Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
24
Favori
27.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

    Onerım devam etmeyin sıkılacaksınız belli ki. Bunun da temel sebebi dizinin iyi ama fazla balon bir dizi olması. Çoğu genç ilk izlediği animasyon olduğu için nette fazlaca ovuluyor. Youtube kanalarıda hit almak için dizi ovuyorlar.

    Daha iyi bir dizi ismi verin madem balon. Simpsons falan mı kaldı. Son sezonları içler acısı. Bojack Horseman mı? Futurama mı? Family Guy mı? South Park mı?


    South Park daha iyi.

    South Park fanı olmama rağmen South Park'ın Rick and Morty den iyi olduğunu düşünüyorsanız bir doktora görünmeniz lazım.

    South Park bazı bölümleri vasat olabiliyor ve son sezonlar çoğu bölüm böyle. Rick and Morty ise her bölüm ince düşünülüyor.


    Rick and Morty'nin ilk sezonu gerçekten iyiydi de ikinci sezonu hafif çöpe bağlamaya başlamıştı. 3. Sezonun ilk bölümü de pek sarmayınca başlamadım bile. South Park güncel olaylar hakkında daha iyi göndermelerde bulunuyor. Rick and Morty gittikçe overrated oluyor gibi geliyor bana.




  • Abi bu ne iğrenç bir bölüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x09

    Çok kötü bir bölümdü.
  • 3x09
    Sıkıcı bölümdü after credits bölümden güzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x09
    Ben tatmin oldum herkesin aksine Elbette bir 3x7, 2x4 falan değildi ama Haftaya bitiyor, ona üzülüyorum
  • Çök kötü bir bölümdü, rezildi, iğrençti, bölümü yaptılar diye yapımcıların intihar etmesi olmadı infaz edilmesi lazım, ailelerinin çöle sürgün edilmesi gerekli. Umarım bu tiksinç bölüm sonrası izleyenler diziyi bırakır da burada kötü bölümdü yazıları eksilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Çök kötü bir bölümdü, rezildi, iğrençti, bölümü yaptılar diye yapımcıların intihar etmesi olmadı infaz edilmesi lazım, ailelerinin çöle sürgün edilmesi gerekli. Umarım bu tiksinç bölüm sonrası izleyenler diziyi bırakır da burada kötü bölümdü yazıları eksilir.

    Çok kötü bölümdü. Pardon hemen düzeltiyorum. İĞRENÇ bir bölümdü.

     Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2
    https://store.donanimhaber.com/15/09/a9/1509a9f2ca9c85c3688119f57dbdabc4.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 27 Eylül 2017; 6:48:41 >




  • Her iki diziyi şu noktada karşılaştırmak bana göre yanlış olsa da (Arada 18 sezon fark var) Rick and Morty'nin 10 sezon bile süremeyeceğini düşünüyorum. Çünkü South Park da insanların bir konu beklentisi yok. Geçen sene seçimler esnasında adamlar dizi bölümlerinde de seçimleri işlemişlerdi. Bu sezon ise Kuzey Kore olaylarına girdiler. Bundan 2 sezon önce ise tamamen farklı bir kafadaydılar. Ama Rick and Morty'i izleyenler Lost izler gibi teori kastıkları için bu kadar beklentiyi uzun süre tutamazlar. Mesela Evil Morty konusunu kaç sezon daha sürdürebilecekler?

    Rick and Morty iyi hoş izliyoruz seviyoruz fakat abartmayın. South Park bir dev.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Her iki diziyi şu noktada karşılaştırmak bana göre yanlış olsa da (Arada 18 sezon fark var) Rick and Morty'nin 10 sezon bile süremeyeceğini düşünüyorum. Çünkü South Park da insanların bir konu beklentisi yok. Geçen sene seçimler esnasında adamlar dizi bölümlerinde de seçimleri işlemişlerdi. Bu sezon ise Kuzey Kore olaylarına girdiler. Bundan 2 sezon önce ise tamamen farklı bir kafadaydılar. Ama Rick and Morty'i izleyenler Lost izler gibi teori kastıkları için bu kadar beklentiyi uzun süre tutamazlar. Mesela Evil Morty konusunu kaç sezon daha sürdürebilecekler?

