Şimdi Ara

Rezil oldum (Go-kart) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Punk

Kızlı,erkekli bir ortamdı go kart'a binmek istediler ben de hayır diyemedim.Paso sağa sola çarptım dalga falan geçtiler benle.Bilmeyenler için söyliyeyim bir yere çarptıktan sonra eleman geliyor aracı düzeltmek için heh işte kanka olduk onunla

Edit:İzleyenler de cabası onlar yeni geldi aklıma

Seni çok iyi anlayabilirim bende ilk bildiğimde ters yönden gitmiştim
  • kuzenle sürerken kuzen bariyere çarpmıştı bende ona çarpmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Punk

Kızlı,erkekli bir ortamdı go kart'a binmek istediler ben de hayır diyemedim.Paso sağa sola çarptım dalga falan geçtiler benle.Bilmeyenler için söyliyeyim bir yere çarptıktan sonra eleman geliyor aracı düzeltmek için heh işte kanka olduk onunla

Edit:İzleyenler de cabası onlar yeni geldi aklıma

ben ilk sapancada binmiştim go kart pistlerinde olmaması gereken birşey vardı pistin ortasında ağaç :D

Tabi hiç affetmedim tosladım ağaca belden aşağısı gitti :D

Birde ırakta büyük bi patronun işini yapıyorduk.

Elemanın gokart pisti var Lüks bir restoranının yanında. Aşiret reisi zaten neyse dedik bizde bineceğiz.

Korumaları havalı havalı götürdü milletin önüne geçtik bi abi daha vardı.

İkimiz bindik birde sıranın önüne geçsekte hali hazırda binmiş olan iki türkmen vardı dedik onlarla yarışalım.

Daha ilk turu tamamlamdan bu !!AKILLI!! abimiz iki türkmenin arasına girdi son hız.

İkisini birden devirdi :D bende bunlara çarpmayayım diye :D en arakdan gidiyoırdum. kırdım direksiyonu bariyere daldım.

Kolum motora çarptı ve yandı berbat oldu :D

• Ben de bir kere kaza yaptığımı hatırlıyorum o da önümdeki virajda kaza yaptı ben de mecburen durdum arkamdan gelen velet laaaps diye bana girdi ben de bariyerlere girdim öyle olunca.
  • 14-15 yaşlarımda go-karttan az ekmek yemedim

Koca koca adamalara diyodum abi beni yenersen parasını ben ödicem ama yenilirsen senden falan. Adamlar diyodu tabi çocuğa bak falan yok ben 10 yıllık şöförüm vs. Piste bi çıkıyoduk ayarı veriyodum
  • Pistin SS sini atar mısın ?
  • Er.Ralp kullanıcısına yanıt
    Neyse ben fikrimi soyliyim dedim, viraja daliyorsun, araba kayiyor motorun butun devri bitiyor, sonra oradan toparlamaya calisiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Neyse ben fikrimi soyliyim dedim, viraja daliyorsun, araba kayiyor motorun butun devri bitiyor, sonra oradan toparlamaya calisiyorsun.

haklısın
  • ben lastiklere çarpmıştım çarptığım lastik hızla havaya doğru gitti bende biraz daha ileri gidince neredeyse kafama iniyordu lastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 30 Ekim 2013; 15:52:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.