Şimdi Ara

Restart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkeze slmlar benim bir sorunum var sebebini anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. İşyerinde kullandıgımız bir bilgisayarımız var xp kullanılıyor.
    makına market de kullanılmaktadır ve genellikle 24 saat acıktır arada bir ben bilgisayarı dinlendirmek icin kapatıp 5-10 dk sonra acarım yalnız dun ve bugun karsılastıgım sorun su makinayı restart yaptıgımda windows açılıyor masa ustunu birkac saniye goruyorum windows açılış sesi yarım yamalak çıkıyor ve kendini restart lıyor bunun neden yaptığını halen bulamadık bir sonraki acılısta f8 yaptık orada bir secenek var eski olagan ayarlarda son calısan ayarlarınızda windowsu ac gibi bir sey onu secince makina acılıyor ama birdaha restart yaparsam habire resler kendini bu makinanın kullanıcısı cok neler yuklerler neler yaparlar bilemiyorum bana bir yol gosterirseniz sevinirim paylaşımlarınız icin simdiden tesekkurler

• bilgisayarınızın biostan cpu ısısını kontrol edin (yükte) 60 dereceyi aşmış ise bir sorun var demektir ya cpu termal macun eskimiş yada bir virus bilgisayarınızı yoruyor.

işletim sistemi cd si ile kurtarma konsoluna girin (boot yapın) chkds /r /p yaparak sistemi ve hdd yi onarın.

kurtarma konsoluna girmek için ilk başta boot esnasında "R" bas hangi windows sürümünde oturum açmak istiyorsunuz : 1

kullanıcı adı parolayı girin yoksa enterle direk geçin

c:windows> yazdığında chkdsk /r /p yap enterle bitmesini bekle yaklaşık hdd sistem hızına göre 20 dk ile 2 saat arasında değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 8 Kasım 2009; 15:45:28 >
  • İŞTE SORUN SU Kİ ŞİRKETİN MAKİNASI EVDEKİ OLSA HERTURLU OYNA USTUNDE BURADA İŞLETİM CDSİ DE NE YAZIKKI YOK YONLENDIRMEN ICIN TESEKKUR EDERIM EN AZINDAN SEBEBINI ANLAYABILSEM BU SORUNUN ACISINI KULANICILARDAN BIRINDEN CIKARTABILIRIM :D HER HANGI BIR YAZILIM YADA VİRUS YADA AYARLARIN DEĞİŞİKLİĞİ BUNA NE SEBEP OLABİLİRKİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©ess -- 8 Kasım 2009; 15:57:17 >
  • sistem sıcaklığı 60 dereceyi aşmışmı?

pc ye flash disk / cd/dvd / çıkarılabilir depolama aygıt takıldımı? virus bulaşabilir .

avira antivirus :http://software-files-l.cnet.com/s/software/11/09/20/44/avira_antivir_personal_en.exe?e=1257710595&h=7b3625daf726c4a00ae6de6db9430731&lop=link&ptype=1901&ontid=2239&siteId=4&edId=3&spi=8b79dcdf9d401f25a901edb20962eb68&pid=11092044&psid=10322935&fileName=avira_antivir_personal_en.exe

yükleyin ve update yapın ,sonra tam sistem tarama yapın bulduğunuz virus spywareleri repair al ile temizleyin , hala aynı sorun varsa , başlat > çalıştır> cmd > enter> chkdsk /r ile onarın uyarı çıkarsa "e" basın onarın bitince tekrar chkdsk /p yazın enterleyin sistemi onarın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 8 Kasım 2009; 16:06:03 >

• CPU ISISI NORMAL VERDINIZ BILGILERE GORE HAREKET EDIYORUM TESEKKURLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.