Şimdi Ara

RF MİKRO WATTMETRE FULL PROJE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda verdiğim linkteki dosyada uygulamaya ait tüm dökümanları bulacaksınız. Çalışması güzel fakat bu işlerden anlayan biri bana şunu açıklayabilir mi db değerlerini nasıl yorumlayacağız? Burada biraz teorik bilgi eksikliği yaşıyorum.
    BENİM YAPTIĞIM UYGULAMAYA AİT RESİM:

RF MİKRO WATTMETRE FULL PROJE

İNDİRME ADRESİ:
    http://rapid_share.com/files/113179374/RF_WATT_METRE.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozkarabacak -- 7 Mayıs 2008; 14:35:56 >

• ortalama ne kadara mâl oldu?
    Teşekkürler
    Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ
    Neye Zar attığımızın farkındamıyız?

• abi bu benim siteden aldığın devremi

eline sağlık güzel olmuş
    16f876A= 9 YTL 2x20 karakter LCD= 15 YTL AD8307= Anolog Device firmasının hediyesi 4 Lira kutu Yani ortalama 30 ytl tuttu diyelim gitsin. Çalışma performansına göre bu devreye 100 lira bile feda olsun:)

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • 8307 maksimum 500 MHz'lik entegre. Daha yüksek frekanslar için prescaler mi kullandınız?

Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier)

Fo+oğraf | 6GEN Fotoğraf Dergisi
  • _____________________________
    amatör

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @untayk, kullanılmalı evet de arkadaş kullandı ise ne kullandığını merak ettim daha çok.

Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier)

• Anladım.
    En azından resimde UHF yazdığı ve cihazın paneline bir radyo amatörünün çağrı kodunu andıran birtakım
    kodlar koyduğu için arkadaşımız , sanki bir prescaler kullanmadığı izlenimine kapıldım. Rapid linkinden indirip bakmaya çalıştım ama maalesef link ERROR diyor.
    Saygılar.

Rapid ücretsiz linkleri 90 günde sildiği için inceleyemedim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 3 Eylül 2010; 0:19:54 >

• arkadaşlar evlerde cihazların tükettiği elektriği öğrenmek istiyorsanız bu cihaz size yardımcı olabilir.. anlık watt olarak güç tüketimini , kwh olarak toplam sarfiyatınızı öğrenebilir , otomatik olarak tüketiminizin ne kadarlık faturaya denk geldiğinizi görüp hesabınızı bilebilirsiniz. bunların yanında birçok özelliğe de sahip.

http://urun.gittigidiyor.com/Elektrik-Tuketimi-Olcum-ve-Tasarruf-Cihazi-ALMAN_W0QQidZZ30457358
  • quote:

Orijinalden alıntı: metropol334

arkadaşlar evlerde cihazların tükettiği elektriği öğrenmek istiyorsanız bu cihaz size yardımcı olabilir.. anlık watt olarak güç tüketimini , kwh olarak toplam sarfiyatınızı öğrenebilir , otomatik olarak tüketiminizin ne kadarlık faturaya denk geldiğinizi görüp hesabınızı bilebilirsiniz. bunların yanında birçok özelliğe de sahip.

http://urun.gittigidiyor.com/Elektrik-Tuketimi-Olcum-ve-Tasarruf-Cihazi-ALMAN_W0QQidZZ30457358

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.