Şimdi Ara

(REVİZE)ECOGROUP P1İ 590 OLDU E ALIN ARTIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sony Ericsson P1i.İstanbul içi 10.10.2007 tarihli faturası mevcuttur.2 yıl olan garantisi(ecogroup) devam etmektedir.GPS cihazı hariç full aksesuarlı ve kutuludur.Kutu içeriği:Sony stereo kulaklık,şarj cihazı,masaüstü şarj cihazı,fatura,kutu,kullanım kılavuzları,2 adet driver ve kullanım kılavuzu cd'si.Ayrıca orjinal Sandisk 512mb Memory stick micro yanında verilecektir.

telefonun arka kamerasının yanında ufak bir boya soyulması vardır.Yalnız hiç belli olmamaktadır.Çünkü altından çıkan boya da soyulan boya da siyahtır.Kullanımdan doğan bir kaç ufak çizik vardır.Bunlarda önemsizdir.Gördüğünüzde sizde aynı şeyi söyleyeceksiniz zaten.Bunların dışında telefon sıfır gibidir.Ekran dokunmatik olmasına rağmen pırıl pırıl tek bir çizik bile yoktur.K550i şarj cihazı ve kulaklığını kullandığımdan P1i nin orjinal kulaklığı ve şarj cihazı hiç kullanılmamıştır.Yani SIFIRDIR.

P1i nin özelliklerine girersem anlat anlat bitmez.Ben size 1500 kpbs lik MP4(320x240) formatlı videoları takılmadan oynattığını ve 1 sn bile gecikmeden ileri geri alabildiğini söyliyeyim yeter zaten.İnanmazsanız foruma bakarsınız.

Boyutları bir PDA'ya göre çok incedir arkadaşlar(1.5cm)3330 ile karşılaştırmalı resimleri aşağıda.P990 ile karşılaştırılamaz bile.(p990ı kötülemiyorum çünkü o zaten bir efsanedir. )

Telefonun pili 1120 Mah'tır.Sadece telefon özelliklerini kullandığınızda 7 gün gitmektedir(Güç tasarrufu modunda)Wifi ile intenette surf yaptığınızda 5 saat gitmektedir.Aralıksız konuşma ile 7 saat gitmektedir.Yani ortalama pil ömrü 3 gündür ve bir PDA için bu bir ilktir.Yukarıdaki pil ömürleri kendi tecrübelerimizden alınmıştır.(Deneyin bu kadar gitmezse geri alırım)

Geri iade alırım dedim ama ben zaten dediğimden eminim.Her önüne gelen İMEİ kopyalayabilirken İade maalesef söz konusu bile olamaz.

Öncelikli tercihim nakit satmak.Yine de Makul takaslara açığım.Özellikle bana yurt dışından pasaport kaydı dahil w890i getirebilecek varsa onunla özel olarak görüşelim.Dışarıdan gelmiş bir k850i,iphone 1.1.3.,w890i ya da türkiye içi faturalı 6300,w200i,w880i gibi telefonlarla takas olabilir.Nokialarla takas düşünmüyorum.

Takaslarda esnaf değil kullanıcı fiyatları geçerlidir.

GPS CİHAZI YOKTUR.Zaten çok işlevsel bir şey değil.Aynı şeyi googlemap ile de wireless üzerinden yapabiliyorsunuz.(Tabi seyir halindeyken değil)Piyasa da taş çatlasa 50 ytl(forumda 100 lira yazan var gerçekten çok uçuk bi rakam).Zaten bizde fiyatı ona göre yazdık.Gps olsa 650 yazardık diğer arkadaşlar gibi.

Telefonum:05067394197 MSN:erdem.cay@hotmail.com Bir miktar peygamber sünneti pazarlık payı vardır.

• Arkadaşlar ASUS P535 veya P526 ile takas olur.Yalnız ürünlerin sıfıra yakın olması şarttır

Ürününüz Türkiye içi ise faturalı olması,Yurt dışı ise Pasaport kayıtlı olması ve kapanmama garantisi verilmesi şarttır.Ayrıca 320x240 ekran çözünürlüklü telefonlar tercihimdir.

LÜTFEN İLANI İYİ İNCELEMEDEN TAKAS TEKLİFİNDE BULUNMAYINIZ ve EN ÖNEMLİSİ MSNE ÇAĞIRMAYINIZ.DURDUK YERE BOŞUNA YOL ALMAYALIM.YUKARIDA, CİHAZIN TÜM AMA TÜM AYRINTILARIYLA RESİMLERİ ve AÇIKLMALARI VARDIR.ORADA YAZAN HER ŞEY BÜSBÜTÜNÜYLE DOĞRUDUR.MANTIKLI TÜM SORULARINIZA ve TEKLİFLERİNİZE AÇIĞIM
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.