Şimdi Ara

Riddle oyunu yapıyorum! [9. SORU GELDİ!] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
7
Favori
9.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar basit kodlanmış sorularda dahi saatlerimizi harcayıp bulamıyoruz..

forumdan fbi ajanı falan çıkmazmış. rahat olun beyler.
  • 4. soru Nuh'un oğlu Yafes'le mi alakalı acaba, doğru mu gidiyorum mantık olarak?
  • 6. soruda ses dalgalarını üreten kaynaklar arasında faz farkı var. Doğru yolda mıyım? Bu kadar detay bir şey olacağını zannetmiyorum ama bir sorayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18833713 üzerinden düşünüyorum umarım qr olayını doğru anlamışımdır

Hiç bir çıkarım yapamıyorum, ülke kodlarına, telefon kodlarına, bölge kodlarına her şeye baktım, 88-33 üzerinden yola çıkarak içinde ses tekrarı olan tüm başkentleri denedim, 1883;883;833;713 gibi tarihlerde kurulmuş/yıkılmış devletlere baktım yine de bulamadım. Eğer bu sayılar ile alakalı değilse büyük söverim
  • Oha 5. soruda tek seferde buldum başkenti yuh harbi şoktayım hocam Ulan 5'i tek seferde yardımsız geçen ilk insan benim herhalde kendime şaşırdım.
  • 6'yi çözdüm bende 7'yi bekliyoruz hocam
    Beyler 6.soru için derinlere inin deşifre edin olmaz demeyin ee soruda ne diyor bazen sesleri görmen ve tanıman gerekir
    Yinede bulamayan olursa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caitlayn

6'yi çözdüm bende 7'yi bekliyoruz hocam
    Beyler 6.soru için derinlere inin deşifre edin olmaz demeyin ee soruda ne diyor bazen sesleri görmen ve tanıman gerekir

Ya benim aklıma eski tip ahizeli telefonlarda tuşlara basınca çıkan sesler geldi. Alakası var mı acaba? Çünkü onlarda her tuşun farklı bir sesi var. Hatta bir kere radyo programının bir tanesinde (Matrax) görme engelli bir eleman yayına bağlanmıştı adam radyocunun telefonun tuşlarına basarak aradığı kişinin telefonunu bilebiliyordu sesleri ezberleyerek.

• 6. soruya pm den ipucu lütfen
  • BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    qr kodunun türlerini araştır
  • evet
  • Bence 6. soru kesin dial up'la ilgili. Tanıman, görmen gereken bir ses dediğine göre herkesin bilebileceği bir şey dial up.

Kars robotu'ndan da dial up'a girilen bir numara bulacağız gibi geliyor.

Ayrıca şu videonun 12. saniyesinden itibaren gelen ses, sorudaki sese benziyorhttps://www.youtube.com/watch?v=FG1AQcGGSec
  • Bu arada yardımcı olmak için söyleyeyim 5. soruyla ilgili ipucu: "Counter Strike serisinde, CS:GO dahil olmak üzere hala oynanan ve aktif olan eski bir haritanın ismi... Eğlence (public) modlarında kullanılan kalabalık oynanan bir harita"

Cevap bu değil yanlış anlaşılmasın sadece bu ipucundaki isim size yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 9 Eylül 2016; 21:20:32 >
  • Geçmiştim ama yine de teşekkürler pm'den yardımcı oldular sağolsunlar da 6 ne ya öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler türklerin atası oğuz han değil mi onun babası da kara han diyo vikide bakmadığım yer kalmadı aklıma bişey gelmiyo daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

ya beyler türklerin atası oğuz han değil mi onun babası da kara han diyo vikide bakmadığım yer kalmadı aklıma bişey gelmiyo daha

Hocam soruya dikkat et, aslında tam olarak aradığımız millet Türk değil. Onların oğlu Türk atası oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caughter

quote:

Orijinalden alıntı: Caitlayn

6'yi çözdüm bende 7'yi bekliyoruz hocam

Ya benim aklıma eski tip ahizeli telefonlarda tuşlara basınca çıkan sesler geldi. Alakası var mı acaba? Çünkü onlarda her tuşun farklı bir sesi var. Hatta bir kere radyo programının bir tanesinde (Matrax) görme engelli bir eleman yayına bağlanmıştı adam radyocunun telefonun tuşlarına basarak aradığı kişinin telefonunu bilebiliyordu sesleri ezberleyerek.

Hocam derinlere ininiz o sesi görmen ve tanıman gerekir diyor decoder felan olayı var iyice araştırın bu arada kelimeyi sayıya çevirin yani Kars'ı

• 5 için QR Code scanner indiriyim mi yoksa farklı şeyler mi denemem lazım bunu söylesen yeter

edit: hey allahım indirdim sonra buldum cevabı boşu boşuna mb yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 10 Eylül 2016; 2:14:24 >
  • beyler 4 ü pm atın kafa kalmadı ya neymiş cidden çok merak ediyorum
  • 6 yı bıraktım ben 13 kişi geçmiş vay be.
    İpucu pm plz
  • 4.soru P.M kafa kalmadı hakkaten
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.