Şimdi Ara

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
32
Favori
62.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu ne rezil iştir ya ? Kliksadan almıştım orayı arıyorum, "7 gün geçmiş, cihazınızın teknik servisi ile görüşün değişim formu verirlerse değiştiririz diyorlar" , teknik servis numarasını ver diyorum garanti belgesinin üstünde yazar diyor... Arıyorum belge üstündeki no'yu Apple burdan taşındı buda yeni numarası diyor. Onu arıyorum teli açan yok. Allah belalarını versin. Şimdi cihazı yere çarpacağım. Apple'ın destek sayfasındaki 00800'lü numarayı aramaya kalkıyorum yanlış numara çevirdiniz diyor, "numaranı gir arayalım" servisini kullanıyorum üçtür robot bir karı sonra ulaşmayı seçtiniz mail attık deyip kapatıyor.

Bu nasıl bir memleket ya. Amerika da ki kuzenimin cihazının üstüne toz konsa adamlara götürünce bir paket lokum çiçekle beraber yenisini veriyorlar. Kapısından alıp kapısına götürüyorlar. Koskoca apple'a ulaşabileceğim bir mecra yok mu ???? Cihazım daha 1 aylık. İzmit'teyim . Servis ist'de gözüküyor ama ona da ulaşamıyorum.

Ben ne yapacağım arkadaş bin liralık alet elimizde oturuyoruz üstelik onların resmi güncellemesi yüzünden. Çıldıracam ya çıldıracam !

• freshmind kullanıcısına yanıt
    Sakin ol kardeşim, her sorun halledilir. Böyle sinirle işe başlarsan sonu güzel bitmez. Sen sırayla dediklerimi yap, eğer hala ekrana görüntü gelmezse servise ulaşmaktan başka çaren yok. Apple servisi cep telefonundan arama kabul etmiyor yalnız, o da onların yanlışı haberin olsun.

- iPad ürününü kapatınız

- Bilgisayarınızdan iTunes programını açınız.

- Home tuşuna (Yuvarlak Tuş) basılı tutunuz ve bu halde USB Kablosunu bilgisayara bağlayınız. (iTunes açık iken)

- Bilgisayara bağlandıktan sonra ekran açılacaktır. Siz tuşa basmaya devam ediniz.

- Ekranda RECEVERY MOD ( Geri Yükleme Modu) yazısını görene kadar Home tuşuna basılı tutmanız gerekiyor.

- Ekrandaki yazı göründükten sonra HOME tuşunu bırakıp RECOVERY MODE yazan noktaya tıklamanız gerekiyor.

- iPad modeli birkaç dakika sonra yeniden başlatılacak ve sıfırlanmış olarak karşınıza çıkacaktır.

Bütün bunları yapmana rağmen ekran açılmıyorsa şunları yap:
    - iPad’i bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes’i çalıştırın
    - iPad’i kapatın (power tuşunu basılı tutun)
    - iPad’i kapandıktan sonra, Power Tuşuna ve Home Tuşuna aynı anda basın ve 10 saniye basılı tutun, ardından Power tuşunu bırakarak Home tuşuna basılı tutmaya devam edin.
    - iPad DFU Mod‘da olduğunda ekran tamamen siyah olur. iTunes veya Elma işareti görüyorsanız işlemleri tekrarlayın.
    - Sonra şu siteye gir:http://ipswdownloader.com/. Sitenin üstünden tablet modeli ve en son ios sürümünü seç ve indir.
    - Sonra itunes'a gir, özet kısmına gel, shift tuşuna basılı tutarak güncelle kısmını tıkla. Açılan klasörden ipadine uygun olarak indirdiğin ios sürümünü göster. Ondan sonra cihaza kurulum yapar.

Tablet ekran kapalı olarak kaldı ve hiçbir şey yapmazsa:
    - Bunun için, home ve power düğmesine birlikte 10 sanıye basın. Apple logosu ekrana gelip gittikten sonra, Power tuşuna bir kez basarak telefonu açın. iPad DFU Mod‘dan çıkmış olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Sakin ol kardeşim, her sorun halledilir. Böyle sinirle işe başlarsan sonu güzel bitmez. Sen sırayla dediklerimi yap, eğer hala ekrana görüntü gelmezse servise ulaşmaktan başka çaren yok. Apple servisi cep telefonundan arama kabul etmiyor yalnız, o da onların yanlışı haberin olsun.

- iPad ürününü kapatınız

- Bilgisayarınızdan iTunes programını açınız.

- Home tuşuna (Yuvarlak Tuş) basılı tutunuz ve bu halde USB Kablosunu bilgisayara bağlayınız. (iTunes açık iken)

- Bilgisayara bağlandıktan sonra ekran açılacaktır. Siz tuşa basmaya devam ediniz.

- Ekranda RECEVERY MOD ( Geri Yükleme Modu) yazısını görene kadar Home tuşuna basılı tutmanız gerekiyor.

- Ekrandaki yazı göründükten sonra HOME tuşunu bırakıp RECOVERY MODE yazan noktaya tıklamanız gerekiyor.

- iPad modeli birkaç dakika sonra yeniden başlatılacak ve sıfırlanmış olarak karşınıza çıkacaktır.