    Rick and Morty iyi hoş izliyoruz seviyoruz fakat abartmayın. South Park bir dev.

    Rick and Morty gibi bir dizinin fikirleri asla bitmez çünkü çok geniştir hatta south parktan bile daha geniş. South Park konu bulamayıp yaptığı çöp bölümleri biliyorum.

    Bu arada Rick and Morty 10 sezon kadar sürücek Ilk veya Ikinci sezonun sonunda Rick söylüyor. Yani yapımcıların planı bu




  • Ben ana konudan bahsediyorum sen fikir diyorsun. Fikirler tükenmez, tükenmez ama 2 senede insanlar Evil Morty nerede konumuna geldi. Millet teori kasıyor izlerken. O yüzden doldurma bölümler ile 10 sezon gidebilirler mi göreceğiz.
    Ama South Park'ta bir ana konu yok. İzleyenler absürdlüğü yüzünden izliyor.

    Bu tarz bir dizide Rick'in sözlerinden yola çıkacak olursak 1. bölümün sonunda Rick and Morty'in sonsuza kadar süreceğini, ardından 100 yıl, daha sonra 100 gün ve sonsuz Çarpı 100 yıl ifadelerini kullanıyor. O zaman 100 yıl sürecek dizi diyebilir miyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Ben ana konudan bahsediyorum sen fikir diyorsun. Fikirler tükenmez, tükenmez ama 2 senede insanlar Evil Morty nerede konumuna geldi. Millet teori kasıyor izlerken. O yüzden doldurma bölümler ile 10 sezon gidebilirler mi göreceğiz.
    Ama South Park'ta bir ana konu yok. İzleyenler absürdlüğü yüzünden izliyor.

    Bu tarz bir dizide Rick'in sözlerinden yola çıkacak olursak 1. bölümün sonunda Rick and Morty'in sonsuza kadar süreceğini, ardından 100 yıl, daha sonra 100 gün ve sonsuz Çarpı 100 yıl ifadelerini kullanıyor. O zaman 100 yıl sürecek dizi diyebilir miyiz?

    Rick and Morty konusu Evil Morty değil. En fazla 1 sezon finalı olur o kadar. South Park ile pek bir fark yok her bölüm farklı olaylara değiniliyor.




  • after credits çok iyiydi
  • Başkan hala Obama mı ?

    Bir sezonu daha bitirdik olamaz ya, çok çabuk geçiyo günler..
  • Bölüm iyiydi güzeldi de ben bomba bir olay bekliyordum olmadı.Göndermeleri baya iyiydi


    Annenin klon çıkacağını zannediyordum hatta bir sonraki sezon onun dönüşüyle olayların değiştiğini görürüz diye ummuştum
  • Sönük bir final olmuş. Biraz hareket olsun diye
    Rick vs Başkan
    yapmışlar ama kuru gürültüden başka bir şey değildi bence
  • Güzel bölümdü ama sezon finali olarak bir artısı yoktu

    Başkan'ın 5 saniyelik ayrılık acısı güzeldi Başkanla arasını düzeltmesi iyi oldu Keith David'i bu dizide daha sık görmek isterim açıkçası.

    Saf Jerry yine ne etti aileyi topladı.

    Rick vs başkan sahneleri güzeldi. Başkanı tehdit ederken adam koskoca federasyonu çökertti sen kimsin lan diyesim geldi
    Rick ve başkan savaşırken kenarda Kennedy suikasti, aya çıkma olayı gibi komplo teorilerisi malzemeleri bol bol yer almış o detayları sevdim


    After credits güzel arkada fotolardaki detaylara kadar uğraşmışlar.




  • bence bilerek böyle bi sezon finali yaptılar bakın biz kötü de çekebiliyoruz gibisinden
  • bu diziyi galiba sadece çocuklar izliyor forumda çocuk üyelerdemi var acaba?
    Çizgi film denilince aklıma çocuklar geliyorda.
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Aynen 8 yaşındayım. Çok eğleniyorum izlerken. Wubba lubba dub dub!
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Ben de okuldan döner dönmez izliyorum. Yarın hayat bilgisi sınavım var ama umrumda değil. Şimdi yeni bölümü izleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.