Şimdi Ara

Ressamin tablolari birbirinden farkli, benzer olabilir. Ama eserlerinin ortak noktasi boyasi dir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

videodaki dayiyi izlerim arada. ortak fikirlerimiz de var...

insanlarin bundan 20.000 yil once 50 - 60000 yillik harika bir medeniyet kurdugunu ve bunun bir sekilde yikilip tas devrinden insanlarin devam ettigini bunun de en buyuk etkenlerinden birinin 10.000 yillik soguk iklim oldugunu ve bunun da bir yikimin ardindan geldigini dusunenlerdenim.

guzel bir ornek de vermis. bilindigi uzre bitkiler de dna tasiyor (boya). Muzla bile %50 genetik benzerligimiz var insan olarak. atalarimiz muz mu?

videoyu izlerseniz, anlayacaksiniz. birileri bize darwinist dusunceleri dayatmaya calisiyor filmlerle, muziklerle bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 13 Aralık 2018; 20:18:27 >

• videodaki dayiyi izlerim arada. ortak fikirlerimiz de var...

insanlarin bundan 20.000 yil once 50 - 60000 yillik harika bir medeniyet kurdugunu ve bunun bir sekilde yikilip tas devrinden insanlarin devam ettigini bunun de en buyuk etkenlerinden birinin 10.000 yillik soguk iklim oldugunu ve bunun da bir yikimin ardindan geldigini dusunenlerdenim.

guzel bir ornek de vermis. bilindigi uzre bitkiler de dna tasiyor (boya). Muzla bile %50 genetik benzerligimiz var insan olarak. atalarimiz muz mu?

videoyu izlerseniz, anlayacaksiniz. birileri bize darwinist dusunceleri dayatmaya calisiyor filmlerle, muziklerle bile.

paradoks nedir nasıl icra edilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

videodaki dayiyi izlerim arada. ortak fikirlerimiz de var...

paradoks nedir nasıl icra edilir..
    Darwinist icin paradox olabilir.... Anliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kere evrim kimseye birşey dayatmaz yersen! işlerine gelmeyen düşüncelere yokmuş gibi davranırlar.teorideki çarpıklıkları gözlerine sokacak şeyler söylersen konuyu islama hakaret konusuna çevirirler. dahası şikayet ettikleri troller gibi feyk hesap açıp hakaret etmeye başlarlar.

not: dh için geçerli hiçbir şekilde hiçbir düşünceyi evrime karşı ise kabul etmezler. tek kuralları vardır. işine gelmeyen şeyi inkar etmek velev ki bir önceki söylediği şey olsun. inkar et kurtul mantığı en büyük yardımcılarıdır.
  • Evrim tartışmasına giren, Darwin'in adı dışında hiçbir bilgiye sahip olmayan, kitap okumak yerine Youtube ve Facebook ya da Adnan Oktar gibi kaynakları kullanan adamlarla nasıl bir Evrim konusu tartışması gerçekleştirilebilir ki!

Eğitim sıralamasında dünyanın en alt sıralarında yer alan bir ülkenin, okumayı sevmeyen üyeleri Evrim Teorisi'ni çökertiyor.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    işte evrim o kadar çürük düşünsene bi de okumuş araştırmış olsa daha başlamadan kokmaya başladığını gösterecek millete

bir diğer mesele evrimi savunmaya çalışanlar bile savunamayıp konuyu islam düşmanlığına çevirmeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt042

işte evrim o kadar çürük düşünsene bi de okumuş araştırmış olsa daha başlamadan kokmaya başladığını gösterecek millete

bir diğer mesele evrimi savunmaya çalışanlar bile savunamayıp konuyu islam düşmanlığına çevirmeleri
    Sen Evrim Teorisi hakkında bilgi sahibi misin?
    Eğer bilgi sahibiysen, hangi kaynaklardan öğrendin?

