|
Selamlar, bu işletim sistemleri kırpılmış olduğu için güvenli olmayabilir deniliyor, standart kullanımda sıkıntı olur mu? Denemeli miyim? |
|

1 Mobil
|
Selamlar, bu işletim sistemleri kırpılmış olduğu için güvenli olmayabilir deniliyor, standart kullanımda sıkıntı olur mu? Denemeli miyim? |
|
ReviOS, Windows 10 üzerinde çalışan popüler bir Android emülatörüdür. AtlasOS, ReviOS'a yükleyebileceğiniz, Android deneyimini daha da geliştirmenize olanak tanıyan özelleştirilmiş bir işletim sistemidir. AtlasOS'u ReviOS'a yüklemek için şu adımları izleyebilirsiniz:
AtlasOS yüklendikten sonra, geliştirilmiş Android özellikleri ve özelleştirme seçeneklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. ReviOS ile AtlasOS'un gücünden yararlanarak Windows 10 bilgisayarınızda sorunsuz bir Android deneyimi yaşayabilirsiniz.
|
Eski bir bilgisayar kullanıyorsan dene, yeni donanımın varsa gereksiz bence. |
|
G4560 1050TI 16 GB RAM Sistemim bu şekilde. |
|
|
Hocam genelde kırpılmış olduğu için güvenlik sorunu olabilir diye yorumlar var, sizce bir sorun olur mu? Ev kullanıcısı olarak yükleyeyim mi? |
|
Defender yoksa kendin bir antivirüs yazılımı yükleyebilirsin ama defender daha hafif hissettiriyor normalde. Kullananlar çok ama bilemem, hazırlayanlara güvenmen gerek. Ya da birazcık bütçen varsa CPU yükselt. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güven konusunda şu mesajımı okuyabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154022167 Buraya da yapıştırayım:
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 9 Temmuz 2023; 22:14:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|