Bütün bunları yapmana rağmen ekran açılmıyorsa şunları yap:
    - iPad’i bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes’i çalıştırın
    - iPad’i kapatın (power tuşunu basılı tutun)
    - iPad’i kapandıktan sonra, Power Tuşuna ve Home Tuşuna aynı anda basın ve 10 saniye basılı tutun, ardından Power tuşunu bırakarak Home tuşuna basılı tutmaya devam edin.
    - iPad DFU Mod‘da olduğunda ekran tamamen siyah olur. iTunes veya Elma işareti görüyorsanız işlemleri tekrarlayın.
    - Sonra şu siteye gir:http://ipswdownloader.com/. Sitenin üstünden tablet modeli ve en son ios sürümünü seç ve indir.
    - Sonra itunes'a gir, özet kısmına gel, shift tuşuna basılı tutarak güncelle kısmını tıkla. Açılan klasörden ipadine uygun olarak indirdiğin ios sürümünü göster. Ondan sonra cihaza kurulum yapar.

Tablet ekran kapalı olarak kaldı ve hiçbir şey yapmazsa:
    - Bunun için, home ve power düğmesine birlikte 10 sanıye basın. Apple logosu ekrana gelip gittikten sonra, Power tuşuna bir kez basarak telefonu açın. iPad DFU Mod‘dan çıkmış olacaktır.

Hepsini yaptım hocam. Yetkili servisi de en sonunda buldum . Bu gün gönderdim İST'de kilerden bir tanesine. Sonumuz hayrola inşallah. Cevapların ve ilgin için teşekkür ederim.

• freshmind kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Umarım çabuk tamir olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeksteki ipad'lerin garantisi nedir ?

• Merhaba arkadaşlar ;

Evde ve bazende dışarıda kullanmak için iPad mini almayı düşünüyorum, iPad mini ve mini retina arasında çokmu fark vardır acaba ? 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Genelde nette gezinmek arada oyun ve film için kullanırım.. Şuanda iPad mini sıfır 500 tl alabilirim. Sizce almalımıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sbl..ArMGn

Merhaba arkadaşlar ;

Evde ve bazende dışarıda kullanmak için iPad mini almayı düşünüyorum, iPad mini ve mini retina arasında çokmu fark vardır acaba ? 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Genelde nette gezinmek arada oyun ve film için kullanırım.. Şuanda iPad mini sıfır 500 tl alabilirim. Sizce almalımıyım ?

Kardeşim fark çok var en önemlisi ekran mükemmel ben ipad4 ten geçtim iyikide geçmişim diyorum her kullandıgımda

• Mükemmel bir alet cebe giriyor görüntü muazzam güzel kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Hatlı ipad mini alırsam, hat takmasam da gps'ini kullanabiliyor muyum? Yani cihazda GPS anteni var mı yoksa a-gps mi? a-gps gibi gördüm sanki de teknik özelliklerde?

Bir de bimeks'ten 32GB wifi+4G düşünüyorum 1470TL'ye 9 taksit var mı bildiğiniz daha uygun bir fiyat?
  • Beni de ekleyebilirsiniz.16 gb wifi silver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 28 Şubat 2014; 17:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sznonft

Mükemmel bir alet cebe giriyor görüntü muazzam güzel kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba,

Bu aleti bende kullanıyorumda, cebe nasıl giriyor arkadaş? :))) O kadar da abartmayın yada neyin cebi bu, resimle örnek gösterebilirmisin?

Öyle kolay, kolay giydiğiniz elbiselerin cebine girebilecek bir cihaz değil..
  • ProbLem! kullanıcısına yanıt
    Kargo pantolon uzun çepli ceketler .

• ProbLem! kullanıcısına yanıt
    Levi's in arka cebine giriyor....
  • 16 gib wifi benide ekleyin dostlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

quote:

Orijinalden alıntı: Sznonft

Mükemmel bir alet cebe giriyor görüntü muazzam güzel kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba,

Bu aleti bende kullanıyorumda, cebe nasıl giriyor arkadaş? :))) O kadar da abartmayın yada neyin cebi bu, resimle örnek gösterebilirmisin?

Öyle kolay, kolay giydiğiniz elbiselerin cebine girebilecek bir cihaz değil..

Ufak tefek bir insansın büyük ihtimalle ben 1.90 110 kg kıyafetlerimde bana göre çok rahat giriyor.
  • Otg kablo kullanmak için illaki jailbreakmi gerekiyor .

• Pc. İçin aldığım fareyi çalıştırma ihtimalim var mı ipadde kullanmam aslında da merak ettim olur mu diye :)))

• Sznonft kullanıcısına yanıt
    Yoo pek de ufak sayılmam arkadaşım 1.93 boy ve 115 kilodayım bende :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Hatlı ipad mini alırsam, hat takmasam da gps'ini kullanabiliyor muyum? Yani cihazda GPS anteni var mı yoksa a-gps mi? a-gps gibi gördüm sanki de teknik özelliklerde?

???
  • erjunt kullanıcısına yanıt
    Hatlı tüm ipadlerde gps anteni var. Sim kart olmasa bile haritadan küresel konumlama kullanabilirsin. Agps sadece hat yardımı ile daha hızlı konum bulunsun diye, destek olarak var.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.