Lafı kıvırmadan, başka yerlere çekmeden, doğrudan konuya cevap verirsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tıpkı uyduramadıkları şeyleri yıllarca deneye deneye uydurdukları giibi sen de düşüncede uydurmuşsun. teoriyi deneyle ispatlamaya çalışırlar ama sorarsan yapanı yok derler yersen
    20 yıl öncesi darwini (en azından çevirisi) okudum. evrimi kenara attım ta ki burada eskiden müslüman iken evrimi anlatmaya başlayınca eski defterler açıldı. üstelik kendi bilgilerim yanıltıcı olmasın diye sadece bilgi alma amaçlı yazdıklarım bile hakaret kabul edilip alay edildi. hayır çıksın biri ne anladığını anlatsın konuşalım dedim olmadı forumda evrimin ağababası mualla bile aynı mantıkla yazınca demek ki dedim evrimin çürük olduğunu onlar da biliyor. sadece islamın kuralları ağır geliyor bugüne kadar beni yanıltacak biri çıkmadı.

son olarak bana şunu oku bunu oku demeyin. çünkü herkesin kafasında farklı bir evrim tanımı var. burada konuşacaksak ne anladığınızı konuşalım bana ne darwinden yav ben darwinle konuşmuyorum ki
  • quote:

20 yıl öncesi darwini (en azından çevirisi) okudum. evrimi kenara attım ta ki burada eskiden müslüman iken evrimi anlatmaya başlayınca eski defterler açıldı. üstelik kendi bilgilerim yanıltıcı olmasın diye sadece bilgi alma amaçlı yazdıklarım bile hakaret kabul edilip alay edildi. hayır çıksın biri ne anladığını anlatsın konuşalım dedim olmadı forumda evrimin ağababası mualla bile aynı mantıkla yazınca demek ki dedim evrimin çürük olduğunu onlar da biliyor. sadece islamın kuralları ağır geliyor bugüne kadar beni yanıltacak biri çıkmadı.

son olarak bana şunu oku bunu oku demeyin. çünkü herkesin kafasında farklı bir evrim tanımı var. burada konuşacaksak ne anladığınızı konuşalım bana ne darwinden yav ben darwinle konuşmuyorum ki
    "Darwin'i okudum" derken, Türlerin Kökeni adlı kitabı mı kastediyorsun?

bir şeyi araştırmaya başlamadan önce ne yaparsın genel bir kanı oluşabilmesi için ne gerekir. anlatılan şey iki taraftan da dinlenir bana göre gerisi mantıkla devam eder. benim için evrim ilk aşamada kaldı. daha ileriye götürecek mantıksal yapı göremedim ve bıraktım

anlaşılan o ki forum evrimcilerinin de kafası karışık. adamın biri vardı bana evrimi ilk ortaya atan diye mütezile imamlarından birini yazmıştı. sonra ne olduysa yazdığı mesajı sildi forumda özürler dileyerek terk etti şimdi kendi düşüncelerimi bir kenara bırakayım sen ne düşünürsün bu durumda
  • quote:

bir şeyi araştırmaya başlamadan önce ne yaparsın genel bir kanı oluşabilmesi için ne gerekir. anlatılan şey iki taraftan da dinlenir bana göre gerisi mantıkla devam eder. benim için evrim ilk aşamada kaldı. daha ileriye götürecek mantıksal yapı göremedim ve bıraktım

anlaşılan o ki forum evrimcilerinin de kafası karışık. adamın biri vardı bana evrimi ilk ortaya atan diye mütezile imamlarından birini yazmıştı. sonra ne olduysa yazdığı mesajı sildi forumda özürler dileyerek terk etti şimdi kendi düşüncelerimi bir kenara bırakayım sen ne düşünürsün bu durumda
    Ben hala 20 yıl önce okuduğun kitabın adını merak ediyorum. Eğer Darwin'in 160 yıl önce yazdığı ve temel gözlemlere dayalı olan Türlerin Kökeni adlı kitabı kastediyorsan, onun üzerinden bu konuyu tartışmaya devam edelim. Başka bir kitaptan bahsediyorsan, ona göre devam edelim.
    Ancak bundan önce, Evrim ile ilgili bilgi kaynağının ne olduğunu bilmemde fayda olduğunu düşünüyorum.

bak şimdi dikte ediyorsun !!!!!!!
    ben dedim ki şu bu demeye gerek yok bana evrimin tanımını yap beni sıfır bilgili bir insan say rahat rahat anlat tanımla ve anlat ama lütfen ileriki aşamalarda öyle değil böyle gibi dönüşler yapmayacak şekilde anlat
  • quote:

