Şimdi Ara

Rica ediyorum artıky yeter. Lg mi Sony mi,lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle onca konu varken neden hala konu açıyorun diye soran olacaklar ve ya tersleyenler olacak. Gerçekten 2 haftadır araştırıyorum bir net cevaba ulaşamadım. Birisi g3 ısınıyor demiş başka bir forumda ben karşılaşmadım demiş. Biri z2 donuyor demiş diğeri öyle bir şey yok demiş. Ben sadece sizden yardım istiyorum kesin cevaplar ile. Durumum var 2 bin tl ye kadar yolu var,siz ne öneriyorsunuz ? Oyun fazla oynamam,fotoğraf ve müzik birde sosyal ağlarla vakit geçiririm. Teşekkür ederim

g3 32 gb al keyfine bak.. ekran, ses çıkışı, kamera, malzeme kalitesi vs ben çok memnunum. kendi zevkimce arayüz sony e göre daha güzel.. 5,5'' ekrana kasa oranı çok güzel.

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

herkes kendi zevkini söyler.. siz en güzeli 2 cihazıda elinize alın karşılaştırın hangisine gönlünüz kayıyorsa onu alın.. 2 cihazda kaliteli ille zevkini söyle diyorsan da;

g3 32 gb al keyfine bak.. ekran, ses çıkışı, kamera, malzeme kalitesi vs ben çok memnunum. kendi zevkimce arayüz sony e göre daha güzel.. 5,5'' ekrana kasa oranı çok güzel.
    1200 e LG G2 alın, tam size göre, G3 5.5" ve işlemci aşırı ısındığından G2 den bile yavaş kalabiliyor, 2k ekran yüzünden. Akılcıl olup G2 almanızı öneririm, Full HD için Snapdragon 800 şiir gibi işlemci.

Orijinalden alıntı: Harpooner

1200 e LG G2 alın, tam size göre, G3 5.5" ve işlemci aşırı ısındığından G2 den bile yavaş kalabiliyor, 2k ekran yüzünden. Akılcıl olup G2 almanızı öneririm, Full HD için Snapdragon 800 şiir gibi işlemci.

Alıntıları Göster
    G3 alalı 5 gün oldu kesinlikle tavsiye ederim.Benim gibi 32gb lık olandan al daha hiç ısınma yaşamadım.Çok güzel akıcı bir telefon.

fazla oyun oynamam dedıgınız ıcın g3 te fazla ısınmayacaktır. aynı sekılde z2 de ısınmayacaktır. ama krıterlerınıze bakıs g3...
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • Bence Sony ama ben olsam G2 32 Gb alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789

Bence Sony ama ben olsam G2 32 Gb alırdım
    Peki LG G2 vs Xperia Z1 ?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2.
    Z1in ekrani gerçekten çok kötü.
    G2 ile yanyaba koyunca daha da belli oluyor.

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

G2.
    Z1in ekrani gerçekten çok kötü.
    G2 ile yanyaba koyunca daha da belli oluyor.
    Kesinlikle G2.

Orijinalden alıntı: TheDivision

Kesinlikle G2.

Alıntıları Göster
    2300 e çıkabilirsen note 4 ü öneririm gerçekten harika bir telefon

Not : Lg g2 kullanıyorum

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

2300 e çıkabilirsen note 4 ü öneririm gerçekten harika bir telefon

Not : Lg g2 kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Samsung Alma Pişman olursun sana tavsiye.

Orijinalden alıntı: CreativeMarla

Samsung Alma Pişman olursun sana tavsiye.

Alıntıları Göster
    Z2 olurdu benim tercihim kullanan arkadaslarımın yorumlar gayet olumlu G3 guzel ama ısınma donma ve hoparlörun orda kronık catlama sorunları vs var diye okumustum yinede karar senin
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • Bekle Z3 al.

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bekle Z3 al.
    Bu fiyatlarda alabileceğin her telefon istediğin her şeyi sana verecektir zaten hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ama tabi genede bazı kriterleri göz önünde tut
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz sorunlar ilk çıkan seride mevcuttu.. piyasada zaten hep yeni seriler..

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

bahsettiğiniz sorunlar ilk çıkan seride mevcuttu.. piyasada zaten hep yeni seriler..
    benim de aklım g3 den yana. ama g2 alıp yanına bir ipod touch alabilirim. Bakın dediğim gibi yine bir taraf ısınıyor diğer taraf ısınmıyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyiincangul

Peki sarj konusunda kimden yanasınız ? g3 alıp yedek batarya alabilirim. g2 çıkmayan batarya diye biliyorum
    G3'de bahsedilen sorunların hiç biri bana denk gelmedi çok şükür. Cihazımda 406k serisi olmasına rağmen. Ekran çerçeve oranıyla olsun, tasarımı olsun bence alabilirsiniz bu cihazı. Ama en iyisi gidip 2 telefonu da canlı olarak incelemeniz.

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.