Şimdi Ara

Riddle oyunu yapıyorum! [9. SORU GELDİ!] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
7
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4. soru için ipucu

http://www.giresunpostasi.net/haber.php?haber_id=1715
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Cevabımı buldum da yuh yani o kadar zor soru mu olur..

Edit : 6'dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 10 Eylül 2016; 11:57:50 >
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    6 için ipucu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 10 Eylül 2016; 12:11:43 >
  • 6. soruyu da sonunda geçtim. Cevabı bulana kadar baya yanlış cevap verdim ama. İpucunda yer alan kelimeyi sayıya çevirinde ki sayıyı bulunca gerisi geliyor ama uğraşıyorsunuz yine de. Sorular çok zekiceydi, hazırlayan arkadaşı tebrik ederim. İnş devamı gelir. 6. sorudaki ses sizinde tanıdığınız, bildiğiniz "ses" ise cevabı bulduğunuzda x2 sevinç yaşıyorsunuz.
  • Hocam 7. Soru ne zaman gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ipucu :)

• 6help
  • -Vites düşürelim dedim, biraz daha kolay olan 7. soru geldi.
  • @Gambot 7'yide çözdük çok şükür gambot reis ile
  • 7.soruyuda çözdük

Riddle oyunu yapıyorum! [9. SORU GELDİ!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 10 Eylül 2016; 20:44:55 >
  • 6 için yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa bir soruyu tek denemede geçtim teşekkürler hocam.

• 1. sorunun cevabını PM olarak atablicek birisi var mı 2 gündür deniyorum yazmadığım şey kalmadı.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    6. Sorudayım.
    Kars robotu nu sayıya çevirdim ve linkteki sese benzer bir sesin ne olduğunu google dan buldum ancak sorunun ne istediğini tam olarak anlamış değilim, dolayısıyla cevabın ne olacağını kestiremiyorum.
    Soruda ne isteniyor?
    Bir program yüklemek gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 11 Eylül 2016; 1:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DharmaWorker

1. sorunun cevabını PM olarak atablicek birisi var mı 2 gündür deniyorum yazmadığım şey kalmadı.

Ya kardeş Allah'ını seversen "iskambil" yazmak çok mu zor ya, olabilecek en basit soru o, bu saate kadar bulamadıysanız hata sizde beyler cevap "iskambil" ve her insan bilir yani hayatında hiç oynamadıysa bile.
  • Yazdim hocam fakat dogrulama islemini yapmadigim icin kabul etmemis oyun, yinede tesekkurler.

• Hocam cevabı silin bence. Önemli olan cevabı insanın kendisi bulması. Hazzı daha fazla oluyor.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam yazıdaki çoğul eki olan millet sayılabilecek her kelimeyi yazaraktan geçtim.. ama çok zor değil mi, kim bu herifler ben daha yeni duyuyorum ya.. geçemeyen arkadaşlar oğuz han ı bırakın yafesten yürüyün

edit: 5 kolaymış sanki qr kodu falan okutmadan ortadaki şekli bişeye benzettim oyunlardan bildiğim bikaç eski devletin başkentini yazdım çıktı. ilk kolay geçtiğim soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan-37 -- 11 Eylül 2016; 2:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caitlayn

quote:

Orijinalden alynty: Olcay54dere

1. soruya takyldym hocam ? bir ipucu verseniz

Hocam geçmi? mesajlara bak bulamazsan pmden ula? bana

hocam sağ olunda 2 soruyu cevaplıycam şimdi arkadaş yardım etti sağ olsun @Ipardon yardım etti

• Siteye ulaşamıyorum. Bakım falan mı var ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.