Avea-Ttnet birleşmiş Türk telekom olmuş... yesinler... sen adam gibi internet ver ondan sonra birleş. Bizi böyle saçma sapan bir şirkete mahkum edenlere lanet olsun...
Şimdi gelelim soruna. TTnet fiber altyapısının olmadığı bir yerde oturmaktayım.... ( Fiber fiber diye reklam müziği yapan sivrizeka arkadaşlara da selamlar )..... Bırakın fiberi doğru dürüst adsl bile kullanamıyorum. Bu tt net den sıkıldım. Dava açmayı bile planlıyorum sırf bir deneyeyim belki tazminat, geri ödeme, heyet kararı ile iptal gibi bir karar tutturursam bedava hukuki destek verecem TTnet mağdurlarına. Bu TT net ten başka altyapı yok malum peki şimdi ben aynı altyapıyı kullanan mesela Türkcell e geçsem ya da ne bileyim D-smart internete üye olsam. Para sorun değil. TT net den "DAHA KÖTÜ" olabilir mi olamaz mı. Hatta kopma yavaşlık sorununda bir değişiklik olur mu olmaz mı?
Yan binamızda fiber var bizim binaya çekmeye aciz bir firma müşteri hizmetlerini aradım 10 kere hipernet istiyorum altyapımda fiber yok illa fiber verdi sözleşmeyi imzaladım kullanamadım santraldekiler çok dil döktü ben gene kullanmadım 6 ay ödedim ve iade taahhütlü posta yolladım genel merkezlerine dönüş bekliyorum olumsuz olursa direk dava açılacak inşallah dava açarım.Geçende Vodafone net yeni abonelik yaptım santraldeki geldi en fazla 2-4 mb/sn veririz dedi.Dedim 2005'de 2 mb/sn kullanıyordum Vodafone aradı geri santraldeki bilgisizliği için işlem başlatılmış felan filan Burası Türkiye normaldir bunlar.