Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
24
Favori
27.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler daha çok var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzelde öyle abartılcak bir yapım olduğunu duşunmuyorum ben biraz fazla abartılmış
  • evet yeni bölümü bekliyorum şimdi.
  • Abarttigimiz yok hocam aynı kategoride son zamanların en iyi dizisi bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebi son yıllarda animasyon dizileri kalite olarak duştu. artık yüksek bütçeli ani filmler one çıkıyor. Artık çizimi veya konu olarak çığır açmıyor animasyonlar gelmiyor artık.

    Elde sadece bu olunca o yüzden bu dizi öne çıktı :)

    Simpons ilk çıktığında grafikleri çıpır açmış zamanında, seneler önce south park ile gençler gündemi takip edermiş, bitti artık bunlar. Yakınlarda avatar last airbender konusu ile parladı ıda 2008 de final yaptı.

    Demek o ki yıllardır kurallari degistiren iyi bir animasyon dizi gelmeyince pek çok kişi ram cikinca cook iyi dedik. Ozetle bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 15 Mayıs 2017; 13:49:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: elonardo

    Abarttigimiz yok hocam aynı kategoride son zamanların en iyi dizisi bu.

    Futurama izledin mi hocam hiç?



    İzlemediysen izledikten sonra bütün sezonları tekrar karşılaştırarak yorum yapabilir misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi mükemmel. Simpsons tadı alayım yeter demiştim ama Simpsons'dan daha güzel bence Rick'in geçmişini anlatan bir bölüm çekilse güzel olur. Okula düşman ama üniversiteye gitti mi nasıl uzaylıları keşfetti falan diye.
  • . O yüzden yeni bölümleri hemen verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezon 10.bölüm son sahne hakkında bir spoiler var.Bizim izlediğimiz rick and morty aslında 1.sezonda falan izlediğimiz rick and morty ile aynı değil(hatırlarsanız mr.pubblepob mudur nedir rick and morty'yi tv'de izliyordu ve son sahne konuşması yaparak 1 sene sonra görüşürüz mesajı verip diziyi bitiriyorlardı).Paralel evren mevzuları var.Ayrıca bunun gibi pek çok olay işleniyor arka planda.Pek çoğunu farketmiyoruz bile biz.Bu dizinin bu kadar az konuşulması da üzücü valla bu forumda


    biz dizi boyunca sürekli c-137 evrenindeki rick ve morty'yi takip ettiğimizi düşünüyoruz ama sadece birkaç bölümde rick, c-137 evreninden bahsediyor. yani bazı bölümlerde başka evrenlerden rick ve morty'yi izliyor olabiliriz. 2. sezon 2. bölümün başında rick ve morty, jerry'yi bir daycare'e bırakırlar. rick formu doldururken c-137 yazdığını görürüz, rick jerry için bileti alır ve rick ve morty ordan ayrılırlar. ondan sonra olanları biliyoruz. rick krombopulos michael'a silah satar, morty yanlışlıkla onu öldürür. krombopulos michael'ın öldüreceği gaz karışımı fart da serbest kalır, morty fart'ın niyetinin kötü olduğunu anlar ve fart'ı öldürür. neyse, bölümün sonunda rick ve morty jerry'yi almak için daycare'e geri dönerler. orda da birçok rick ve morty'yle karşılaşırlar. rick başka bir rick'e şunu sorar: "senin morty'n bugün kaç kişinin ölümünden sorumlu oldu?" diğer rick de şöyle cevap verir: "sıfır. bütün gün morty ile blips and chitz'te roy oynadık". sonra rick ve morty jerry'yi bulurlar. tam gitmek üzerelerken başka bir rick, bizim takip ettiğimiz rick'e 5126 bileti onlarda mı diye sorar fakat morty bileti kaybetmiştir, rick'ler de jerry'leri değiştirir. yani büyük olasılıkla bölümün başında gördüğümüz rick ve morty, o maceraları yaşayan rick ve morty değildi. c-137 evrenindeki rick ve morty gün boyunca blips and chitz'te takıldı. 2 bölüm sonra (4. bölüm) yemek masasında daha önce hiç görmediğimiz, aile dostu olduklarını iddia eden iki karakteri görürüz: mr. poopy butthole ve uncle steve. daha sonra ise uncle steve'in parazit olduğu anlaşılır. bu bölümün jeneriği diğer bölümlerle aynıdır ama bir farkla: dikkatli bakarsanız rick ve morty'nin olduğu her sahnede mr. poopy butthole da bulunmaktadır. yani bu demek oluyor ki bu bölüm (total rickall) c-137 evreninde geçmiyor, mr. poopy butthole'un olduğu evrende geçiyor. çaktınız mı?* bölümde aile, parasitlerin gerçek olup olmadığını anlamanın yolunun onlarla kötü anıları olup olmadığını düşünmekten geçtiğini fark eder. beth de mr. poopy butthole ile hiç kötü anısı olmadığını fark eder ve onu vurur. ama mr. poopy butthole gerçek olduğu için gerçekten yaralanır ve hastaneye kaldırılır. yani başka bir evrende mr. poopy butthole gerçektir ve ailenin yakın dostudur. bu da 2. sezonun son bölümünde mr. poopy butthole'un nasıl televizyonda rick and morty dizisini izleyebildiğini açıklıyor. izleyebiliyor çünkü mr. poopy butthole dizinin çekildiği evrende değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 3 Haziran 2017; 13:22:40 >




  • Yeni başladım harikaymış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ama çok abartılan bir yapım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4quare

    Güzel ama çok abartılan bir yapım.

    Katılmıyorum.

    Rick'in pesimist realist yaşam biçimi, acılarını gizlemesi ve ettiği her cümlenin altında varoluşsal buhran yatması izleyicinin yakalaması gereken kısımlar. 9.2'yi hak eder mi bilemem. fakat en az bi 8'i hak ediyor.



  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi yıl olduğunu yazmamışlar



  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezon efsane eğlenceli gözüküyor.
  • Umarım güzel ve eğlenceli bir sezon olur.

    Beklemedeyiz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.