Şimdi Ara

Resmi Draven Patch Notlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    •Soul Reaver Draven

League of Legends v1.0.0.140

Draven, the Glorious Executioner
    •Wicked Blades (Passive) - Draven's Critical Strikes deal bonus physical damage over time. Spinning Axe also causes this effect even if it does not Critically Strike.
    •Spinning Axe - Draven's next attack will deal bonus physical damage. This axe will ricochet off the target high up into the air. If Draven catches it, he automatically readies another Spinning Axe. Draven can have two Spinning Axes at once.
    •Blood Rush - Draven gains increased Movement Speed and Attack Speed. The Movement Speed bonus decreases rapidly over its duration. Catching a Spinning Axe will refresh the cooldown of Blood Rush.
    •Stand Aside - Draven deals physical damage by throwing his axes, knocking aside and slowing his targets.
    •Whirling Death (Ultimate) - Draven hurls two massive axes dealing physical damage to each unit struck. Whirling Death slowly reverses direction and returns to Draven after striking an enemy champion. Draven may also activate this ability while the axes are in the flight to cause it to return early. Deals less damage for each unit it hits and resets when the axes reverse direction.

Ahri
    •Fox-Fire◦Damage reduced at later ranks to 40/65/90/115/140 from 40/70/100/130/160
    ◦Ability Power ratio increased to 0.4 from 0.375

•Spirit Rush◦Damage reduced to 85/125/165 from 100/140/180
    ◦Ability Power ratio increased to 0.35 from 0.3

Amumu
    •Fixed a bug that caused players to hear Sad Robot Amumu's voice across the map

Darius
    •Hemorrhage (Passive) bonus Attack Damage ratio reduced to 0.3 from 0.4
    •Noxian Guillotine will now only refresh its cooldown when it deals the killing blow
    •Apprehend pre-pull animation modified to be more readable for enemy Champion
    •Fixed a bug with Hemorrhage applying Rylai's Crystal Scepter slow and Spell Vamp effects

Ezreal
    •Essence Flux Mana cost reduced to 50/60/70/80/90 from 60/70/80/90/100
    •Trueshot Barrage Mana cost reduced to 100 from 150

Galio
    •Resolute Smite Ability Power ratio reduced to 0.6 from 0.7

Graves
    •Buckshot◦Damage reduced at later ranks to 60/95/130/165/200 from 60/105/150/195/240
    ◦Damage per extra bullet increased to 35% from 25%
    •Smoke Screen duration reduced to 4 seconds from 5 seconds

Jax
    •Empower damage reduced at later ranks to 40/75/110/145/180 from 40/85/130/175/220

Kog'Maw
    •Living Artillery damage bonus to Champions reduced to 125% from 150%

Nautilus
    •Titan's Wrath damage reduced at later ranks to 30/55/80/105/130 from 30/60/90/120/150

Nocturne
    •Umbra Blades healing amount per target hit adjusted to 10/18/26 from 15/20/25

Nunu
    •Fixed a bug where Absolute Zero was revealing Nunu when cast from brush

Renekton
    •Slice and Dice Armor reduction increased at later ranks to 15/20/25/30/35% from 15/17.5/20/22.5/25%

Shen
    •Ki Strike cooldown increased to 9 seconds from 8 seconds

Swain
    •Basic Attack range increased to 500 from 480
    •Decrepify◦Range increased to 625 from 600
    ◦Slow increased at later ranks to 20/25/30/35/40% from 20/23/26/29/32%
    •Ravenous Flock cooldown reduced to 8 seconds from 10 seconds

