Şimdi Ara

RFO Resim Paylaşımları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
0
Favori
50.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır gerekmiyor. İndiriyorsun client kendini patchliyor. Sonra yeniden başlatıp güzel güzel kasıyorsun. Hack, hile, bot ve dupe olmadan. :) Diğer serverlarda fotokopi birçok char ve itemi rahatlıkla görebilirsin. ;)
    Nick : SiS - Kyné
    Level : 48-50
    Race : Bellato
    Class : Armor Rider-Astral
  • Elven'leri diyorsun galiba.Onlar satılmıyorlar.Hq da bi bosstan düşüyorlar ve 4 saat süreleri var.
    Nick : SiS - Kyné
    Level : 48-50
  •  RFO Resim Paylaşımları

Rangeyi canım sıkılınca scud'a gidip kasıyorum.48 oldu.Def GM,Launcher'ı 33 yapmam lazım.=D
    Silahın wind'ini yaklaşık 5m'den, intensesini 2mden aldım.Kombine ve upgrade'i kendim yaptım.Beam Effect'lerde yeni patchle düzeltilecek.

RFO Resim Paylaşımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maschera -- 3 Temmuz 2009; 18:52:24 >

• ölüncede susmuyor yuzsuzler :P
  • çok ilginç AR lerin veya Warior ların speed veya holy shield gibi büyüleri kullanamadıklarını sanıyordum herhangi bir vidyo kaydetme programı bilmediğim için bende resim çektim (Not: bu resimler equilibrium server ından)

RFO Resim Paylaşımları

RFO Resim Paylaşımları

RFO Resim Paylaşımları

RFO Resim Paylaşımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avzon -- 7 Temmuz 2009; 13:20:35 >

• Onlar Holy büyülerini kasmak için class pille warrior oluyorlar.Warriorlarn Elitelerindeki Cleanse(purge) isimli skille o büyülerini kasıyorlar.Sonra tekrar eski classlarına dönüyorlar.Yada aynı şekilde bi warriorxspirit,specxspirit holy kasıyor galiba,böyle classlara holy gerekmiyorda artık sonra o büyüleri satıp para mı kasıyorlar .( Bu warriorxspirit,specxspirit olayını bilmiyorum.Belki holy eliteler açılmıyordur böyle yapınca.)
    zararı ise class skilleri olmaması gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Yok yani anlamıyorum. Adam resim paylaşıyor başkası yanlış yorum ve bilgi veriyor.
    Verdiği bilgi yüzünden yanlış yönlendirdiği oyuncunun aylarca harcadığı emeğin boşa gitmesi söz konusu.
    Officalde oynamadığı için yanlış yorum yapan bunun önemini bilmiyor birde sert eleştiriyorum diye üste çıkıyor.
    Bölüm yöneticisi de offical oyuncusu olmadığı için oda anlamıyor.

İşin ilginci asıl düşmanım olması gereken officaldeki karşı ırk oyuncuları en az kendi ırkımda oynadığım oyuncular kadar samimi olduğum bilgi paylaştığım hatta hiçbirinin forumlardaki yorumlara aldırmadığını bildiğim insanlar.
    Offical'de oynayıp Xfire üzerinden konuştuğum hiçbir oyuncu arkadaş ile sorunum yok ancak private'den öteye geçememiş officalde varlık gösterememiş oyuncuların çoğunluğu bana karşı kıskançlık ve nefret içinde, içten içe onlarda ne olduklarını biliyorlar zaten.
    Kedi erişemediği ciğere mundar der açıkcası...

Offical'de beraber oynadığım Türkleri yalnız bırakmıyorum. Sağolsunlar onlarda beni yalnız bırakmıyor... ;)

http://www.xfire.com/video/e2f6d/

Abi biz seni ve deerini biliyorz zaten 1 sey bikere anlatılır ama arkadaş anlamıyo sn nie zorluyosun bu forumda en güvendiim adamlardan birisn biz kimden yardım isticez biliyorz bnde private lerde takıldım baya ama sırf bu sözn yüzünden gocundum off a başlıyorm şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: FeeLsoBaD

Cartella baskını
    http://www.xfire.com/screenshots/sinirzi/ss_file-10e56f1473945c92f8ba27222edc30a07d6484b2.jpg

MAU BOOM
    http://www.xfire.com/screenshots/sinirzi/ss_file-b87ba05b8fd4977fd184e282e6df9adda824026d.jpg

bu c17 ye kıl oluyorum paso lowbie kesiyor

geçen vc de guild party yapıyorduk 5 6 tane lvl 49 50

bu geldi gene tırstı kaçtı

tek bulsa beni kovalıyor lvl 43 üm

•  RFO Resim Paylaşımları
     RFO Resim Paylaşımları
     RFO Resim Paylaşımları
     RFO Resim Paylaşımları
     RFO Resim Paylaşımları
     RFO Resim Paylaşımları
    Biraz fazla mı koydum ne .50 lvl olduğum ilk gün.

• İtemleri de göreydik. Bell deki palmas set e mi karşılık geliyor o kırmızılı olan? İğrenç görünüyor bence. Acc 60/65 armorları dehşet ama.

Intense 50 set.+1 wisdom kafalık () +2 grace kolluk./Şimdilik başka upgrade yapamadım en yakın zamanda +2 favor set yapmaya çalışcam.+3 Knife.+3 int axe,int 7s spear(cs box'u kullancam).Elemental swordlar.
  • Ben private oynadığımdan olsa gerek, seti duyunca içim acıyıverdi. EQ da malum +4 50 set 500m falan (gerçi artıcak bugünden itibaren), bugünkü update ile birlikte(booty price x3 oldu npc lere) rahatsız edilmeden 50level MS için 1/1,5 saatlik farm demek yani. +2 favor set iyi olabilir ama, en azından lizardlara tank olunur diye düşünüyorum. Belki archon set de düşünülebilir ama, 678m e patlıyor sanırım tam set, bilemem ne kadar sürede toplanır. Görevi yaptıktan sonra iş rahat ya tank olarak, sıkıntı yok parti falan bulmada, pot parası problem olur sadece, o da naapalım artık.

Bu arada Chiron da da Bell ler kazanıcak savaşları gibi, hadi bakalım hayırlısı.

• Bu server'da da o civardadır.Ama malum archon seti kadar nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 13 Ağustos 2009; 19:49:47 >

bu benim karakter :)

RFO Resim Paylaşımları
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.