Şimdi Ara

Rgb şerit led uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanım haber ailesi sizlere bi konu hakkında bi sorum olacak , 5 metrelik 12v adaptörlü rgb kumandalı bir led sipariş ettim ama ben bu ledi tavana görünmeyecek bir şekilde döşemek istiyorum fakat 12v adaptör kablosu cok kısa bu konuda ben bu adaptörün kablosunu nasıl uzatabilirim yada 4 pinlik kabloyumu uzatmam lazım yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşeklürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kırmızı siyah ince kablolar var elektrikçilerde onlardan satın alıp tavandan gelen kabloya bağlarsın ordanda tavana saklayacağın adaptöre 220v girişine bağlarsın. 4 pinlik kabloyu uzatınca ledi anahtardan açarken 1sn gecikme yaşayabilirsin.

• Hocam ufak bi yanlıs anlasılma oldu sanırım şimdi tavandan kablo gelmiyor , normal ytagımın yanındaki prize ledin kendi 12 volt adaptörünü takıyorum ama onun kanlosu 50 cm o kablo dubarda görünebilir amacım cok fazla gizlemek değil kenardan tavana kadar sşyah kabloyu götürüp tavan kısmınnda ledi başlatmak istiyorum o yüzden ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi yaparsan çok kötü durucaktır eğer o şekilde yapmak istersen fiş ve kablo satın al 220 ye bağla fişin diğer ucunuda tavana doğru çıkar onuda 12v lik adaptöre bağla, ama ben senin yerinde olsam tavandan gelen kabloya(yani odayı aydınlatan lamba) paralel kablo bağlar onuda direk ledin bağlancağı 12v adaptöre bağlarım odanın ışığını yaktığında hem oda ışığı hem led yanıcak kumandalı olduğu için kumandadan açar kapatırsın mis gibi olur. Dersen ki ben odanın lambasını söndürüp sadece ledi yakmak istiyorum ozaman ilk bahsettiğim gibi yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şerit led parlaklık sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Şerit Led Bağlantı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.