Şimdi Ara

REVELATİON ONLİNE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun görev sistemi çok iyi ama bir karmaşa hakim gerçekten. herşeyi biryere sıkıştırmış gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 26 Nisan 2017; 11:40:33 >
  • Oyun gayet kapsamlı akıcı. Uzun zamandır oynadığım kendine bağlayan en iyi oyun. Gerçi ben biraz eski kafalıyımdır, yıllarca lineage 2 takılıp ondaki pvp/pk tadını başka hiçbir oyunda bulamamış biriyim. Oyun hakkaten karmaşık. Karmaşık olmasıda iyi çeşitlilik ve oyunculara özgünlük getirir evet parada harcanabilir ama çok değil anca sıradan bi etken olabilir... en büyük eksiği anlatım ve npc locları mob ve droplarla ilgili bi database veya wikisi olmaması. Yani sözde var ama hiçte tatmin edici değil. Tek tek dolaşmak deneme yanılma yapmak lazım... iyi oyunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yktrg

Oyun gayet kapsamlı akıcı. Uzun zamandır oynadığım kendine bağlayan en iyi oyun. Gerçi ben biraz eski kafalıyımdır, yıllarca lineage 2 takılıp ondaki pvp/pk tadını başka hiçbir oyunda bulamamış biriyim. Oyun hakkaten karmaşık. Karmaşık olmasıda iyi çeşitlilik ve oyunculara özgünlük getirir evet parada harcanabilir ama çok değil anca sıradan bi etken olabilir... en büyük eksiği anlatım ve npc locları mob ve droplarla ilgili bi database veya wikisi olmaması. Yani sözde var ama hiçte tatmin edici değil. Tek tek dolaşmak deneme yanılma yapmak lazım... iyi oyunlar...

Hocam yıllarca lineage 2 oynadım 3-4 senedir oynamıyorum. Açıkçası milyon tane mmorpg denemişimdir. Yok yok yok ! L2 gibisi yok brezilyalıların çöp serverında bile şu 4-5 senedir oynadığım oyunlardan fazla zevk alıyodum. Vallahi yok yav. Revelation indiriyorum geri oynayan birilerini bulursam forumdan başlayacağım tekrar..

• Gidip dandik oyunları oynarsan normaldir git ff14,eso,gw2,wow,bd oyna beğenmezsen zevksizsindir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Gidip dandik oyunları oynarsan normaldir git ff14,eso,gw2,wow,bd oyna beğenmezsen zevksizsindir :)

Hepsini oynadım bu saydıklarında dandik eso subs craft bag tuzağı,gw2 miladını doldurdu leşin allahı,bd işsiz vehayatın yoksa en az 250 tl veriyosan oynayabilceğin bi oyun, wow yetmedimi :). Açıkçası benim görüşüm bu ve saydığın oyunların hepsi çağını ve ömrünü doldurdu. Bu saatten sonra bunları oynayanın ya parası ya vakti boldur
  • Hocam revelation un oyuncu durumu nasıl yani oyun içinde sürekli oynayan kalabalık bir kitle var mı? yoksa bile önereceğin online oyun var mı?
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Evet oyun kalabalık

• Laminon kullanıcısına yanıt
    peki başlamam gereken server tavsiyen filan var mı?
    Moonsea öneririm

• En boşu son açılandır diye mantık yürüterek eventide da başladım. Sonuçta pvp oyunu ve 7-8 aylık oyumculara yetişmek daha zor. O sebeple bence en taze server en iyisidir ;)

Bu serverda bile zindanlar için sürekli pt bulabilirsin. 250 den fazla guild var. Bu bile bizim lineage serverlarından kat kat kalabalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yktrg -- 31 Mayıs 2017; 16:13:19 >
  • nogaruka.net
    Revelation Online calculator - Reaper
    http://nogaruka.net/revelationonline/reaper_calculator.html

Burası karakter seçmeden önce en azında skillere özelliklere bakabileceğiniz bi simülatör sitesi...

Ben 3 class açtım 40 a kadar geldim. Hepsinin eksileri artıları var daha hala hangisi ile yola devam edeceğime karar veremedim... en iyi bu class tır diye bi durum yok. Size en uygunu seçip onla oynamak lazım gibi... ve oyunculuk yeteneği muazzam etkili ve çok sağlam bi fare lazım ;)

• Bende Corral serverında bir arkadaşla başladım 27 level blademasterım var Nick Fenriz
  • yktrg Y kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kalabalık o kadar iyidir burada 49 itemlarını 20 K harcayarak yaparken orada en az 100 K harcarsın mesela

Sizce o zaman oyuncuların yoğun olduğu en iyi server hangisi ?
    Moonsea

tamamdır hocam saolasın
    Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: woldhkk

Hocam revelation un oyuncu durumu nasıl yani oyun içinde sürekli oynayan kalabalık bir kitle var mı? yoksa bile önereceğin online oyun var mı?

Valla cbtler çok kalabalıktı zaten. obt ilk günü girdim adım atıcak yer yoktubi girebilsem başlıycam şu eventideda oynayan arkadaşın yanında
  • Dediğim oyunlar şuan piyasadaki en popüler mmorpgler sen bunları beğenmiyorsan zevksizsin. Birde oyunları kötüleyecem diye saçma sapan triplere girmişsin, kötülediğin oyunların oynayanları görse linç eder seni benim yaptığım gibi :) Para veya vakit boldur demişsinde bu oyunlar b2p veya p2p nesi pahalı? Vakit bol demişsin mmorpgler zaten en çok vakit yiyen oyun türü.
  • Bu sayılan oyunlarda elbet iyi oyunlar ama lineage 2 ruhu bambaşkadır. Her an tetikte olmalısın kimsenin sana saldırıp saldırmayacağını saldırmadan bilemezsin. Anca vurunca flagged olur. Öyle yok pvp modu seç yok protect modu felan yok şu dungenda var yok şu regian da yok. Yok pvp area felan yok. Bi clanla anlaşır pvp veya siege gidersin. Bi bakarsın anlaştığın clan sana gömmeye başlamış. Yani öyle ırka göre lvl a göre kısıtlama yok. Ctrl ye basar playerları mob keser gibi kesersin. Milleti oyundan soğutacak kadar baskı bile uygulayabilirsin.(o kadar obsesif komplusifsen tabiki;))

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.