Şimdi Ara

Resmi WRC(Ralli) Oyunu Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WRC'nin eşsiz sürüş deneyimi geri dönüyor. Oyunun geliştiricisi ve programcısı olan Milan merkezli Black Bean Games ile Geçtiğimiz hafta yapılan anlaşmayla beraber yeni WRC oyununun gelişim aşamasında olduğu ve 2010 içinde oyunun piyasaya çıkacağı belirtildi.

Oyunun, PS3, X-box 360 ve PC formatlarında çıkarılması planlanırken, WRC'nin global anlamdaki erişilebilirliği yanında promosyon ve ticari hacminin gelişimine katkıda bulunması amaçlanıyor.

FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın dünya çapındaki medya ve ticari haklarını elinde bulunduran ISC tarafından yapılan açıklamada Black Bean Games le yapılan 3 yıllık anlaşmadan büyük mutluluk duyulduğu ifade edildi.

http://www.tosfed.org.tr/haberler/1697/resmi-wrc-oyunu-yolda.asp

(Aradım bulamadım daha önce verildiyse özür dilerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 1 Kasım 2009; 12:01:00 >

• Bunun bi PS2 sürümünü yarım yamalak oynamıştım ama çok oldu oynayalı hatırlamıyorum bile ama keyif almıştım baya o zamanlar...

Konsol ve PC'de kesin denerim bu yeni çıkacak olanını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bunun bi PS2 sürümünü yarım yamalak oynamıştım ama çok oldu oynayalı hatırlamıyorum bile ama keyif almıştım baya o zamanlar...

Konsol ve PC'de kesin denerim bu yeni çıkacak olanını.

En son çıkan PS2 sürümünü Motorstorm'un yapımcısı yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Black Bean'a fazla gelir bu yük bence birde GT5'de de WRC olacak onunla kıyaslandığında Black Bean'in işi zor..
  • Bu WRC yi Sony de çıkma değilmiydi, ps2 de serileri falan ???

Adamakıllı ps2 de wrc 4 gibi bir rally oyunu oynamak istiyorum. Dirt serisi çok fantezi kalıyor, hoşuma gitmiyor. Sony nin yaptığı wrc de gran turismo 5 de olacak sanırım.
  • zaten dirt1-2 resmi değil.bunu da çok merak ediyorum.
  • Umarım güzel bir iş çıkarırlar.Bu nesilde yeni ve WRC türü ralli oyununa ihtiyaç vardı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Umarım güzel bir iş çıkarırlar.Bu nesilde yeni ve WRC türü ralli oyununa ihtiyaç vardı bence.

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Bu WRC yi Sony de çıkma değilmiydi, ps2 de serileri falan ???

Adamakıllı ps2 de wrc 4 gibi bir rally oyunu oynamak istiyorum. Dirt serisi çok fantezi kalıyor, hoşuma gitmiyor. Sony nin yaptığı wrc de gran turismo 5 de olacak sanırım.

+1

şu 2 oyun cidden şahaneydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.