Şimdi Ara

Resme bak ne anlamlı ya.ABD boğazlardan gemi geçirmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Resme bak ne anlamlı ya.ABD boğazlardan gemi geçirmiş.

• bu izin alma olayı filanda hikaye

maksat milleti kandırmak

şimdi ne diyecek halk

"abdliler geçti ama zorla geçti, helal olsun tayyipe nasıl dedi ilk başta"
  •  Resme bak ne anlamlı ya.ABD boğazlardan gemi geçirmiş.
  • Yazıklar olsun...
  • al bu da dolmabahçe önünde.resmen küfreder gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethegrn -- 13 Eylül 2008; 1:15:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

bu gerçekten çılgın:D
  • hayır benim anlamadığım genelkurmay da bir tepki göstermedi ve "bogazlardan geçişlerde her hangi bir ters durum yoktur herşey montrö sözleşmesine uygundur" dedi genelkurmay baskanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş düşüncülerinzle milletin kafasını bulandırmayın . Irak Abd Türkiye üzerinden girmek istemişti Irak'a biz izin vermemiştik peki ne oldu sonuç kuzey Irak kürt yönetimine geçti , herzaman kendi menfaetlerimi düşünerek adımlar atmalıyız çünkü Abd ye muhtacız bir çok yönden.
  • sıkıyosa geçemessin desene,valla dayarlar ambargoyu,ondan sonra gürürüm ben o milliyetçi danaları,yağ tüp diye inim inim inlerler,kıbrıs çıkarmasında halk ecevite,aslansın kaplansın demiş,türkiyeye ambargoyu koymuş amerika ondan sonra ecevite hatim indirmiş halk
  • Çanakkaleye gittiğimizde çektiğim resimler.Kendi objektifimden yani.Demir atmış gemi vardı bitane.Ama Türk bayrağı asılıydı.Diğeride hareket halindeydi ama bayrak yoktu

Sözde yardım gemisi ama öndeki silah gözden kaçmıyor

Buda 2. gemi ama hareket halindeydi

• Hadi bakim öyle atıp tutması kolay tv de açık oturumda bi halt edinde görelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allm -- 17 Eylül 2008; 12:50:55 >
  • Bende karşıyım ama şimdi orda başka bir parti olsaydı yine geçecekti.Akp'ye özgü bir durum değil.Sanki chp yada mhp hükümet olsaydı engelleyebilecekmiydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

benim düşüncemden olmadıkları halde bu dergiye hayranım bravo
  • Yıllar önce gavur gemilerini ayağı çarıksız,silahsız,aç sokmayan şehitlerimizin kemikleri sızlamaz mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Yıllar önce gavur gemilerini ayağı çarıksız,silahsız,aç sokmayan şehitlerimizin kemikleri sızlamaz mı

Ne alaka ya allah allah, sanki Türkiye'yi işgal etmeye geldiler, saçmalamayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

Bende karşıyım ama şimdi orda başka bir parti olsaydı yine geçecekti.Akp'ye özgü bir durum değil.Sanki chp yada mhp hükümet olsaydı engelleyebilecekmiydi?

Son 5 senede 3 kez engellendi ama bu sefer çok fena bir şekilde kabul etmek zorunda kaldılar... Oysa ki biz Karadenizde gerginlik istemiyoruz verin yardım malzemelerini biz kendi gemilerimizle taşırız diye bilirdik. Uzatmak istemiyorum ama sinirleniyorum... ŞErefsiz ABD İrak'a saldıracağı zaman Trabzon Limanını istemişti yaa... Böyle bir saçmalaık olur mu ? Neyse artık yol geçer hanı oldu Türkiye dış politikada onur ve gurur kalmadı artık. Rusya'da teklif yapmış möntro'tu tekrardan ele alalım diye... Ezik Türkiye !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Kel_Aynak

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Yıllar önce gavur gemilerini ayağı çarıksız,silahsız,aç sokmayan şehitlerimizin kemikleri sızlamaz mı

Ne alaka ya allah allah, sanki Türkiye'yi işgal etmeye geldiler, saçmalamayın.

Kel_Aynak haklı ne alaka yani onlar barış getirdiler,onlar demokrasi getirdiler,onlar yardım getirdiler

Ama savaş gemileriyleBu mu yardım,bu mu demokrasi,bu mu barış? Irak'a götürülen demokrasiyide hatırlatırım

• quote:

Orjinalden alıntı: adriano10

quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

Bende karşıyım ama şimdi orda başka bir parti olsaydı yine geçecekti.Akp'ye özgü bir durum değil.Sanki chp yada mhp hükümet olsaydı engelleyebilecekmiydi?

Son 5 senede 3 kez engellendi ama bu sefer çok fena bir şekilde kabul etmek zorunda kaldılar... Oysa ki biz Karadenizde gerginlik istemiyoruz verin yardım malzemelerini biz kendi gemilerimizle taşırız diye bilirdik. Uzatmak istemiyorum ama sinirleniyorum... ŞErefsiz ABD İrak'a saldıracağı zaman Trabzon Limanını istemişti yaa... Böyle bir saçmalaık olur mu ? Neyse artık yol geçer hanı oldu Türkiye dış politikada onur ve gurur kalmadı artık. Rusya'da teklif yapmış möntro'tu tekrardan ele alalım diye... Ezik Türkiye !!!

Haklı olduğun yerler var fakat sen böyle şerefli bir milleti ezik diye niteleme.Bir partinin yüzünden devleti ve milleti suçlamaya hakkın yok.Şerefli Türkiye de daha iyi olur.Senin dediğini bize elin yabancısı demez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.