Urgot
    •Terror Capacitor shield health reduced at later ranks to 80/130/180/230/280 from 80/140/200/260/320
    •Hyper-Kinetic Position Reverser Armor and Magic Resist bonus reduced to 60/90/120 from 80/105/130
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Patchler güzel ama bence amumu'nun bugı kalsaydı daha güzel olurdu ve swain'in böyle bir buff'a ihtiyacı yoktu.
  • Ahriye de nerf üstüne nerf arkadaş ya bir rahat bırakmadılar şunu. 2 patchte bir nerf getiriyor Riot sektirmeden. Darius nerf değil de dengeleme diyelim, fazla güçlü olmaktan çıkacak. Ezreal mana cost buffı konuşmaya gerek yok. Galio'nun Q'suna gelen ap ratio+range+damage nerfi zaten gelmişti, ap ratiosunu yine düşürdüler. Graves nerfine üzüldüm ad carryler arasında main herom bakalım oynayıp göreceğiz nerf-buff karışık bir şey olmuş o. Jax nerfi bekleniyordu zaten çok güçlüydü. Kogmawa gelen nerf AP Kogmawı bitirir bir daha zor görürüz Froggen'ı ap kog oynarken. Nautilus nerfi normal yine güçlüydü. Nocturne'a early gamede sustain nerfi gelmiş jungleda ama pek etki etmez. Renekton'a niye buff gelmiş anlamadım nerf gelmesi gereken bir hero bence. Shen'e gelen nerf de o kadar etkili olmaz zaten oto atak yapınca 2-3 saniyede bir yapabiliyorsun Ki Strike. Swain'e de buff üstüne buff bakalım ne olacak yeni OP OP diye ağlayacağımız heroyu bulduk sanırım Shen'den sonra. Riot bazı buffları aşırı abartıyor acayip sğlam yapıyor heroyu. Urgot da botlanede terör estiriyordu karşıma geldiğinde iyi olmuş nerf. Beter olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Ahriye de nerf üstüne nerf arkadaş ya bir rahat bırakmadılar şunu. 2 patchte bir nerf getiriyor Riot sektirmeden. Darius nerf değil de dengeleme diyelim, fazla güçlü olmaktan çıkacak. Ezreal mana cost buffı konuşmaya gerek yok. Galio'nun Q'suna gelen ap ratio+range+damage nerfi zaten gelmişti, ap ratiosunu yine düşürdüler. Graves nerfine üzüldüm ad carryler arasında main herom bakalım oynayıp göreceğiz nerf-buff karışık bir şey olmuş o. Jax nerfi bekleniyordu zaten çok güçlüydü. Kogmawa gelen nerf AP Kogmawı bitirir bir daha zor görürüz Froggen'ı ap kog oynarken. Nautilus nerfi normal yine güçlüydü. Nocturne'a early gamede sustain nerfi gelmiş jungleda ama pek etki etmez. Renekton'a niye buff gelmiş anlamadım nerf gelmesi gereken bir hero bence. Shen'e gelen nerf de o kadar etkili olmaz zaten oto atak yapınca 2-3 saniyede bir yapabiliyorsun Ki Strike. Swain'e de buff üstüne buff bakalım ne olacak yeni OP OP diye ağlayacağımız heroyu bulduk sanırım Shen'den sonra. Riot bazı buffları aşırı abartıyor acayip sğlam yapıyor heroyu. Urgot da botlanede terör estiriyordu karşıma geldiğinde iyi olmuş nerf. Beter olsun

Ahriye nerf nerede göremedim.

• En üstte. W ve ulti damage düşmüş. AP ratioları güya yükseltmişler biri 0.05 yükselmiş diğeri 0.025 sağol riot yani güya ratioları yükseltmişler
  • quote:

En üstte. W ve ulti damage düşmüş. AP ratioları güya yükseltmişler biri 0.05 yükselmiş diğeri 0.025 sağol riot yani güya ratioları yükseltmişler

Onu gördüm ama nerf ü göremedim. Yani sen ciddi ciddi buna nerf mü diyorsun. 300 ap den snora daha fazla vurduğunun hesaplayamıyor musun ? hangi ap carry 300 ap yi geçemez ? ona bakarsan ilk levelda nerf yok sonraki levellarda 5-10-15-20 dmg eksilmiş. Eyvah ahri artık vurmuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

En üstte. W ve ulti damage düşmüş. AP ratioları güya yükseltmişler biri 0.05 yükselmiş diğeri 0.025 sağol riot yani güya ratioları yükseltmişler

Onu gördüm ama nerf ü göremedim. Yani sen ciddi ciddi buna nerf mü diyorsun. 300 ap den snora daha fazla vurduğunun hesaplayamıyor musun ? hangi ap carry 300 ap yi geçemez ? ona bakarsan ilk levelda nerf yok sonraki levellarda 5-10-15-20 dmg eksilmiş. Eyvah ahri artık vurmuyo.

