Şimdi Ara

RFO Resim Paylaşımları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
0
Favori
50.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

RFO Resim Paylaşımları

59 LVL T1 Yellow Arm. 815m Oldugunu Söyledi

O.o bu nasıl bir görüntüdür be :D iimiş valla .... Offical 4ever!

• ExtReme1® bana yardımcı olurmusun sana zahmet oyuna başlamayı düşünüyorum hiç ama hiç bilgim yok.
    Hangi karakteri seçmeliyim bu pt dedikleriniz bizim mu da ki statlar mı ?
    Şu karakter şundan dolayı iyidir diye önereceğin karakter varmı?(bizim mu daki gibi elf tarzında birşey olmasın :) sürekli buff ver başka birşey yok) Bu pt dedikleriniz lvl alınca point tarzındamı basılıyor?Sen sanırım global serverde oynamıyorsun beraber oynamamız için nereden ne indirmem gerekiyor oyunun toplam boyutu ne kadar?
  • Oyuna başlıycaksan officalde kas derim...ne zevk alıyosunuz privatede bilmem bi dünya 55+ adam vardır herkeste aynı silahlar officale gelin kendinizi özel hissedin yahu .bence sen officale gel cora grazier ,acc striker,bell AR yadsa HC kasmanı öneririm ...PT olayıda kısaca gücünün artmasını saglayan olaydır..her ırkın kendine özel pt leri vardır onların mutlaka kasılması gerekir ..güçlü bi char için pt leri fullemelisin yani ....ama sen officale gel bence dediğim gibi bırak privateyi

Orjinalden alıntı: rLzApex

ExtReme1® bana yardımcı olurmusun sana zahmet oyuna başlamayı düşünüyorum hiç ama hiç bilgim yok.
    Hangi karakteri seçmeliyim bu pt dedikleriniz bizim mu da ki statlar mı ?
    Şu karakter şundan dolayı iyidir diye önereceğin karakter varmı?(bizim mu daki gibi elf tarzında birşey olmasın :) sürekli buff ver başka birşey yok) Bu pt dedikleriniz lvl alınca point tarzındamı basılıyor?Sen sanırım global serverde oynamıyorsun beraber oynamamız için nereden ne indirmem gerekiyor oyunun toplam boyutu ne kadar?

Bu Aralar Biraz Sorunlarım Var. Aslında Bu Mesajımda Sana Yardımcı Olmak İsterdim Ama Malesef Yazamayacağım.

TrMeKaNSiZ a PM At veya Sormak İstediğin Sorular Varsa Konu Aç Buraya. Herkez Elinden Geldiğince Sana Cevap Yazmaya Çalışıcaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

Oyuna başlıycaksan officalde kas derim...ne zevk alıyosunuz privatede bilmem bi dünya 55+ adam vardır herkeste aynı silahlar officale gelin kendinizi özel hissedin yahu .bence sen officale gel cora grazier ,acc striker,bell AR yadsa HC kasmanı öneririm ...PT olayıda kısaca gücünün artmasını saglayan olaydır..her ırkın kendine özel pt leri vardır onların mutlaka kasılması gerekir ..güçlü bi char için pt leri fullemelisin yani ....ama sen officale gel bence dediğim gibi bırak privateyi

Oyunu nerden indiriyoruz offical için.
    Hangi karakteri seçmeliyim biraz ayrıntı verirseniz iyi olur sss'ler okunmayacak kadar uzun.

• www.playrf.com dan indirebilirsin...PvP seviyorsan ben bell armor rider-HC , cora grazier ,acc striker önerebilrm, ben seviyorum bu classları , ben kendim cora grazierim memnunum charımdan tam bi pvp charı .. ama oyuna baslıycaksan biraz sabrediceksin emek vericeksin zevk almak için haberin olsun ,oyunu en iyi 50 lvl olunca anlıyosun zevkini o lvlde cıkarıyosun alt lvllar zaten hep lvl kas pt kas böyle geciyor...www.playrf.com dan karakterleri inceleyebilirsin ...bell olcaksan GARYOSAVAN yardımcı olur sana cora olucaksan ben yardımcı olurum seve seve her konuda ... classları söyledim kötü class yok iyi bi char yapmak senin elinde.. oyunda pvp için belli bi alan yok her an her yerde sopa yiyebilirsin yada atarsın her an arkanda AsuranZara,craxi,makinisty,byalfa cıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reymem -- 14 Mayıs 2009; 14:54:53 >

• 51 Catapult T1 Kol Damage:http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/e39e2c86a3f5fdb018f97467f97a72c1834fd890.png
    Perfect Leon Bow:http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/ab3bd69e9fb50fbfde262bb35efbb39bd5a95c48.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 16 Mayıs 2009; 19:30:23 >

• garyo varmı eskilerden başka :) benim askerlik bitti ama geç kaldık offical e millet almış başını gitmiş. bundan sonra kasılmaz sanırım. yeni server gelince bi haber edin belki başlarım
  • Walla alıp başını giden Bellato. Eziyoruz! :) Sen başla bize yetişmen kolay. Sadece pt kas yeter.

RFO Resim Paylaşımları

Çıkaramayanlar olabilir elimdeki 30 lvl racemanagerin verdiği intense axe.Görüldüğü silahın o ışıklı parıldayan yeri görünmüyor bu buna benzer başka silahlardada böyle nsıl düzelticem hiç bir zevk vermiyor
    bide force skillerini 25lwlde aldım para olmadığı için ^^

RFO Resim Paylaşımları

quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Glow Efektleri oyuna girmeden önce setup kısmından açması lazım. Ama onun screen shotında zaten çalışıyor onlar.

bendede açık ama göstermiyo :)

bide sharpness bozuk ya açtığımız zaman isimler sola kayıyo ve ekranın rengi çok açılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 29 Mayıs 2009; 12:29:03 >

• bu resimde benden olsun

RFO Resim Paylaşımları

RFO Resim Paylaşımları
  • Güzel char olmuş :)

Nasılım? Tam bir specin olması gerektiği gibimiyim?

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/eede5796cf331b3e4eac5180d48bf49bdaefc732.png

Buda diğer sslerim =

http://www.xfire.com/screenshots/magmetasour/

• _____________________________
    Koydugum her imza kural Dışa olmakta!!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.