Şimdi Ara

Rezil oldum (Go-kart) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabalar ve pist müsaitse yan bile veriyorum zaten arkadan itişli hafif alet. Bende hafifim pisti toza dumana katardım Hatta bir kere lastiklerin üstünden uçup pist dışına uçtuğum bile oldu nasıl oldu hala düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Punk

Kızlı,erkekli bir ortamdı go kart'a binmek istediler ben de hayır diyemedim.Paso sağa sola çarptım dalga falan geçtiler benle.Bilmeyenler için söyliyeyim bir yere çarptıktan sonra eleman geliyor aracı düzeltmek için heh işte kanka olduk onunla

Edit:İzleyenler de cabası onlar yeni geldi aklıma

Ezik misin bi go kartta mı binemedin fren kullanmadan kayarak kullanılır gokart

Ben fren kullanmaya çalıştım dönerken saçma sapan bir şeymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Araba yarışlarını evde direksiyonla oynadığım için daha ilk turdan drift yaparak sürmeye başladım

her yorumundan sonra imzanı okuyunca , hafiften tebessüm ediyorum her seferinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

quote:

Kızlı,erkekli bir ortamdı go kart'a binmek istediler ben de hayır diyemedim.Paso sağa sola çarptım dalga falan geçtiler benle.Bilmeyenler için söyliyeyim bir yere çarptıktan sonra eleman geliyor aracı düzeltmek için heh işte kanka olduk onunla

Ezik misin bi go kartta mı binemedin fren kullanmadan kayarak kullanılır gokart

Ben fren kullanmaya çalıştım dönerken saçma sapan bir şeymiş

Kullanmıycan zaten drift çekcen daha güzel sürerdin kaç tane tekerlek patlamışımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Go kart drift yapilarak surulmez. Yani kendince o dandik araclarla show yapicam saniyorsan eyvallah da, en hizli bicimde gitmek istiyorsan drift zarar verir surene.
  • Manuel araba kullanmak falan neysede onuda kullanamıyorsan oha derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAMYARAN

Biz sürerken arkadaşın kaskı kafasından uçmuştu ne gülmüştüm lan

Bunun videosu olcaktı şimdi
  • Yağmurlu havada 5 salak açık alanda go-kart yapalım dedik. Babam gelmiş köşeden izliyo bizi, arkadaş virajı alamadı go-kart'la beraber babamın önündeki bariyerlerin üstüne oturdu

Birde zincirleme kaza yaptık arkadaşın kask uçtu bağlamamıştı akıllı
  • En son 14 yaşımda bindiğimde virajı alamayıp çarpmıştım ardından kuzenim ve Abi'm bana çarptı belim inanılmaz acımıştı hatta yarıştan sonra babam hastaneye Bile götürmüştü :D o gün tövbe ettim go-karta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El freni'de olsa tam olacak go-kart'da :D Ama biz fren gaz 'la drift yapıyoruz .d
  • İlk bindiğimde viraja çok dar girmistim ve karşı dubalara girdim

Ama artık hiç çarpmiyom

• Ben ilk sürüşümde 2. 3. turu sürerkenyavaş yavaş diriftler atmaya başlamıştım.Gerçi o arabalarla fazla atılmıyor ama becerdim yani sen beceriksizmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CAMYARAN

Biz sürerken arkadaşın kaskı kafasından uçmuştu ne gülmüştüm lan

umarım kafasıda içinde değildi ? haberlerde görmüştümde kafası kopan birini çok kötü
  • LAN GÜLMELERİ NORMAL BİR ŞEYSE NİYE KONU AÇIYON
  • ilk sürüşümde 1. olmuştum kardeş, böyle geniş bi parkurda yapmıştık arkadaşlarla gezmeye çıktığımız bi gün. benzinli falandı arabalar, 1.0 motorları vardı. hiç mi nfs oynamadın da o kadar kötü sürdün sen
  • Ben bayağı bir hızlı iken tam dönemece geldiğimde arkadaşta orda biriyle çarpışmıştı bende dallamasına arkadaşa girdim,kask,bez ne varsa uçtu,boynumu kırıyordum az daha,biraz daha hızlı çarpsam kendimde uçacaktım arabadan.

• biz boyle sürüyok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 27 Ekim 2013; 22:58:06 >
  • quote:

Bilmeyenler için söyliyeyim bir yere çarptıktan sonra eleman geliyor aracı düzeltmek için heh işte kanka olduk onunla şuna güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 27 Ekim 2013; 23:53:25 >

• 15 yaşındayım 8 yaşından beri biniyorum en fazla 3-4 kere çarpmışımdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.