Şimdi Ara

RFO Resim Paylaşımları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
0
Favori
50.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

offical'ede bekleriz

ben 2. fotoya yorum yaparsın diye düşünüyordum ama cora baskını sana daha çok dokunmuş

bu kadar alınmaya gerek yok
  • Offical'e de bekleriz. Bu oyunun en iyi oyuncuları Dahin serverda... Ne yapıyorsanız orada yapın... ;)
    http://img214.imageshack.us/img214/1387/elan0005.jpg
  • Foto Koymak İçin Officialde Oynamak Gerekiyor Galiba.

Pekala Birdaha Herhangi bir Resim Koymam Olur Biter.

Ben Orda Cora Kesiyoruz Diye O Fotoyu Koymadım. Valkaria Partye Girmeden Önce Aramızda Muhabbet Geçti Üçümüzünde Adı G ile Başlıyor Falan Dedik. Onu Göstermek İstedim.

2. Foto Zaten Güzel Bir Foto Ama Nedense Gözünüze Batan Tek Şey Maular Olmuş.

Bir Üstteki Mesajda 2 Tane Mau Fotosu Koymuştum.

quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

RFO Resim Paylaşımları

RFO Resim Paylaşımları

Kimse Bunlar Hakkında Official e Bekleriz Yorumu Yapmadı. Ama Private Serverda Baskın Resmi Koyunca Hadi Gel Official e Bekleriz Mesajları Yağmaya Başladı. Ne Official mış Arkadaş... Burda Birbirimize Birşey Kanıtlamaya Çalışmıyoruz. Eğer Bunu Bu Şekilde Algılıyorsanız...

Yazık..

• ben şahsen şaka yaptım yanlıs anladıysan özür dilerim ..

alınma lütfen,öyle şaka maksatlıydı ben kendim neyimki senle dalga gecicem alay edicem 49 olsamda sen kadar oyun bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reymem -- 24 Mart 2009; 23:10:30 >
  • Baskın yaptım, iyi PvP yaparım, son levelim, Teal MAU düzdüm içerikli mesajlar olursa buyur officale derim. Eğer gerçekten yetenekli, bilgili, deneyimli ve değerli oyuncu isen kaliteni ve farkını proların arasında göster. Lamerlerle vakit harcama. Private serverlar ne yazık ki hile, hack, bot, bug, glitch, ilgisiz GM'ler ve lamerlerle dolu... Offical'da bunlar yok mu? Elbette var ancak o kadar fazla değil. Göze batanlarda hemen banlanıyor zaten.

Private'de şuyum buyum bilmem neyim diyip Offical'de 40 bile olamayan bir ton adam gördüm ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 25 Mart 2009; 0:03:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Baskın yaptım, iyi PvP yaparım, son levelim, Teal MAU düzdüm içerikli mesajlar olursa buyur officale derim. Eğer gerçekten yetenekli, bilgili, deneyimli ve değerli oyuncu isen kaliteni ve farkını proların arasında göster. Lamerlerle vakit harcama. Private serverlar ne yazık ki hile, hack, bot, bug, glitch, ilgisiz GM'ler ve lamerlerle dolu... Offical'da bunlar yok mu? Elbette var ancak o kadar fazla değil. Göze batanlarda hemen banlanıyor zaten.

Private'de şuyum buyum bilmem neyim diyip Offical'de 40 bile olamayan bir ton adam gördüm ben.

bak kendi ağzınla söyledin. bu bahsettiğin hiçbirşeyi ben yapmadım. o yüzden bunu bana demen yanlış oldu.

1. foto koyma nedenim. 3 ümüzünde nickinin g ile başlama benzerliğiydi.

2. si de dev devastatorun koluna çıkmış olmamdı.

bu nedenlere dayanarak söylediğin sözün yanlış oldugunu sende anlayabilirsin. ayrıca ben defalarca söyledim. private oynama nedenim vaktimin kısıtlı olması. günde en fazla 2 & 3 saat girebiliyorum. sizler gece gündüz oynayan insanlarsınız. siz kendinizi ben veya benim gibi az vakti olan insanlarla kıyaslamayın. sizin gibi sürekli oynayıp archon olanlarla yarışın lütfen.

kendimi kimseye değerli bir oyuncu olarak gösterme niyetim olmadı. Ben bu şekilde saygınlık kazanmayı düşünen biri değilim. kimseye göstericek bir farkımda olmadı. o yüzden eğer bir kıyaslama yapıcaksanız beni bu işin içine dahil etmeyin.

o yüzden senden ve private düşmanı diğer arkadaşlarımızdan ricam benim sonraki zamanlarımda koyacağım anlamlı resimlere lütfen bu şekilde bir eleştiri yapmayın.

