Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
225.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.hdr'ı çalıştırma tuşu hangisiydi Shift+F12 miydi.Bir türlü çalıştıramadım şu mereti.F1C içinde yapmışlar onuda çalıştıramadım.
  • 1-Rf klasörünün içine atacaksın,gamedata,userdata,uidata klasörlerinin olduğu yere.Hdr yi klasör olarak değil sadece içindeki dosyaları atman lazım.

2-Hdr ye göre değişiyor,bazısında shift+backspace veya shift +f12 ye basman lazım,eğer çalışmazsa birkaç kere dene çalışacaktır.Bazıları çok kasıyor...
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]
    E böyle yapıyorum hep tamamda oyunun exesine tıklayınca oyun açılmıyorO yüzden sordum nası diye.
  • "d3d9-rf" dosyasını silip öyle dene.
  • Öylede yaptım yine açılmıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

d3dx9_26.dll dosyasını Buradan indir, windows/system32 klasörüne kopyala.

Samet bu yolu dene açılır,yine açılmazsa d3dx9_26.dll dosyasını rFactor içine at
  • HDR'dan sonraki 2.videom Video aşkı geldi bu gece bana hadi hayırlısı

• Ozan Interlagos zamanın kaç?
  • videoda 1.11.0

en iyi 1.10.7 atabildim
  • Bende 1.11.3xx in altına inemedim daha,hafta sonu DFGT alacağım,bendeki bozuk momo ile ancak bu kadar oluyor
  • DFGT iyi bir tercih mi bilemiyorum,vites tuşları falan kötü diyorlardı

neyse hayırlısı olsun

benim Momo daha 9 aylık olduğundan iyi durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 30 Haziran 2010; 0:34:33 >
  • @ozan_26

PM attım geldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

@ozan_26

PM attım geldimi?

geldi abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

DFGT iyi bir tercih mi bilemiyorum,vites tuşları falan kötü diyorlardı

neyse hayırlısı olsun

Vites kulakçıkları küçükmüş biraz,o biraz sorun olur ama alışırım artık.Bunun haricinde Momo dan çok daha iyi diyor kullananlar.Momo çok ağır,hiç seri değil,kendini viraj çıkışlarında falan düzgün toparlayamıyor.
  • Kulakçık bile denmez bence onlara ya neyse ama FFB şahane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 30 Haziran 2010; 13:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

quote:

neyse hayırlısı olsun

Vites kulakçıkları küçükmüş biraz,o biraz sorun olur ama alışırım artık.Bunun haricinde Momo dan çok daha iyi diyor kullananlar.Momo çok ağır,hiç seri değil,kendini viraj çıkışlarında falan düzgün toparlayamıyor.

Ben 3-4 aydır kullanıyorum. Açıkcası F1 için çok uygun değil. Dediğin gibi kulakçıklar çok küçük. Tek parmaklık bilemedin iki. 15 dakikadan sonra parmaklarda ve bileklerde ağrı yapabiliyor..
    Ama gel gelelim ffb harika. rfactor de en iyi tepkileri CTDP 2006 da aldım. GTR2 ile de çok uyumlu. WTCC, seat cup, TC modunu yandaki topuzlu vitesle oynamak keyif veriyor.
    Direksiyonun üzeri buton kaynıyor. Ne istersen atayabilirsin. Mesela üzerindeki çevirilebilen butona fren ayarlarını atadım ben. Yarışta öne veya arkaya ayarlayabilirsin.
    Alma sebebim artılarının eksilerinden daha fazla olması. Kulakçık haricinde de ben pek eksiğini görmedim. Ama dediğim gibi bileklerimde ağrı yaptı.

• quote:

videoda 1.11.0

en iyi 1.10.7 atabildim

Ben de wcp pistlerine alışmaya çalışıyorum. Interlagos 1.12.018 yaptım. Ayarlar çok iyi değil. 2. sektörde araç çuvallıyor. Akşama tekrar bakıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

quote:

neyse hayırlısı olsun

Ben 3-4 aydır kullanıyorum. Açıkcası F1 için çok uygun değil. Dediğin gibi kulakçıklar çok küçük. Tek parmaklık bilemedin iki. 15 dakikadan sonra parmaklarda ve bileklerde ağrı yapabiliyor..
    Ama gel gelelim ffb harika. rfactor de en iyi tepkileri CTDP 2006 da aldım. GTR2 ile de çok uyumlu. WTCC, seat cup, TC modunu yandaki topuzlu vitesle oynamak keyif veriyor.
    Direksiyonun üzeri buton kaynıyor. Ne istersen atayabilirsin. Mesela üzerindeki çevirilebilen butona fren ayarlarını atadım ben. Yarışta öne veya arkaya ayarlayabilirsin.
    Alma sebebim artılarının eksilerinden daha fazla olması. Kulakçık haricinde de ben pek eksiğini görmedim. Ama dediğim gibi bileklerimde ağrı yaptı.

Ben sadece F1 de değil tüm modlarda kulakçıkları kullanıyorum,alışırım artık

• DFGT hakikaten çok süper bir direksiyon.Rfactor'de denedim mükemmel sonuç verdi.Nerdeyse gt5p gibi uyum var..Ama benim bir sorunum var.Aldığım araçlar ile neden 100 km'nin üstüne çıkamıyorum.
    Bu arada 2 kasımda tüm sim severleri bekliyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.