Ahri vurmuyor falan demedim sadece nerf gelmiş dedim. Ayrıca 6 leveldaki damage'i de düşmüş ulti sayesinde. O ultiyi 3 kere kullanıyorsun. 15 damage eksilmiş, 3le çarp 45 damage az vuracaksın. early game için yeterince fazla bir damage bence. sen de biliyorsun şu ana kadar karşındaki adamı kaç kere 10-15 hp ile kaçırmışsındır 1v1 fightta. Ha yine vuruyor tabi bir şey demiyorum, Ahri benim mainim midde. En sevdiğim champtır ayrıca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Judgment Türkçe Yama İstek
    3 yıl önce açıldı
    PREY 2017 Türkçe Yama (İSTEK)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi de daruis'un ultisi zaten kill alınca refreshleniyordu nasıl bir değişiklik bu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

İyi de daruis'un ultisi zaten kill alınca refreshleniyordu nasıl bir değişiklik bu acaba?

Ulti ile son vuruşu yaparsan sıfırlanıcak artık.
  • Swain
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

İyi de daruis'un ultisi zaten kill alınca refreshleniyordu nasıl bir değişiklik bu acaba?

önceden ultiyi attıktan 1 saniye sonra falan ölse gene sıfırlanıyordu cd'si. şimdi sadece ulti atınca adam ölürse sıfırlanacak
  • Ezreal'ime nolmuş hemen açıklasın biri.
    Tamam anladım e ve r skillerinin mana değerleri artmış. anlaşıldı hiç almadığım mana itemini alıcam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 5 Haziran 2012; 13:25:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Ahri vurmuyor falan demedim sadece nerf gelmiş dedim. Ayrıca 6 leveldaki damage'i de düşmüş ulti sayesinde. O ultiyi 3 kere kullanıyorsun. 15 damage eksilmiş, 3le çarp 45 damage az vuracaksın. early game için yeterince fazla bir damage bence. sen de biliyorsun şu ana kadar karşındaki adamı kaç kere 10-15 hp ile kaçırmışsındır 1v1 fightta. Ha yine vuruyor tabi bir şey demiyorum, Ahri benim mainim midde. En sevdiğim champtır ayrıca.

benim dediğim ise şu. Ahri zaten early gamede çok vuruyo. early i çok az kısıp late güçlendirmişler buna nerf denmez buff denir. senin dediğin eğer ap 0 ise doğru. ap varken 25-30 az vurursun. Ama late gamede ise 100-1500 daha fazla vurursun ap ye göre. dediğim gibi 300 ap de durum eşit ondan sonra da her ap daha güçlü yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Ezreal'ime nolmuş hemen açıklasın biri.
    Tamam anladım e ve r skillerinin mana değerleri artmış. anlaşıldı hiç almadığım mana itemini alıcam artık.

Tam tersi mana gereksinimi azalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahri'ye yapılan nerf değil bence. Yani pure ap kasarsan buff aldın, ap-offtank kasıyorsanız nerf sayılabilir. Tabi kim ahri'ye tank kasar oda ayrı mesele.
    Ekleme: Ne zaman gelicek bu patch? Sabırsızlıkla Swain oynamayı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 5 Haziran 2012; 14:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

quote:

From yazıyormuş doğru.
    Ultininki artmış ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 5 Haziran 2012; 14:44:17 >

• Swaini denemek için sabırsızlanıyorum. Slowu gıcık eder adamı.

Ahrinin ultiye nerf gelmiş firefox neredeyse aynı sayılabilir. Hafif bir buff gibi sayılabilir late game için.

Graves smoke screen gerçekten çok uuzn sürüyordu iyi olmuş.

Urgotun ultisinden gelen buffı nerflemişler bence iyi etmemmişler.
  • quote:

quote:

quote:

From yazıyormuş doğru.
    Ultininki artmış ama.

Hayır o da 150'den 100'e düşmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

quote:

quote:

From yazıyormuş doğru.
    Ultininki artmış ama.

Hayır o da 150'den 100'e düşmüş.

Off rezillik. Eksik okuyup okuyup yazıyorum, ingilizcem de hiç kötü değildir.

• NOCTURNEEEEEEE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.