Şimdi Ara

Retro konsol koleksiyonu ve ev ahalisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben retro konsol koleksiyonu yapiyorum ama ev ahalisi bu konuda biraz tepkili.Annem eski diye bu konsollari atmaya calisiyor surekli.Birkac gun evden uzak kalayim sehir disina falan gideyim.Illa bir konsol kayboluyor ortadan.Annem atmis gizli gizli , 2 tane gameboy colour , 1 tane snes ,1 tanede nintendo 64 ve sayisiz nes,snes ve nintendo 64 kartusu yitirdim boyle.Cok ozel nadir konsollari sirf bu yuzden sakliyorum bir yere giderken.

Babamda diyor sende ps5 var xbox series x var pc var.Sana en guzel konsollari aldim neden milletin cerini copunu eve getiriyorsun diyor . Pokemon edition nintendo 64 um var misal ,erasmusa giden kardesime getirtdim yurtdisindan.Turkiyede bu konsola sahip sayili kisilerden biriyim.Ebayde suan ortalama 500 dollara satiliyor ama babama sorsam hepsi eski cop.

Gecen gun 500 liraya dmg gameboy aldim babam diyorki buna 500 lirami verdin ekrani bile renkli degil ,5 lira etmez.

Bu dertten nasil kurtulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 7 Kasım 2021; 16:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel koleksiyon

Hocam ben bir oyun arıyorum belki ismini hatırlarsınız.
    Sega ateri de oynadığım bir futbol oyunu
    Top ile ilerlerken tuşa basılı tuttuğumuzda adamın gücü doluyor. Tuşu bırakmazsak adam alev alıp küle dönüyordu.
    Goal 3 tarzı bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.