Şimdi Ara

revolver40 ve noxcodan yardım edermısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slmlar telefonumu degıstırmek uzere oldugumdan 1 haftadır butun forumları takıp edıyorum ama kafamı daha cok karıstırdım revolver 40 ve noxco yu epeyce takıp ettım ama yınede ısın ıcınden cıkamadım p850 almısdım 3.2 mp olmasına ragmen 72 dpı verıyor forumları takıp etmeye baslayınca revolver almıs galıba bı ara ıyı dıyodu sora k 750 daha ıyı dedınız ama k750 de 72 dpı verıyo sora arkadasımdakı n91ı denedım 0 300 dpı verıyor sonra revover ve noxco p850 anca k800 daha ıyı olur dedıklerını okudum ona baktım onunda 72 dpı verdıını gordum ıyıcene kafam karısdı hergun telefoncu arkadasıma gıdıp fıkır degıstırıyorum kescek benı sonunda sımdık revolver ve noxcodan yardım ıstıyorum ne alıyım en son bugun n71 aldım resım cekdım ve gayet ıyı 300 dpı verıyo ama tele gozum pek alısmadı sızce ıyımı k800 daha elınde yokdu denıyemedım 72 dpı verdıını netten buldum yardımlarınızı acılen beklıyorum

revolver40 ve noxcodan yardım edermısınız

• Boşuna çok para vermene gerek yok al 1 K750i tas gibi kullan
  • Bence dpi olayına fazla kafayı takma iki telefonuda test et hangisi iyi çekiyosa onu al.
  • ooooo sen dalmışsın dpi olayına ,farklı lezzetleri unutmuşsun.
    Sonuçta çekeceğin resim telde kalacak,en fazla PCye atacaksın.
    Tutup bunu posterlik baskı yaptırmayacaksınki.
    K780 2MP olarak en iyisi denebilir.K790 da 3,2 MP olarak çok iyi.
    O yüzden kafana takma fazla dpi olayını ve içine sinen modeli al.....
  • ARKADASLAR DEDIIM GIBI ONCE P 850 YI ALDIM SORA ELINDEKI N91I DENEDIM ENSON ELINE YENI N 71 GELINCE ONU ALDIM CUNKU K800 DAHA GELMEMISDI VE K750İ DE ELINDE YOKDU SIMDIDE UTANIYORUM GIDIYIM DEGISIYIM PARAYI BASDAN KARTLADA VERMISDIM O YUZDEN DAHA UCUZ BISEYE KACAMADIM OZAMAN K800 LE DEGISMEYI BEKLICEZ DEMEKDIR CUNKU DAHA KUCUK DURUYOR OZELLIKLE YAZIN BUYUK TEL TASIMAK DERT SIMIYOR HICBI CEBE HERNEKADAR POSTER YAPTIRMASAKDA BAZI RESIMLERDEN A4 CIKTISI ALIYORUM İNSALLAH BOZULMA OLMAZ
  • dpiye takılıp kalma
  • DPI tellerde en azından, fazla önemli bir şey değil. Takılmana lüzum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • revover ben bu dpı yuzunden p850 yı gerı vermısdım arkadasların elındede K750 ve K800 olmadıgından alamadım aslında benım amacım telefonumun boyunu kucultmekdı yazın cepde tasımak zor oluyo ıkı telefonu dıgerı ufak sadece uzun konusma ıcın kullanıyorum tlsımın tarıfesı bı tanede foto ıcın kullanıyodum elımde genelde o olur kucultcez dedık en sonunda elımıze N71i tutşdurdular sımdık o var degısmeyede yuzum yok senın tavsıyen ne olacak p850 mı daha ıyıdı acaba sonucda 3.2 dıyor elımde kalan N71 le nasıl bı farkı olur
  • P850 hayatımın hatası oldu (N90 dan sonra)
    Kesinlikle P850 önermiyorum. N71 hoş cihaz ama şu anda bir değiştirme durumun varsa K790 öneriyorum...
  • arkadaşlar paraya kıydım ve N80 aldım gerçekten harika. Hem super fotograf cekıyor hemde vıdeo kaydı yapıyor forma katılıp bana destek olan tum arkadaslara tesekkur edıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ** ZORBEY **

arkadaşlar paraya kıydım ve N80 aldım gerçekten harika. Hem super fotograf cekıyor hemde vıdeo kaydı yapıyor forma katılıp bana destek olan tum arkadaslara tesekkur edıyorum

OKADAR TEL ARASINDAN N 80 NİMİ ALDIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

arkadaşlar paraya kıydım ve N80 aldım gerçekten harika. Hem super fotograf cekıyor hemde vıdeo kaydı yapıyor forma katılıp bana destek olan tum arkadaslara tesekkur edıyorum

OKADAR TEL ARASINDAN N 80 NİMİ ALDIN

Bence de

• Benden akıl isteyip gidip N80 almış olmana inanamıyorum!

FATAL ERROR!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Benden akıl isteyip gidip N80 almış olmana inanamıyorum!

FATAL ERROR!!!!

hakkaten öyle
  • dpi la kafayı bozmuşsun.iş bu halde ben sana cep telefonu önermiyorum.git kaliteli bir monitörü olan dijital fotoğraf makinesi al rahata erersin.zaten telefonların hemen hemen hepsi cmos sensörlü,seni kesmez

birde madem noxco ile revolverdan yardım istiyorsun onlara özel mesaj at,forumu kirletme...
  • n73 alsaydın bari...yuh yaniii...
    quote:

• arkadaslar valla hepsını denedım enguzel bu resım cekdı ondan aldım bıde revolver ve noxcodan yardım ıstedıysen onlara yaz dıyen arkadasım yenı katıldım bu forum olayına farkındaysan rutbede bellı 'er'.Bu yuzden anca bu kadarını becerebıldım revolver ve noxcodan yardım ıstememın sebebıde takıp ettıgım forumlarda hemen hemen her telefonu denemişler resım cekmısler ve forumlara koymuslar yanı olayı takıp etmısler onların ıyı bırer gozlemcı olduguna ınanıyorum N 73 al demıssınız ama sehır dısına cıkıyodum ve o gun almam lazımdı bı ıkı gunde gelır dedıler bekleyemedım aldım artık olmuşla ölmüşe çare yokmuş almış olduk aslında dpı ıle kafayı bozmussun dıyen arkadas haklı kucuk bı tel kucuk bı dıgıtal makıne almak daha bıle ucuza cıkardı hem daha kullanıslı olurdu cunku cepden cıkarırken n80ın kayar kapagı devamlı acılıyo fena sınır oluyorum ama dedıım gıbı dahada yapcak bıse yok telefon olayında herkes kullandıgı telefonundan olan memnuniyet ve şikayetini yazarsada herkes için guncel bı takıp olacagına ınanıyorum baska bı forum baslıgı altında boyle bı ıse marka taraftarı olmadan baslamak yenı alıcılara ve meraklılarına cok faydalı olacak ınancındayım herkese tekrar tesekkur ederım.

• +1

quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Benden akıl isteyip gidip N80 almış olmana inanamıyorum!

FATAL ERROR!!!!

hakkaten öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.