Şimdi Ara

Rezil oldum (Go-kart) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

/>

Her gordugumde gulerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın üstüne gitmeyin belki bilmiyordur

Bu arada ben ilk sürüşümde hiç çarpmadım

• Er.Ralp kullanıcısına yanıt
    Pist ve lastikler de kotu baya da, surus cok yanlis. Eger sensen soyliyim dedim.
  • 7 yıldır sürüyorum sadece bir kere kaza yaptım o da viraja jet gibi girmemden dolayı

• sen bununla takıl
     Rezil oldum (Go-kart)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Arabalar ve pist müsaitse yan bile veriyorum zaten arkadan itişli hafif alet. Bende hafifim pisti toza dumana katardım Hatta bir kere lastiklerin üstünden uçup pist dışına uçtuğum bile oldu nasıl oldu hala düşünüyorum

aynen öyle bende zayıfım sanırsın f1 aracı kullanıyorum koltuğa tam oturmadan ağırlığı öne veriyorum araba ben yokmuşum gibi davranıyor millet kalkana kadar ben 3 boy ilerlemiş oluyorum

• O değil de lisedeyken ada da bisiklet ile hocalar hava yapıcam diye dükkanın tabelaya girmiştim. Fena rezil olmuştum.
    Ama hatırlayınca gülesim geliyor orası ayrı
    Sonuçta oda bir hatıra yani kafaya takmamak lazım böyle şeyleri
  • Mihail Sumayir eski bir go kart ciydi. Temel saglam. Kimsenin dedigine bakma, o yolda devam et, şampiyon...

• Dh nin 1.90 sarışın,mavi gözlü olmasının yanı sıra hepsinin mükemmel go kart cı olduğunu da öğrenmiş olduk Hitlerin yaratmaya çalıştığı üstün ırk DH'de
  • Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    hocam benim küpe kaska takıldı küpeyle kask uçtu ona bakcam diye parkura nasıl hızlı çarptıysam parkurdan uçtum
    Nata vega outlette
  • quote:

Orijinalden alıntı: synan

/>

Şu filmin adını neydi, hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Orijinalden alıntı: synan

/>

Şu filmin adını neydi, hatırlayamadım.

Hangover

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Punk

quote:

Orijinalden alıntı: Alex

seninle dalga geçiyorlarsa neden onlarla takılıyorsun

O ne demek ya Ben de onlarla dalga geçerim yeri geldiğinde oldukça normal bir şey bu.

böyle düşünüyorsan devam et sonrada forumlara konu aç arkadaşlarımın arasında rezil oldum diye.

+1
  • 11 ya?ynda falan sürmü?tüm ilk ve tek . direksiyonu çevirmeye gücüm zor yetiyodu o hale ra?men adamlary falan sollamy?tym çarpmadan.üstünde basky hissettin herhalde yoksa çok kolay bir?ey
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

11 ya?ynda falan sürmü?tüm ilk ve tek . direksiyonu çevirmeye gücüm zor yetiyodu o hale ra?men adamlary falan sollamy?tym çarpmadan.üstünde basky hissettin herhalde yoksa çok kolay bir?ey

Hocam yukarda da söyledim dönerken sürekli frene basmaya falan çalıştım,bir süre sonra adam dedi basma diye o zaman adam akıllı sürmeye başladım sonra da bitti zaten bir daha denemedim ama denersem ss ile destekleyerek yazıcam buraya
  • Aman birader İStanbul zaten karışık istanbul'da yaşıyorsan bir de sen ehliyet alma gözünü seveyim alacaksanda Avrupa yakasında takıl

ALLAH ın adını veriyorum bak
  • ilkinde dönerken spin attım hatta bir çok kez attım spin en son kırdım direksiyonu sıfır çizdim uyarı alınca düz gitmek zorunda kaldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

/>

yıllar önce msn'de çok kullanırdım. şimdi aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Aman birader İStanbul zaten karışık istanbul'da yaşıyorsan bir de sen ehliyet alma gözünü seveyim alacaksanda Avrupa yakasında takıl

ALLAH ın adını veriyorum bak

Tamam hocam
  • Hep birinci olurdum be. İki senedir sürmüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.