Öncelikle konunun kilitlenmemesi için söylüuyorum ne duyumcuyum ne de bir gazeteden vs. den gördüm.Tahmin yürütmek istiyorum. Bugün Fenerbahçe'yle oynanacak bir basketbol maçımız var . Eğer kaybedersek şampiyonluğunu ilan edecek Fenerbahçe .Taraftarı gaza getirmek için büyük bir transfer açıklanabilir diye düşündüm
transfer uçağı Aysal'ı bıraktıktan sonra Madrid'e geri dönmüş bugün 16:00 gibi tekrar İstanbul'da olması bekleniyor!
basketbol maçında transfer şov var..
adnan polat olsaydı dediğini yapardı fakat ünal aysal bu tarz şeylerle uğraşacak kadar ucuz bir insan değil.Eğer kaybederse kutlama mesajı yapar taransferlerde ne zaman biterse o zaman açıklanır belki maçtan sonra biter denk gelir fakat ben hem transferlerin öyle 1-2 güne biteceğini sanmıyorum bitsede ünal aysal ın öyle birşey yapacağına inanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: rommelgs
adnan polat olsaydı dediğini yapardı fakat ünal aysal bu tarz şeylerle uğraşacak kadar ucuz bir insan değil.Eğer kaybederse kutlama mesajı yapar taransferlerde ne zaman biterse o zaman açıklanır belki maçtan sonra biter denk gelir fakat ben hem transferlerin öyle 1-2 güne biteceğini sanmıyorum bitsede ünal aysal ın öyle birşey yapacağına inanmıyorum
Gölge düşürmek amacıyla demedim dikkatli okursan taraftarı gaza getirmek amacıyla dedim
Bana kalırsada 3 transferin belki 3ü birden olmayabilir fakat en azından bir tanesi bu gün açıklanır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
Gölge düşürmek amacıyla demedim dikkatli okursan taraftarı gaza getirmek amacıyla dedim
düşüncesi öyle olabilirdi fakat medyanın yorumlama şekli belli olucaktır bu olayı, yani bu tarz olaylara girmez boşuna heveslenmeyin derim bence
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
düşüncesi öyle olabilirdi fakat medyanın yorumlama şekli belli olucaktır bu olayı, yani bu tarz olaylara girmez boşuna heveslenmeyin derim bence
Bu Heveslenme olayı değilki ! Klüp Başkanı transfer için bizzat kalkıp gitmiş geldiğinde olumlu açıklama yapmış. Transfer bekleyen bir taraftar için açıklama beklentisi gayet normal. Basket maçını baz alarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın