Şimdi Ara

Riddle oyunu yapıyorum! [9. SORU GELDİ!] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
7
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden geçtiler Siz tatil yapın ben 7. soruyu hazırlayayım o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azmin zaferi geçtim sonunda ( @Gambot un küçük bir ipucusuyla )
  • Mobilden giriyorum 5 qr kodu falansa yardım edebilir misiniz?

Değilse bi ipucuna hayır demem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son soruda beyin fırtınası yapacak arkadaşlar pm

• beyler ayıp değil mi cidden direk cevabı bulma yolunu söylüyorsunuz millete?
  • hocam çok zekisiniz maşallah ne acayip sorular böyle 5.nin cevabını bulunca aydınlandım resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 8 Eylül 2016; 21:54:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 pm lütfen

Edit: Gerek kalmadı çözdüm, 5'ten hiçbişey anlamadım sadece qr kodu var qr kodunda da bu kadar basit değil diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 8 Eylül 2016; 23:11:27 >
  • kendini zeki sanan bir aptal soruların cevabını yazarak kaydoluyor solda da görünüyor engellemek için yanlış cevap spamledim ama bir çözüm bulman lazım hocam

• yapmayın şöyle şeyler

• Rezerved

• quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

kendini zeki sanan bir aptal soruların cevabını yazarak kaydoluyor solda da görünüyor engellemek için yanlış cevap spamledim ama bir çözüm bulman lazım hocam

söylediğin iyi oldu ona bir çözüm bulmak lazım
  • hocam 4. ye biraz yardım edin olabilecek bütün milletleri çoğul ekiyle yazdım googledan araştırdım da ama yok aga çıkmıyor. oğuz han ın babası kara han diyor bu milletin atası kara han da öyle bi millet yok ki hacı bi yardım ediverin
  • 1 neyse de 2 gerçekten çok iyiydi Fark edene kadar müthiş zor gelen fark ettikten sonra da ya bu muydu olay nasıl görmemişim dedirten soru

Güzel riddle sevdim, emeğine sağlık hocam

Edit: Abi önce araştırma yapayım dedim yok olmuyor. Sonra açtım tüm Türk devletleri listesini idil etrafındakileri denedim hepsini ama yok yine olmadı. Araştırmaya devam ama şu an yolumu kaybettim

Edit2: 4e bir ipucu verin arkadaşlar ya ama sadece yol gösterici. Direk cevabı bulabileceğimiz ipucu olmasın az uğraşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 9 Eylül 2016; 12:24:00 >

• İlk sorunun cevabını pm den yazabilir misiniz? Çok düşündüm ama bulamadım. Lütfen diğer bilmeceleri de görmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

hocam 4. ye biraz yardım edin olabilecek bütün milletleri çoğul ekiyle yazdım googledan araştırdım da ama yok aga çıkmıyor. oğuz han ın babası kara han diyor bu milletin atası kara han da öyle bi millet yok ki hacı bi yardım ediverin

daha çok yaşadıkları yere göre değerlendirin

bu arada teşekkürler @fernando melo @armutyus aklımda kalmış sadece, yıl dönümlerinde falan özel etkinlikleri takip ediyorum.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Abi o bölgeden yazmadığım millet kalmadı herhalde Neyse bakalım aramaya devam.

• armutyus A kullanıcısına yanıt
    türklerin atası diyor iyi araştırın ordan bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

hocam 4. ye biraz yardım edin olabilecek bütün milletleri çoğul ekiyle yazdım googledan araştırdım da ama yok aga çıkmıyor. oğuz han ın babası kara han diyor bu milletin atası kara han da öyle bi millet yok ki hacı bi yardım ediverin

Tüm türklerin atasına odaklan

Beşe biri yardım etsin

Edit: Geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 9 Eylül 2016; 17:24:23 >
  • 6. soru için tüyo verebilecekler, pm atabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

1. soruda denemediğim şey kalmadı. Kupa papaz geldi aklıma, sonra buraya baktım genel düşünün demişler. İskambil kağıdı, kupa, papaz, batak, king gibi şeyler denedim hiçbiri çıkmadı. Biri cevabı pmden atarsa çok güzel olur.

Tek kelime cevap. Buradan anlarsın artık.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.