Şimdi Ara

rgb li çıkış (yardım lütfen kardeşlerim(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bekonun aletini + 2 çanağını aldık+55 ekran tv
    alet skarttan rgb ile çıkış almayı destekliyomuş lakin tv de bu özellik yok (55 ekran sikart girişi mewcut sadece av olayı war.)
    tv yi değiştirekmi yani bu rgb detayı çok mu mühim(görüntü kalitesi açısından) rgb li bi tv alakmı ?
    acil önerilerinizi bekliyorum hepinizin yanaklarından öpüyorum teşekkür de ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 21 Ağustos 2006; 22:13:42 >

• BEKO servisine bir sor bakalım, fazla masraf etmeden o özellik eklenebilir mi diye. Ayrıca son zamanlarda üretilen tüm modellerde RGBSCART var diye biliyorum. Beko tüketici servisine de bir yaz. Ayrıca Composite çıkışlardan(sarı-kırmızı-beyaz) RGB-scarttan daha canlı ve kaliteli görüntü alınabildiğini gördüm.(tabii sizinkinde bir sorun yoksa). Cihazın varsa composite çıkşlarından alıp composite-scart çevirici scart prizi ile de bağlayabilirsin. Philips uydu alıcısı-DVDdivx player ile Arçelik ve Telefunken tv'lere CVBS(Composite) çıkş yapınca görüntü rgb-scart'tan daha kaliteli oluyor. Yalnız kaynak cihazdan varsa menüsünden çıkış formatını CVBS olarak değiştirmeniz gerekiyor. O zaman istersen Scart kablo kullan görüntü daha güzel oluyor.
  • sağol kardeş birde
    BS-550D CI Dijital Uydu Alıcı (Kartlı kullanıma uygun)
    bununla şifreli kanalları nasıl açalım genel hatlarıyla mantığını anlamam açısından iki üç cümleyle birden fazla yolu warsa en pratiğini anlatabilir misin?
  • yanı aslinda sadece rgb yada scart'dan duruma bakmamak gerekir ortada çok sayida alternatif var.
    bizde arkadasa receiver alirken arkadasin tv'De ne scart nede baska bi cıkış vardi.
    sadece analog yayınlar için giriş vardi.
    ama arkadasta akıllı kutu diye bi cihaz sayesinde scart çıkışını normal analog çıkışa çevirdi.
    böylede izlemeye devam ediyor.

diger soruna gelirsek , Büyük ihtimalle servis montaji yapmadan önce receivera yazilim atmasi gerekiyordu.
    ama suanda zaten dogru düzgün emu ile acilan kanal yok.

zaten forumda emu key vermek yasak. googdan arama yaparsan güncel veren site veya forumlar mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.