Şimdi Ara

Retro bisiklet için tavsiye lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitenin bisiklet topluluğuyla yaptığımız turlarda kullanmak için bisiklet almayı düşünüyorum. Hem bu turlarda kullanabileceğim özelliklerde olsun hem de retro görünümü olsun istiyorum. Piyasasına ve markalara pek hakim değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fiyat olarak da 1000 civarı bütçe ayırabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,
    Öncelikle bende sizin gibi üniversite öğrencisiyim ve uzun turlara çıkıyorum. Araştırmalarım sonucunda kadrosunu saf alimunyum külçeden üretimini Türkiye'de yapan Corelli firmasını tercih ettim ve +1200 km yi devirmiş bulunmaktayım. Hiçbir sıkıntı yaşamadan kullandım.Ve kullanmaya devam ediyorum.
    Şuan kullanmış olduğum bisiklete bir takım ihtiyaçlarımın doğrultusunda güncellemeler ve iyileştirmeler yapmaktayım.
    Buradan takip edebilirsiniz tıklayınız.
    İhtiyacınız rijit ve hafif bir bisikletse Corelli Trivor 4.0 modelini tavsiye ederim 13kg havale/eft yöntemi ile 900tlye alabilirsiniz. Ben bu siteden aldım tıklayınız ve satıcıdanda, hizmettende memnun kaldım.
    Benim tavsiyeme gelince kollarınızda ve totoşunuzda titreşime bağlı acılar hissetmemek adına , kilitlenebilir ve hassasiyet ayarlı bir amortisöre sahip bisiklet tercihinde bulunmanız. Yani Trivor 5.0 buradan yine havale/eft yöntemi ile 960 tlye alabilirsiniz tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yskahraman -- 29 Nisan 2018; 5:21:37 >

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-vintage-miyata-912-ninetwelve-black-editation-54-cm-road-bike-569383214/detay

Harcayabilecegim ekstra param olsa ve kadro boyu bana uysa hemen gidip gormeyi istedigim bisiklet .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.