayttan atılan golün adı anılmıyor. hakemin h'si geçmiyor programda. laf gelmesin diye feneri eleştirdiği de oluyor adeta taraftardan özür dileyerek... -"bakın ben de fenerbahçeliyim" diye söze başlar. taraftarlar, kanalın sahibi - aziz başkanı, kızmasın diye.

şike davasındaki tutumunu anlatmaya gerek yok.

galatasaray taraftarı ve futbolsever olarak bu ve bunun gibi içten pazarlıklı yorumcuları görmek istemiyorum.
  • FnL kullanıcısına yanıt
    Edemezsinizmi diye bir kelime yazmadım. Diyorum ki hem izleyip hemde gidip adama laf ediyorsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c r i m s o n

Bu adama hala nasıl yorumculuk yaptırıyorlar , lig maçlarını yorumlasın diye cıkartıyorlar ama adamın hiçbir şeyden haberi yok ,ebue kenardamıydı , galatasaray bugun 6 yabancıylamı oynadı diye soruyor gültekine son üç haftadır takip ediyorum fener dısında adamın hiçbir takımdan haberi yok yazık .

sen rıdvan dilmeni izlediği maçı iyi izlemediğinden dolayı eleştriyorsun ama sende izlediğin programı iyi izlemiyorsun anlaşılan . sen nasıl rıdvan dilmeni eleştiriyorsan seninde bi o kadar eleştirilmen gerek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Edemezsinizmi diye bir kelime yazmadım. Diyorum ki hem izleyip hemde gidip adama laf ediyorsuz.

evet problem ?
  • quote:

Herkes istediği kişiyi eleştirirde,izlerde kimse karışamaz.
    Not:Zaten izlemesen eleştircek söz bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Bu adama hala nasıl yorumculuk yaptırıyorlar , lig maçlarını yorumlasın diye cıkartıyorlar ama adamın hiçbir şeyden haberi yok ,ebue kenardamıydı , galatasaray bugun 6 yabancıylamı oynadı diye soruyor gültekine son üç haftadır takip ediyorum fener dısında adamın hiçbir takımdan haberi yok yazık .

sen rıdvan dilmeni izlediği maçı iyi izlemediğinden dolayı eleştriyorsun ama sende izlediğin programı iyi izlemiyorsun anlaşılan . sen nasıl rıdvan dilmeni eleştiriyorsan seninde bi o kadar eleştirilmen gerek .

bukadar saçma bir yorum görmedim

ben izleyiciyim , adam iş yapıyor orda ve aldığı paranın hakkını vermesi lazım her oyuncuyu her takımı aynı düzeyde bilmesi lazım .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

bukadar saçma bir yorum görmedim

ben izleyiciyim , adam iş yapıyor orda ve aldığı paranın hakkını vermesi lazım her oyuncuyu her takımı aynı düzeyde bilmesi lazım .

izlemeyebilirsin . senin yaptıgın resmen saçmalık. gs'ye hakaret etse veya onur kırıcı kelimler sarf etse haklısın ancak adam bilmek zorunda değil . ulusal bir kanal istediği şekilde istedigi takımı yorumlayabilir . parasını sen vermiyorsun veya gs izleme olsun bitsin. o iş yapıyor diye herşeyi bilmek zorunda değil , sen burda konu açıyor yanlış yapmak gibi bir hakkın oldugunu düşünüyorsan onunda öyle bi hakkı olur .

• quote:

Yav niye edemesin,mesleğinin gereğini yapmıyor,gevşek diye niye eleştirmeyelim ?

İzliyorsa beğenmediği taraflarını tabiki eleştirebilir,herneyse...
  • Rıdvan'ı izlemiyorum ve o yüzden çok rahatım, size tavsiye ederim.

Konuda iki tane bloklu adam var(kimler olduğu belli sanırım) , yaptığınız alıntılar sayesinde iyi ki bloklamışım dedim. Aynı şekilde, size de tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

Hocam ciddi okuyordum Gültekinde güldüm yav

güntekin di dimi adı mazur gör kardeş.

aslında Kültigin ama nüfus memurunun yanlışlığı işte
  • FnL kullanıcısına yanıt
    Tamamda bir kere olur 2 kere olur adamı sevmiyorsunuz gidip hala daha izliyorsunuz benim lafım buna.
  • deminde trt deki futbol ateşin deki eski hakem sneijder i solak yapti
  • quote:

Tamamda bir kere olur 2 kere olur adamı sevmiyorsunuz gidip hala daha izliyorsunuz benim lafım buna.

Yav izleyecek çok bir kanal varmış gibi,izleyen izler.Ben izlemiyorum orası ayrı fakat izleyene niye izliyorsun demekte bana saçma geliyor açıkcası dostum herneyse bu konu böyle uzar gider...
  • quote:

böylelerine pabuç mu bırakıcaz tabi tepkimizi koyucaz, alem buysa postamızı da koyucaz tepkimizi de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.