bak şimdi dikte ediyorsun !!!!!!!
    ben dedim ki şu bu demeye gerek yok bana evrimin tanımını yap beni sıfır bilgili bir insan say rahat rahat anlat tanımla ve anlat ama lütfen ileriki aşamalarda öyle değil böyle gibi dönüşler yapmayacak şekilde anlat
    Ben yaklaşık 10 yıldır bu forumdayım. Bu 10 yıl içerisinde yüzlerce kişi Evrim Teorisi'ne karşı yorumlarda bulundu ve hepsine cevap verildi.
    Yine "Evrim saçmalıktır" diyen bu yüzlerce kişi içerisinden hiçbiri "Hangi kaynaklara dayanarak ya da Evrim'le ilgili hangi kitapları okudun?" sorusuna cevap vermedi.
    Senin de cevap veremeyeceğini adım gibi bildiğimden dolayı o soruyu sana sordum. Oysa ki, Evrim Teorisi'ni gerçekten merak ediyor olsaydın başta Oxford, Yale, Cambridge, Harvard, Tokyo Üniversiteleri gibi dünya üzerindeki tüm bilim yuvalarında Evrim ile ilgili tartışmasız bölümler olduğunu bilir ve biraz araştırırdın.
    Evrim Teorisi'ni bilmeyen insanların ortak korkusu "Evrim ile tanrı çelişiyor. Ben tanrıya inandığıma göre, Evrim'i reddetmeliyim!" gibi bir agrümandan yola çıkmalarıdır. Oysa ki Evrim Teorisi ile tanrının arasında bağ yoktur.

Neyse, merak edersen bana soracağın sorular yerine sana bilimsel kaynaklar sunar, okuman yönünde tavsiyede bulunurum. Okumanı isteyeceğim kaynaklar, bugün hastalandığında koştuğun hastanelerde seni tedavi eden ilaçların da kaynaklarıdır. Ha illa ki "Ben okumam, zaten okumadan da biliyorum." dersen, senin tercihin olur ama buraya gelip Evrim'le ilgili her konuştuğunda bu konuyu hatırlaman gerekir.

iyi de karşımda onlar yok onların dediklerini sizin yanlış anlamadığınızı nereden bileceğim. evrim dinle alaksı yoksa evrim konusunu din düşmanlığına çevirmenin anlamı da yok. bu yapıldığına göre din korkusu evrimcilerde var demektir.

senin mantığınla konuşursam hangi evrimciye sordumsa farklı bir tanım yaptılar. üstelik bir kaç mesaj sonrası kendi fikirlerini sattılar. şimdi kendinin bile inanmadığına benim inanmam ne kadar doğru olur.

bana kaynak verme varoluşun başlangıcını açıkla sadece mantıkla evrim tıkanır. işte evrimin tıkandığı yerde islam insanın aklı bunu anlamaya yetmiyor dyenle dalga geçmek oluyor evrimcinin yaptığı islamın daha doğrusu yaratıcının anlatılarını çalarak evrime uyarlayanların tuzağına düşmüş ama farkına varamamışsınız
  • quote:

iyi de karşımda onlar yok onların dediklerini sizin yanlış anlamadığınızı nereden bileceğim. evrim dinle alaksı yoksa evrim konusunu din düşmanlığına çevirmenin anlamı da yok. bu yapıldığına göre din korkusu evrimcilerde var demektir.

senin mantığınla konuşursam hangi evrimciye sordumsa farklı bir tanım yaptılar. üstelik bir kaç mesaj sonrası kendi fikirlerini sattılar. şimdi kendinin bile inanmadığına benim inanmam ne kadar doğru olur.

bana kaynak verme varoluşun başlangıcını açıkla sadece mantıkla evrim tıkanır. işte evrimin tıkandığı yerde islam insanın aklı bunu anlamaya yetmiyor dyenle dalga geçmek oluyor evrimcinin yaptığı islamın daha doğrusu yaratıcının anlatılarını çalarak evrime uyarlayanların tuzağına düşmüş ama farkına varamamışsınız
    Taetışmamıza yalan söyleyerek başladın ve şimdi de "Ben öğrenmek istemiyorum" ile devam ediyorsun.

Seni daha fazla sıkıştırmayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yalan dediğin yoruma geri dön ve kendi tükürüğünü yala
    her zaman yaptığın gibi seni daha fazla sıkıştırmayacağım sözüyle ikile
    seni senin silahınla vurayım
    dedin ki evrimi nereden öğrendin
    ben de sana sorayım evrime karşı çıkanlardan hangilerini okudun

ayrıca öğrenmek istemiyorum yansıtman da yalan
    ben senin ne anladığını öğrenmek istiyorum darwini mezarından çıkar getir onunla tartışayım ben sana kendi fikirlerini anladığını anlat diyorum bu laf anlaşılmayacak kadar karışık değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt042 -- 14 Aralık 2018; 18:36:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.