Şimdi Ara

Revna Demirören Beşiktaş Forması Wrdi Ama Keko Gsli Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in Yeni Yönetim Kuru ile Oluşturduğu Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, Deprem Bölgesi Elazığ'da Yara Sarıyor.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yeni yönetim kuru ile oluşturduğu Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, deprem bölgesi Elazığ'da yara sarıyor.
    Talihsiz bir depremle gündeme gelen Elazığ'a giderek depremzede vatandaşlarla ilgilenen Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, depremden en fazla etkilenen köyleri ziyaret ederek yapılması planlanan okul için protokol imzaladı.

Sabah saatlerinde Elazığ'a ulaşan ve önce depremde zarar gören Elazığlıları hastanede ziyaret eden Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti daha sonra depremde en büyük zararı gören Okçular Köyü'ne gitti. Okçular'da köy halkıyla biraraya gelen ve taziye çadırını ziyaret ederek depremde hayatını kaybedenler için dualar eden Revna Demirören başkanlığındaki heyet daha sonra beraberlerinde getirdikleri malzemeleri ve kıyafetleri dağıttı.

GALATASARAYLI KEKO'YA REVNA HANIMDAN BEŞİKTAŞ FORMASI

Depremde ölen annesi ve kardeşini evlerinin enkazında ararkenki görüntüleriyle hafızalara kazınan ve Elazığ'daki depremin simgelerinden olan Keko Çiçek ve arkadaşlarıyla da yakından ilgilenen kafile, çocuklara siyah - beyazlı kulübün lisanslı ürünlerinden hediye etti.

Depremin simgesi haline gelen Keko ile yakından ilgilenen Revna Demirören, kendisine arkasında ismi yazılı Beşiktaş forması getirdiğini söylediği Keko'ya hangi takımı tuttuğunu sordu ve aldığı cevapla şaşırdı. Keko'nun Galatasaray'ı tuttuğunu söylemesi üzeri, ''Yaaa öylemi'' diye tepki veren Revna Demirören, ''Olsun yine de sen Beşiktaş formasını al. Bak arkasına ismini yazdırdım.'' diyerek Keko'yu kucakladı ve başını okşayarak formayı verdi.

Hafta içinde yapılan toplantıda Elazığ'a okul yaptırma kararı alan Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti adına Revna Demirören, İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş ile basın önünde protokol imzaladı.

Depremzede vatandaşlara yardım ellerini uzatmak ve bir okul yaptırmak için Elazığ'a geldiklerini belirten Revna Demirören, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü çatısı altında oluşturduğumuz Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti olarak buraya okul yaptırmak için geldik. Beşiktaş çok büyük bir camia ve çok büyük kitleleri temsil ediyor. Beşiktaş'ın sosyal sorumluluk projesi ile yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmasını sağlayacağız. Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda eğitim almaları için 300 öğrencilik bir okul yaptıracağız. Bu okulun hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca depremle birlikte büyük bir darbe alan Elazığımızın başı sağolsun diyorum." şeklinde konuştu.

Kafile, Okçular Köyü'nün ardından Tabanözü Köyü'ne de giderek ziyaretlerini tamamladı ve İstanbul'a dönmek için yola çıktı.

Revna Demirören Beşiktaş Forması Wrdi Ama Keko Gsli Çıktı

• GALATASARAYLI KEKO
  • Beşiktaşlı Yaparız Biz Onu
  • Gerçekten çok asil bir hanımefendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Gerçekten çok asil bir hanımefendi.

+1 valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

GALATASARAYLI KEKO
  • quote:

+1 O sümsükle nasıl evlenmiş ben hala hayret ediyorum. Gerçi gönül bu ota da konar YD'ede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ee dünde başbakan gel seni fenerli yapalım dedi eleman ben beşiktaşlıyım takım değiştirmem dedi yazıyordu.ne iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

quote:

+1 O sümsükle nasıl evlenmiş ben hala hayret ediyorum. Gerçi gönül bu ota da konar YD'ede.

• quote:

quote:

Money Talks..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

quote:

Money Talks..

Demekki o kadar da asil değilmiş.

Ya bide konuyu açan arkadaş, gözünü seveyim yazını biraz düzelt ya ''Wrdi'' ne demek abi.

• quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.