Şimdi Ara

RESMİME GÖRE GÖZLÜK ÖNERİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar genelde kumaş pantolon gömlek veya takım elbise giyerim.Agır görünmeyi seven bir özelligim var.Asagıdada fotografımı koydum.Hatayda yasıyorum.Sizce burada bir gözlükcüye girdigimde hangi tip gözlük istiyon derse ne diyim bir kaç model önerirmisiniz ayrıca link ve resimde eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbistan 46 -- 13 Nisan 2008; 11:17:36 >

• senin resmin açılmıyo ki ama çervesi ince dikdörtken küçük kibar gözlükleri genelde şık duruyo
  • Hacı 301 mesaj atmışsın ama resim yükleyemiyosun hala, sen bi gözlük al bencede şişe dibi olanlardan
  • Arkadaslar kusura bakmayın uzun zamandır resim yükleyemiyordum.Unutmusum simdi düzelti kusura bakmayın
  • büyük hafif köşeli bence
  • Bütçene göre değişir
  • Arkadaslar önerdiginiz gözlügün resmini falanda eklermisiniz yada varsa link verirmisiniz.Birde mesaj sayım sürekli 301 yükselmiyo.Bütcem maksimum 50 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbistan 46 -- 12 Nisan 2008; 21:32:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

büyük hafif köşeli bence

• Gunes gozlugu mu yoksa normal gozluk mu?
  • ne gözlüğü bu güneş gözlüğümü yoksa gözlerinde ki bi problemden ötürü takman gereken bi gözlük mü?
  • aranızda satılık masumiyet filimini izleyen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: engnnn

ssk gözlükleri forever

•  RESMİME GÖRE GÖZLÜK ÖNERİRMİSİNİZ

klasik takıl comeback80s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.