• Koyduğun resimlerin içerikleri aynen dediklerimi yansıtıyor. Demesende demiş kadar olmuşsun...
  • quote:

Koyduğun resimlerin içerikleri aynen dediklerimi yansıtıyor. Demesende demiş kadar olmuşsun...

tamam senin dediğin gibi olsun ben tartışmaya girmeyeceğim.

dediğim gibi bundan sonra gerekmediği zaman görüntü koymayacağım.
  • quote:

Koyduğun resimlerin içerikleri aynen dediklerimi yansıtıyor. Demesende demiş kadar olmuşsun...

tamam senin dediğin gibi olsun ben tartışmaya girmeyeceğim.

dediğim gibi bundan sonra gerekmediği zaman görüntü koymayacağım.
  •  RFO Resim Paylaşımları

Adamlar Halaymı Çekiyor Yoksa Banamı Öyle Geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

RFO Resim Paylaşımları

Adamlar Halaymı Çekiyor Yoksa Banamı Öyle Geliyor

Kolbastı oynuolardır xD
  • http://img10.imageshack.us/my.php?image=neutralbs10013.jpg

Bazıları da önümde diz çöker xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 30 Mart 2009; 18:42:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

http://img102.imageshack.us/my.php?image=neutralc0000.jpg

lvl 50
    lvl 51 İSİS

tebrikler
  • bunlar 2.2.3 teki yeni mapler 65 lvl sınırlı serverdaki elven haritası.

RFO Resim Paylaşımları

görüntüde yeni moblardan biri olan kukra var

RFO Resim Paylaşımları

bitanede yellow mau koydum

• güzel resimler
  • ExtReme1® imzana bizim gibi oynadığın sunucu ve karakter bilgilerini eklersen eminim senin oynadığın sunucuya katılan çok olur. Bu aralar lag ve yoğunluk yüzünden offical çekilmez bir hal aldı. Offical'de yüksek levellerin arttığı zamanda exp kasmak hem daha hızlı hemde daha sağlıklı olacaktır. O zamana kadar millet senin sunucuda takılır. :) Ben bile gelirim walla.
  • quote:

ExtReme1® imzana bizim gibi oynadığın sunucu ve karakter bilgilerini eklersen eminim senin oynadığın sunucuya katılan çok olur. Bu aralar lag ve yoğunluk yüzünden offical çekilmez bir hal aldı. Offical'de yüksek levellerin arttığı zamanda exp kasmak hem daha hızlı hemde daha sağlıklı olacaktır. O zamana kadar millet senin sunucuda takılır. :) Ben bile gelirim walla.

oyuncular private reklamı görmesin diye kaldırmıştım.

oynayan olursa güzel olabilir. şuanda 56 yım %32 exp oldu. 30x serverda bile en iyi yaratıktan şuanda 0.2 , 0.3 civarı alıyorum. hafta sonları haricinde günde 4 saat civarı oynadıgım icin günde ortalama %10 falan kasıyorum. 59 olan bi arkadaşım son vuruştan 0.08 geldiğini söyledi. merak ediyorum 65 lvl sınırı official a gelse nasıl kasılır Server Çok İyi Vakit Geçirmemi Sağlıyor. Cw Zamanı Full Grafik Açık Yapsam Bile Beni Etkileyecek Seviyede Lag Oluşmuyor Diyebilirim, ki 512Mb lik Bir ram ve ıntel pentium 4 3.00 ghz bi işlemci var. ortalama oyunda 1300 civarında oyuncu bulunuyor. bazen 2000 oluyor bazen 1100 oluyor. duruma göre değişiyor.

imzamı istediğin gibi yaptım.

•  RFO Resim Paylaşımları

59 LVL T1 Yellow Arm. 815m Oldugunu Söyledi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.